2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim ust disin teki cikmis ust dort disin damagi bayagi kabarmis elimle bi baktim toplu igne ucu gibi batti elime sukur bi an cikmayacak sandim alt iki dis 3 ay oldu cikali baska disimiz yoktu
bizim de tekrar alttan çıkacak gibi bayadır sıkıntısı da var bayada kabarmış bekliyoruz bakalım

Karbonati icihomusn canm
Karbonati ben ictim canim bir litrelik surahiye 1 tatli kasigi atmistim ama ben zayiflamak icin degil sut artiyomus diye okudum forumlarda ama sute gecti sanirsam kizim bi gaz cikardi gece rahat uyudu gunde bi surahi icmeye calisacam karbonatli suyu kizin gazi bicak gibi kesti

bizim de tekrar alttan çıkacak gibi bayadır sıkıntısı da var bayada kabarmış bekliyoruz bakalım
Benim kiz masallah sorunsuz cikardi disi onceki gece 3 e kadar uyumamist ben dis falan sandim degilmis oda gazdandi gece bi gaz cikardi bide kaka yapti belinden falan tasti ondan sonra hemen uyudu

Benim kiz masallah sorunsuz cikardi disi onceki gece 3 e kadar uyumamist ben dis falan sandim degilmis oda gazdandi gece bi gaz cikardi bide kaka yapti belinden falan tasti ondan sonra hemen uyudu
maşallah ne güzel bizim ilk iki diş aynı anda geldi huysuzdu baya şimdi yine aynı çok huysuz damakta kabarınca diş diyorum
bi de şu karbonat konusunda çok kararsız kaldım ben ya abim sütü etkiler falan deyip kafamı karıştırdı ama içimden bi ses başla diyo ne yapsam bilemiyorum

Selam kızlar herkes iyidir inşaallah son15 gundur çok sıkıntılı geçti oğlum atesliydı babam acil ameliyat oldu annem tansıyondan yattı ikiside hasta karşılıklı yatıp birde geçinemiyorlar şimdi iyiler çok şükür asıl üzüntüm kızım 15 yasında arkadaşıyla kavga etmişler kızı hastanelik etmiş bana sölemedı komşumuz aradı kızım çok kötü hastaneye gıdıp rapor alıcam polise gidecem dedi çocuktur onlar küser barışır dedım ergenlik falan kadın çok kaba saydı ben tabi anneyim özür diledım kızım adına ama gece 12 de polis aradı çocuk şubeden karakola çağırdılar şok oldum kadın şikayetçi olmuş kızım ilk o başlattı dıyo başka arkadaşı yüzüğüyle vurmuş sonra benım kızım vurmuş zaten hep arkadaşını korur onun adını bile vermedı bize bugun babası götürecek başımıza gelenlere inanamıyırum yani bebekken o bu diyoruz ama ergenlik daha zor rabbım beterınden saklasın eğer kadın şikayetını almazsa naparız bilmiyorum tel edıyırum açmıyo haberde alamıyorum o kadar üzgünüm ki

çok şükür geçmiş canım bıdaha olmasın meyve suyu da sıvı alımını sağlar

canım önce annen baban ve oğluna çok geçmiş olsun neyseki şimdi daha iyilermiş. okuyunca bende çok üzüldüm inşallah şikayetlerini geri alırlar böyle durumlar da ne olur ne yapılır hiç bilmiyorum hoş özrünü de dilemişsin umarım çok büyük sorun olmadan çözülür bi büyüseler diyoruz sürekli ama her yaşın ayrı bi zorluğu var bir de ben senin kızın olduğunu bilmiyordum maşallah hem de genç kız

Cnm inşallah kolay atlatırsınız biz 15 gun önce bılıyosun ates kusma ishaldik hala dişimiz çıkmadı 5, 6 yı beklıyoruz

çok geçmiş olsun canım.. maalesef ergenlik dönemleri şu anki hallerinden daha kötü benimde 16 yaşında kızım var.. 2 sene neler çektim. ama şimdi biraz daha iyi şükür.. Ama her an her şey olur diye beklemiyor değilim.. zamane çocukları maşallah pek bir atarlı.. inşallah arkadaşının önemli bir şeyi yoktur..

