Çok şükür iyıleşiyormuş bebeğin hep aklımdaydı merak taydım ama yazamamıştım hayırlı sonuçlarını beklerızCanim kizin icin cok üzüldüm iki taraf icinde zor bi durum gercekten. Beyzaya gelince oksurugu azaldi cok sukur persembe ya da cuma kontrole gidicez inşallah yazarim sonucunuda bu arada ilgin icin cok tesk ederim beni mutlu ettin
Karbonatı ortaya attım ama hala alamadım grip taşınma falan derken kaynadı gitti araya ama hiç zayıflama olmadı bende ya, regl de oldum yine gitmediCokyarari varda bn icemiyorum midemi bulandiriyo
sagol cnm amin sanada gecmis olsun zorgunler gecrmissin
benim annemde on sekiz ol ben seni yollıcam diyodubenim kızımda 16 yaşında ... ahh bi 18 olayım bu evden gideceğim diyor. bende tamam gidebilirsin diyorum.. önce üniversite olursa onu bitirmen lazım çünkü okul için para lazım.. sonra iş kurduğunda kendi ayaklarının üstüne bastığında uygunsa tabii ki gidebilirsin diyorum mantıklı geliyorbugün kızım aradı Elif Hira yı yıkamışlar.. ben küçük anneyim diyor ve onunla ilgilendikçe mutlu oluyor.. daha da olgunlaştı şimdi şükür...
inşallah canım..birazda sabır.. annelik zaten sabır işi değil mi.. çoğu bitmiş azı kalmış..Bilgilerın için sğl cnm dedıklerını uygulamaya calısıyorum devam edıcem de inş sorunsuz atlatırız bu gunlerı
aman 18 yaşına kadar hep denir ama yapan olmaz bi de benim gibi anneyi nerde bulacakbenim annemde on sekiz ol ben seni yollıcam diyoduyaa ne kadar güzel maşallah kızlarına
ohh ne güzel.. hayırlı olsun sağlıkla huzurla mutlulukla harcayın inşallah.. bu tarz şeyler insanı motive ediyor.. bende işe başlamadan terfi olmuştum.. maaşta zamlandı yeme de yanında yat olmuştum..kızlar bu ay zamlar açıklanacaktı herkes de bir stres gerginlik bende hamilelik doğum süt izni falan derken standart bi zam anca yaparlar bana diyordum ki direktörüm çağırdı güzel bir motivasyon konuşmasıyla beklediğimden çok daha iyi bir zam yapıldığını açıkladı o kadar iyi geldi ki anlatamamsonra da sana değil bebeye bez bebeye bez diyo he bide sakın bunla ilgili konsept yapma gizli diyo
Tesekkur edetim canim sana da gecmis oksun ergenlerle ugrasmak baya zor ben orta okulda ogretmenim ve isimiz ergenlerle gerci su an ucretsiz izindeyimçok şükür geçmiş canım bıdaha olmasın meyve suyu da sıvı alımını sağlar
Canin cok sag ol bi de oyle deniyeyim su isinihaydi gözünüz aydın canım çok şükür atlatmışsınız canım direk su içerimiyorsan gün kurusu kayısı kaynatıp suyundan içirsen ya da bir bardak ılık suya azıcık pekmez katıp içirsen en azından sıvı alımı artar tam olarak su işlevini görmese de idrara çıkışını kolaylaştırır
Çok iyi ya inş bidaha tekrarlamassınız. Su çok önemli malesef arende başta hiç sevmiyordu ama şimdi deli oluyo. Ben hep eline verdim boğuluyordu ,üstüne döküyordu ama böyle yapa yapa çok sevdi.Kizlar biliyorsunuz kizimin idrar yolu enfeksiyonu vardi ve on tane antibiyotik igne yaptirmistik cumartesi tahlil verdik bugun sonucu ogrendim cok sukur gecmis neredeyse bir aydir ugrasiyorduk ama kizim faxla su icmiyor suyu sevdirmenin yollarini ariyorum
Cnm ben 15 gün tilya kürü yapmıştım. 2 gündür alkali suyu içiyorum ama midemi çok bulandırdı sudan soğudum resmen. Tilya kürüne geri dönücem.Karbonati icihomusn canm
Aft da olabilir. Bence de ihmal etme bi baktır. Geçmiş olsn.bilmiyorum ki kızlar ama çok acıyor bugün gidemem de yarin bir kbb ye gideyim bakalım neymiş
Zahide yetisin prrograminda duymystum saniim nasil oluyo canm oÇok iyi ya inş bidaha tekrarlamassınız. Su çok önemli malesef arende başta hiç sevmiyordu ama şimdi deli oluyo. Ben hep eline verdim boğuluyordu ,üstüne döküyordu ama böyle yapa yapa çok sevdi.
Cnm ben 15 gün tilya kürü yapmıştım. 2 gündür alkali suyu içiyorum ama midemi çok bulandırdı sudan soğudum resmen. Tilya kürüne geri dönücem.
Aft da olabilir. Bence de ihmal etme bi baktır. Geçmiş olsn.
