2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım sütü etkiler mi ki bu ya gerçi hepsi bitki bende bisiler yapmak istiyorum yoksa diyete şartlanamıyorum

Hadi gözün aydın. Akşam ıslatırsınız artık:)
sağol canım önce bi Zamlı maaşı alimde yaparız bisiler :)))

Annemde dedi yapcakmis bu kürü. Bende yogurt yiyorum simdi bitsin yaparim belkim

Kızlar ben 15 gün yaptım en az 1 ay diyordu devam edicem tekrar. İçince direk iştahınız kesiliyo en azından benim öyle oldu. Bide 2 haftadır her akşam ebru şallının 3k pilatesini yapıyorum. Onuda 21 gün yapıyorsun. Çikolata cips kola bu tarz şeyleri hiç yemiyorum ağır yiyecekler yemiyorum sadece sebze yiyorum. Bide ben yapı olarak çok kararlı ve azimliyimdir 16 haziranda hedefim 54 kilo olmak :)

Minnakkartal ıhlamur ve kuşburnunu sanmıyorum ama altınotu sütü etkiler mi bilemiyorum. Araştırmak lazım.
Apriori11 aktarlarda satılıyo papatyaya benziyo. Bende bu kürü yapınca duydum.

Emziriyomuydun cnm sen

Sag ol canim.Benim kiz ilgic valla bardaktan filan iciriyirdum sindi gorunce yuzunu ceviriyor.Acaba anne sutu aldigi icin ni susamiyor diyorum

A101 de hamsi fleto varmis aldim bugun ne zamandir balik istiyodum zaten bulamac yapip kizarttim baligindan yedi oyku salata suyuyla cok seviyo baligi en cok balik yiyo haftasonu somon alcam bakalim onu sevcekmi benim karnim acti 650 gr paket hepsini yaptim kedilerde nasiplendi :) karni ac olunca gozu de ac oluyo insanin :)))

İyi gunlerde kullanın cnm

Tesekkur edetim canim sana da gecmis oksun ergenlerle ugrasmak baya zor ben orta okulda ogretmenim ve isimiz ergenlerle gerci su an ucretsiz izindeyim
Sğl cnm sizde sürekli ergen miş ben 1 taneyle başedemiyorum rabbım iyi insanlarla karşılastırsın

Kızlar bir haftadır sağ bademcigimde yutkunurken acı hissediyordum dün gece çok acidi bugün aynada baktım bademcigimle dilimin arasında siğil gibi birşeyler var nedir acaba boyle birşey yaşayan varmi
Geçmiş olsun cnm nasıl oldun öğrenebildin mi?

Afiyet olsun ben de somon yaptım bu akşam ama bu kez vızırdadı benimki normalde severdi. Bizim Dr açıktaki dilimli somonlardan almayın, büyük msrketlerdeki paket olanlardan alın dedi hem ithal hem daha sağlıklı dedi. Bilgin olsun canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…