- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım sütü etkiler mi ki bu ya gerçi hepsi bitki bende bisiler yapmak istiyorum yoksa diyete şartlanamıyorum1 lt suyu kaynatıyorum içine 10 tane kuşburnunu (çizerek) ve 2tutam (10gr) ıhlamuru aynı anda 5dakika kaynatıyorum.5 dak.sonra içine 1 tutam(5gr) altınotu atıp bi 5 dak. daha kaynatıyorum. Sonra bi kaç dak. demlenmesi için bırakıyorum. 3 yada 4 e bölerek tüm gün içiyorum. Ama yanında kesinlikle şeker almıyorsun. Ayrıca ben her sabah aç karınla 1 bardak suya limon sıkıp içiyorum yarımsaat sonra kahvaltı yada musli yiyorum. Yeşil çayda vazgeçilmezim :) bide pilates yapıyorum hafta içide eliptik bisiklet alıp spora devam edicem :)
sağol canım önce bi Zamlı maaşı alimde yaparız bisiler :)))Hadi gözün aydın. Akşam ıslatırsınız artık:)
Emziriyomuydun cnm senKızlar ben 15 gün yaptım en az 1 ay diyordu devam edicem tekrar. İçince direk iştahınız kesiliyo en azından benim öyle oldu. Bide 2 haftadır her akşam ebru şallının 3k pilatesini yapıyorum. Onuda 21 gün yapıyorsun. Çikolata cips kola bu tarz şeyleri hiç yemiyorum ağır yiyecekler yemiyorum sadece sebze yiyorum. Bide ben yapı olarak çok kararlı ve azimliyimdir 16 haziranda hedefim 54 kilo olmak :)
Minnakkartal ıhlamur ve kuşburnunu sanmıyorum ama altınotu sütü etkiler mi bilemiyorum. Araştırmak lazım.
Apriori11 aktarlarda satılıyo papatyaya benziyo. Bende bu kürü yapınca duydum.
bizimde cikmaya hazir dort tane var hepside xikarsa bizde geceriz sizi:))Bizim ikinci geliyo
Uyanık umut, içerde biriktirip tek seferde çıkaracak :)bizimde cikmaya hazir dort tane var hepside xikarsa bizde geceriz sizi:))
Sag ol canim.Benim kiz ilgic valla bardaktan filan iciriyirdum sindi gorunce yuzunu ceviriyor.Acaba anne sutu aldigi icin ni susamiyor diyorumÇok iyi ya inş bidaha tekrarlamassınız. Su çok önemli malesef arende başta hiç sevmiyordu ama şimdi deli oluyo. Ben hep eline verdim boğuluyordu ,üstüne döküyordu ama böyle yapa yapa çok sevdi.
Cnm ben 15 gün tilya kürü yapmıştım. 2 gündür alkali suyu içiyorum ama midemi çok bulandırdı sudan soğudum resmen. Tilya kürüne geri dönücem.
Aft da olabilir. Bence de ihmal etme bi baktır. Geçmiş olsn.
İyi gunlerde kullanın cnmkızlar bu ay zamlar açıklanacaktı herkes de bir stres gerginlik bende hamilelik doğum süt izni falan derken standart bi zam anca yaparlar bana diyordum ki direktörüm çağırdı güzel bir motivasyon konuşmasıyla beklediğimden çok daha iyi bir zam yapıldığını açıkladı o kadar iyi geldi ki anlatamamsonra da sana değil bebeye bez bebeye bez diyo he bide sakın bunla ilgili konsept yapma gizli diyo
Sğl cnm sizde sürekli ergen miş ben 1 taneyle başedemiyorum rabbım iyi insanlarla karşılastırsınTesekkur edetim canim sana da gecmis oksun ergenlerle ugrasmak baya zor ben orta okulda ogretmenim ve isimiz ergenlerle gerci su an ucretsiz izindeyim
Geçmiş olsun cnm nasıl oldun öğrenebildin mi?Kızlar bir haftadır sağ bademcigimde yutkunurken acı hissediyordum dün gece çok acidi bugün aynada baktım bademcigimle dilimin arasında siğil gibi birşeyler var nedir acaba boyle birşey yaşayan varmi
Afiyet olsun ben de somon yaptım bu akşam ama bu kez vızırdadı benimki normalde severdi. Bizim Dr açıktaki dilimli somonlardan almayın, büyük msrketlerdeki paket olanlardan alın dedi hem ithal hem daha sağlıklı dedi. Bilgin olsun canınA101 de hamsi fleto varmis aldim bugun ne zamandir balik istiyodum zaten bulamac yapip kizarttim baligindan yedi oyku salata suyuyla cok seviyo baligi en cok balik yiyo haftasonu somon alcam bakalim onu sevcekmi benim karnim acti 650 gr paket hepsini yaptim kedilerde nasiplendi :) karni ac olunca gozu de ac oluyo insanin :)))
Sağol canım size de geçmiş olsun, kızın için de korkma bişey çıkmaz ordan ama bir musibet de bin nasihatten iyi gelir ona sen telaş yapma
bizm 6tane kabarmis usttekiler cok fena patlicak gbibizimde cikmaya hazir dort tane var hepside xikarsa bizde geceriz sizi:))
bizimde var kabariklik damaklarda cok sertlesti ama gorunurde bisi yokbizm 6tane kabarmis usttekiler cok fena patlicak gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?