Sizede çok geçmiş olsun. Bende kızın olduğunu bilmiyordum ne güzel kocaman olmş. Ergenlik dönemi gerçekten çok zor oluyo. karşı tarafında inş. siniri geçince sizi dinlerde şikayetinden vazgeçer.Selam kızlar herkes iyidir inşaallah son15 gundur çok sıkıntılı geçti oğlum atesliydı babam acil ameliyat oldu annem tansıyondan yattı ikiside hasta karşılıklı yatıp birde geçinemiyorlar şimdi iyiler çok şükür asıl üzüntüm kızım 15 yasında arkadaşıyla kavga etmişler kızı hastanelik etmiş bana sölemedı komşumuz aradı kızım çok kötü hastaneye gıdıp rapor alıcam polise gidecem dedi çocuktur onlar küser barışır dedım ergenlik falan kadın çok kaba saydı ben tabi anneyim özür diledım kızım adına ama gece 12 de polis aradı çocuk şubeden karakola çağırdılar şok oldum kadın şikayetçi olmuş kızım ilk o başlattı dıyo başka arkadaşı yüzüğüyle vurmuş sonra benım kızım vurmuş zaten hep arkadaşını korur onun adını bile vermedı bize bugun babası götürecek başımıza gelenlere inanamıyırum yani bebekken o bu diyoruz ama ergenlik daha zor rabbım beterınden saklasın eğer kadın şikayetını almazsa naparız bilmiyorum tel edıyırum açmıyo haberde alamıyorum o kadar üzgünüm ki
bizim de 8 oldu:)Cnm inşallah kolay atlatırsınız biz 15 gun önce bılıyosun ates kusma ishaldik hala dişimiz çıkmadı 5, 6 yı beklıyoruz
1 lt suyu kaynatıyorum içine 10 tane kuşburnunu (çizerek) ve 2tutam (10gr) ıhlamuru aynı anda 5dakika kaynatıyorum.5 dak.sonra içine 1 tutam(5gr) altınotu atıp bi 5 dak. daha kaynatıyorum. Sonra bi kaç dak. demlenmesi için bırakıyorum. 3 yada 4 e bölerek tüm gün içiyorum. Ama yanında kesinlikle şeker almıyorsun. Ayrıca ben her sabah aç karınla 1 bardak suya limon sıkıp içiyorum yarımsaat sonra kahvaltı yada musli yiyorum. Yeşil çayda vazgeçilmezim :) bide pilates yapıyorum hafta içide eliptik bisiklet alıp spora devam edicem :)Zahide yetisin prrograminda duymystum saniim nasil oluyo canm o
Hadi gözün aydın. Akşam ıslatırsınız artık:)kızlar bu ay zamlar açıklanacaktı herkes de bir stres gerginlik bende hamilelik doğum süt izni falan derken standart bi zam anca yaparlar bana diyordum ki direktörüm çağırdı güzel bir motivasyon konuşmasıyla beklediğimden çok daha iyi bir zam yapıldığını açıkladı o kadar iyi geldi ki anlatamamsonra da sana değil bebeye bez bebeye bez diyo he bide sakın bunla ilgili konsept yapma gizli diyo
Inşallah gerek olmaz canım hiçbir iş aldığım hiçbir haber kızımın yanında Yaşadığım tatmini vermiyor bırakışlar ayrı olay sadece anneme bırakıyorum buna şükrediyorum kalbim kalsa da Aklım kalmıyorAyy siz konustukca nasil ozledim calismayi cok sıkıntı cektim kurtulmak istiyorum diyodum ama ozledim calismayi ama minnosumu kimseye birakmam zor da olsa idare ediyoruz simdilik kreslik olana kadar dusunmuyorum ins gerekte olmaz
Bizim ikinci geliyobzde hala sıfır diş
evet bi yanim o ozgurlugu istiyor 2sene oldu cikali ama hicc kimseye birakmak istemiyorumInşallah gerek olmaz canım hiçbir iş aldığım hiçbir haber kızımın yanında Yaşadığım tatmini vermiyor bırakışlar ayrı olay sadece anneme bırakıyorum buna şükrediyorum kalbim kalsa da Aklım kalmıyor
Çok iyi ya inş bidaha tekrarlamassınız. Su çok önemli malesef arende başta hiç sevmiyordu ama şimdi deli oluyo. Ben hep eline verdim boğuluyordu ,üstüne döküyordu ama böyle yapa yapa çok sevdi.
Cnm ben 15 gün tilya kürü yapmıştım. 2 gündür alkali suyu içiyorum ama midemi çok bulandırdı sudan soğudum resmen. Tilya kürüne geri dönücem.
Aft da olabilir. Bence de ihmal etme bi baktır. Geçmiş olsn.
bnher sabh kusburnulu ihlamur iciyorum ondan kilo veriyorum galuba:) aktardan altinotu aliyim bide1 lt suyu kaynatıyorum içine 10 tane kuşburnunu (çizerek) ve 2tutam (10gr) ıhlamuru aynı anda 5dakika kaynatıyorum.5 dak.sonra içine 1 tutam(5gr) altınotu atıp bi 5 dak. daha kaynatıyorum. Sonra bi kaç dak. demlenmesi için bırakıyorum. 3 yada 4 e bölerek tüm gün içiyorum. Ama yanında kesinlikle şeker almıyorsun. Ayrıca ben her sabah aç karınla 1 bardak suya limon sıkıp içiyorum yarımsaat sonra kahvaltı yada musli yiyorum. Yeşil çayda vazgeçilmezim :) bide pilates yapıyorum hafta içide eliptik bisiklet alıp spora devam edicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?