Çok sğl cnm güzel dieklerın için 15 yaşında genç kız tabı burda bebeklerımızden bahsettığımız için sıra ona gelmemişti o ayrı bırdunya zaten ergenım diyıp üstüme gelme dedği dönemler kendısı voleybolcu kolejde okuyo aslında çok hanımdır kibardır guzel sanatlara ilgisi var ben onu büyütürken çalışıyordum bakıcılarda büyüdü unutmuşum bile sanki şimdi yeni anne gibiyim aradan çok zamanda geçti ikinci bebepimi kimseye vermem ben bakıcam demiştim o da bıraz gec geldi çok şükür bebeğim var ama dediğim gibi kızımın zor zamanları bılıuorum bizde ergen olduk ama şimdi daha zor

Evt cnm sen benı daha iyi anlarsın halımı çok üzgünüm arkadaşı rapor almış demek ki ciddi ama evlerıne gıttım yoklar tel açıyorum meşgule verıyo kadın ben ilk defa bölyle bişey yasadığım inanamıyırum dedğin gibi 2 sene neler çektim çok zor yardım aldınız mı bu konuda?

aslında o da haklı ergen hepimiz geçtik bu dönemlerden bende ah bi onsekiz olayım diye gezindim birkaç sene evimi terk etmiyordum annemi bi daha görmeyecektimler neler neler annem az çekmedim senden diyip durur şimdi eve bebişte gelmiş o bile etkilemiştir onu inşallah çarçabuk atlatırsınız bu dönemleri

yardım almadım canım ama kendime göre bir şeyler yaptım.. şimdiki gençlik bizim gençliğimiz gibi değil... ilk başta eğer telefonu varsa ve sorun büyükse elinden al.. bu dünya da onların telefondan başka sanki hiç kimsesi yokmuş gibi.. biz kızımın babasıyla ayrıyız. önceki yaz babasının yanına gönderdim ve onunla hiç görüşmedim zaten o da istemedi. çok kararlıydım almamaya ama onun dibe çökmesini de istemiyordum. ellerimi üstünden çektim ama gözlerimi üzerinden hiç çekmedim. ve her sorun olduğunda (attığı her adımdan haberim oluyordu) gidip onunla konuştum. arada bir yine atar yapıyor ama bu seferde başına gelecekleri bildiğinden atarlanamıyor bana..(babası çok sorumsuz bir adam aynı şehirde yaşamamıza rağmen ayda 1 kere bile görmek istemiyor. ama bişi olsa ondan başka baba yok hayatta o kadar saçma yani.) şimdiye kadar tüm sorunlarımı kendim atlattım canım.. evliliğimi bitirmek istediğimde psikoloğa gittim. senin sorunun yok eşinde problem diyince.. psikologdan çok ben konuşmuştum ve konuştuklarım ona çok mantıklı gelmişti. o yüzden kendi kendime çözüm yolları buluyorum ve şükür hep işe yaradı. onunla onu sorgulamadan konuş canım ve kararlı ol.. o seni kararlı gördüğünde zıtlaşma yaşamadan inşallah sorunları çözersin. arkadaşları hakkında yorum yapma. (zamanı geldiğinde sen haklısın diyebiliyorlar) bir konu olduğunda hani şu şekilde yapsaydın daha iyi gibime geliyor diyebilirsin. sanki öyle düşünmüşsün gibi son kararı ona bırakmalısın.. belli bir müddet sonra inatlaşma gidiyor ve arkadaş gibi olmasa da normal şekillerde konuşabiliyoruz.

çok karışık mı yazdım acaba anlamadığın bir yer olursa daha açık yazmaya çalışırım canım.. hayatımda çok şey yaşadığımdan dolayı aslında çok yazılacak şey var ama bu yapabileceklerinden bazıları...

benim kızımda 16 yaşında ... ahh bi 18 olayım bu evden gideceğim diyor. bende tamam gidebilirsin diyorum.. önce üniversite olursa onu bitirmen lazım çünkü okul için para lazım.. sonra iş kurduğunda kendi ayaklarının üstüne bastığında uygunsa tabii ki gidebilirsin diyorum mantıklı geliyor bugün kızım aradı Elif Hira yı yıkamışlar.. ben küçük anneyim diyor ve onunla ilgilendikçe mutlu oluyor.. daha da olgunlaştı şimdi şükür...

Canim kizin icin cok üzüldüm iki taraf icinde zor bi durum gercekten. Beyzaya gelince oksurugu azaldi cok sukur persembe ya da cuma kontrole gidicez inşallah yazarim sonucunuda bu arada ilgin icin cok tesk ederim beni mutlu ettin
Nasıl oldu bebeğin cnm iyi dir inşaallah gelen gıdenler için allah kolaylık versin

Bilgilerın için sğl cnm dedıklerını uygulamaya calısıyorum devam edıcem de inş sorunsuz atlatırız bu gunlerı

Cokyarari varda bn icemiyorum midemi bulandiriyo

Allahım tez zamanda acil şifa versın cnm
sagol cnm amin sanada gecmis olsun zorgunler gecrmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…