2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim kizin icin cok üzüldüm iki taraf icinde zor bi durum gercekten. Beyzaya gelince oksurugu azaldi cok sukur persembe ya da cuma kontrole gidicez inşallah yazarim sonucunuda bu arada ilgin icin cok tesk ederim beni mutlu ettin
Çok şükür iyıleşiyormuş bebeğin hep aklımdaydı merak taydım ama yazamamıştım hayırlı sonuçlarını beklerız

Cokyarari varda bn icemiyorum midemi bulandiriyo

sagol cnm amin sanada gecmis olsun zorgunler gecrmissin
Karbonatı ortaya attım ama hala alamadım grip taşınma falan derken kaynadı gitti araya ama hiç zayıflama olmadı bende ya, regl de oldum yine gitmedi

benim annemde on sekiz ol ben seni yollıcam diyodu yaa ne kadar güzel maşallah kızlarına

benim annemde on sekiz ol ben seni yollıcam diyodu yaa ne kadar güzel maşallah kızlarına
aman 18 yaşına kadar hep denir ama yapan olmaz bi de benim gibi anneyi nerde bulacak

E emiragam birde sorumluluk ver canım ona.. mesela sevdiği yemekleri kekleri pogacaları ona yaptır.. önce beraber girin mutfağa zaten o hoşuna gidince arkadaşları için yapıyor ve mutlu oluyor.. her pazar evde arkadaşlarına kek pogaca kurabiye yapıp okula götürüyor mutlu oluyor.. bazen yemek yapmıyorum internete giriyor tariflere bakıp yemek yapıyor.. bunları da dene canım..

kızlar bu ay zamlar açıklanacaktı herkes de bir stres gerginlik bende hamilelik doğum süt izni falan derken standart bi zam anca yaparlar bana diyordum ki direktörüm çağırdı güzel bir motivasyon konuşmasıyla beklediğimden çok daha iyi bir zam yapıldığını açıkladı o kadar iyi geldi ki anlatamam sonra da sana değil bebeye bez bebeye bez diyo he bide sakın bunla ilgili konsept yapma gizli diyo

ohh ne güzel.. hayırlı olsun sağlıkla huzurla mutlulukla harcayın inşallah.. bu tarz şeyler insanı motive ediyor.. bende işe başlamadan terfi olmuştum.. maaşta zamlandı yeme de yanında yat olmuştum..

Canin cok sag ol bi de oyle deniyeyim su isini

Çok iyi ya inş bidaha tekrarlamassınız. Su çok önemli malesef arende başta hiç sevmiyordu ama şimdi deli oluyo. Ben hep eline verdim boğuluyordu ,üstüne döküyordu ama böyle yapa yapa çok sevdi.
Karbonati icihomusn canm
Cnm ben 15 gün tilya kürü yapmıştım. 2 gündür alkali suyu içiyorum ama midemi çok bulandırdı sudan soğudum resmen. Tilya kürüne geri dönücem.
bilmiyorum ki kızlar ama çok acıyor bugün gidemem de yarin bir kbb ye gideyim bakalım neymiş
Aft da olabilir. Bence de ihmal etme bi baktır. Geçmiş olsn.

Zahide yetisin prrograminda duymystum saniim nasil oluyo canm o

Sizede çok geçmiş olsun. Bende kızın olduğunu bilmiyordum ne güzel kocaman olmş. Ergenlik dönemi gerçekten çok zor oluyo. karşı tarafında inş. siniri geçince sizi dinlerde şikayetinden vazgeçer.
Cnm inşallah kolay atlatırsınız biz 15 gun önce bılıyosun ates kusma ishaldik hala dişimiz çıkmadı 5, 6 yı beklıyoruz
bizim de 8 oldu:)

Zahide yetisin prrograminda duymystum saniim nasil oluyo canm o
1 lt suyu kaynatıyorum içine 10 tane kuşburnunu (çizerek) ve 2tutam (10gr) ıhlamuru aynı anda 5dakika kaynatıyorum.5 dak.sonra içine 1 tutam(5gr) altınotu atıp bi 5 dak. daha kaynatıyorum. Sonra bi kaç dak. demlenmesi için bırakıyorum. 3 yada 4 e bölerek tüm gün içiyorum. Ama yanında kesinlikle şeker almıyorsun. Ayrıca ben her sabah aç karınla 1 bardak suya limon sıkıp içiyorum yarımsaat sonra kahvaltı yada musli yiyorum. Yeşil çayda vazgeçilmezim :) bide pilates yapıyorum hafta içide eliptik bisiklet alıp spora devam edicem :)

Hadi gözün aydın. Akşam ıslatırsınız artık:)

Ayy siz konustukca nasil ozledim calismayi cok sıkıntı cektim kurtulmak istiyorum diyodum ama ozledim calismayi ama minnosumu kimseye birakmam zor da olsa idare ediyoruz simdilik kreslik olana kadar dusunmuyorum ins gerekte olmaz
Inşallah gerek olmaz canım hiçbir iş aldığım hiçbir haber kızımın yanında Yaşadığım tatmini vermiyor bırakışlar ayrı olay sadece anneme bırakıyorum buna şükrediyorum kalbim kalsa da Aklım kalmıyor

evet bi yanim o ozgurlugu istiyor 2sene oldu cikali ama hicc kimseye birakmak istemiyorum

bnher sabh kusburnulu ihlamur iciyorum ondan kilo veriyorum galuba:) aktardan altinotu aliyim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…