2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yazdiginda okumustum aklimda migrosta vardir heralde enenen buyuk market migros burda :)))

Geçmiş olsun cnm nasıl oldun öğrenebildin mi?
Teşekkür ederim canım acıyor hâlâ yarin kızı anneme birakabilirsem gitcem Dr a seninde annen ve babana geçmiş olsun kızın için de üzüldüm inşallah tatlıya bağlanır benimde oğlum 14 yasında bazen zorluyor beni ama bu sene daha iyi geçen sene daha asi ve sinirliydi bu zamanda anne baba olmak çok zor

Kızlar kızımın bugün biraz hırıltısı vardı burnunu açık tutuyorum az önce banyo yaptırdık emziriyorum simdi ama biraz sıcak geldi bana kızım ateşine baktım 36,5 hafif bir ateş başlangıcı var sanırım kulağını kasimasi da diş değil kulağı iltihabli olabilir gibi geliyor bana yarın dra goturcem

Sağol canım

aman korktum ben hırıltıdan gotur bakalim ins ilerlemez

Kızlar diyetten bahsetmişsinşz ben annemlerdeyim malum, burda cozuttum resmen ne güzel 4 kiloya yakın vermiştim burda kesin 2 kilo almışımdır. Bugün içli köfte yaptı annem ne kadar yediğimi hatırlamıyorum kendimi kaybetmişim resmen, bi de kalabalık olunca hep beraber daha çok yeniyo. Umarım eve dönünce bu kiloları 1 haftada atarım, offff şu iştahım olmasaydı ne iyiydi

Sağol canım size de geçmiş olsun, kızın için de korkma bişey çıkmaz ordan ama bir musibet de bin nasihatten iyi gelir ona sen telaş yapma
İnşallah cnm avukat olarak bişey olmaz diyısun ya çocuk şubeye gidıcez dava mı açılacak şikayetı gerı almaz ise prosedür nedır acaba?

Sğl cnm inşallah tatlıya bağlanır nasılım bir bilseniz bebekle bile ilgılenenıyorum yemek uyku yok kendimi toparlayamıyırum çok sıkıntıdayım rabbım bır çıkış yolu verır inşaallah

Sğl cnm inşallah tatlıya bağlanır nasılım bir bilseniz bebekle bile ilgılenenıyorum yemek uyku yok kendimi toparlayamıyırum çok sıkıntıdayım rabbım bır çıkış yolu verır inşaallah
Tahmin edebiliyorum canım üzücü bir durum ama bence de birşey olmaz içini ferah tut apriori nin dediği gibi kızın da bundan ders çıkarmış olur

hanı bebegın ayagına olup olmadıgını nasıl anlıyorlar?? kucuklere genelde 19 20 ama hanı ılk adım ayakkbıları olacagından mısal buyuk geldı helede kucuk gelse kuzuyu sıkacak rahatsız edıcek vs bunları dusunuyorum .
(ayh ben tam pıspopatmı oldum nedır )

Bizde 19,5 numara aldık ilk ayakkabımızı
bende alıcam ama daha almadım , dıyorum ya aklımda pıskopatca dusunceler var :)
ya ayakkabı kucuk gelırse sıkarsaaa ya buyuk gelırsee , ılk adım ayakkbıları onemlı vs dıeee kafayı yemısım
bızımkısı bu gıdısle cıplak ayakkla yuruycek :)

cok gecmıs olsun canımmm, Allaha dua et işallah kuzun ıcın amalıyatını ol, saglıcakla beraber olun işallahh canım

maşallahhhh, kılo ayrıı uyku suresı ayrııı
bızımkısı valla gun ıcınde bır kere uyuyor uzun bır suredır. kı bugun 8 de kalktı, 1 de yatmıs 3 de kalktı sımdıde akşam 9 30 da yattı . sankı buyuk adam yanıı. 5 hazıran bızımde doğum tarıhımız kılosuda 8,600.
şaşırdım vallaa. kadında hıc dr a goturmuyormu bu nedır bole dıeee ???

canım hırıltıyla kulak bir aradaysa götür bencede inşallah bişi çıkmaz hastalanmaz

Bizim aldığımız ayakkabının ön kısmında boşluk var biraz canım elimizle kontrol ettik ayakkabıcı boşluk olması lâzım dedi ama büyük olsa ayağında durmaz çıkar kolaylıkla kızım çok ugrasmadikca çıkmıyor ayağından

gecmıs olsun canım yaa, ergenle uhrasmak zor gercekten, helede bıde kucuk yavrun varken.
kendı ergenlıgımı dusunuyordum da bızımkkııelr pesımden benı takıp edıyordu hatırlıyorum :):) gercı sankı yıne yapacagımızı yapıyorduk o ayrıı. sımdı sen mısal takıbe de edemessın valla bebısten. benımde sımdı kızım var ergeb olunca işallahh napıcam bılmıyorum. zaten dıyorum " 15 ınde everıcem senı, ugrasacam senınle dıye " :)
ama hastanelık etme olayı benı bıraz dusundurdu acıkcası. yoksa elbette herkez kavga eder cocu bu sonucta ama hastanelık edıcek kadar o duruma nasıl gelındı? buna neden olan sebepler nedır ?? bunları tespıt etmelı bence oncelıkle.

Ayy siz konustukca nasil ozledim calismayi cok sıkıntı cektim kurtulmak istiyorum diyodum ama ozledim calismayi ama minnosumu kimseye birakmam zor da olsa idare ediyoruz simdilik kreslik olana kadar dusunmuyorum ins gerekte olmaz
ayh hıc ozleme canım bence yaaa. bak benım 1 ay oldu resmen bıtık vazıyetteyım, ıs ayrı problem eg yorgunluk apayrı, bebek ayrı derr, keşke ızın verselerdıde bende evımde mıs mıs yatsaydım valla

cilek31 cocugu goturmucen mi denemeye biz 18 denedik once tam gibi oldu sonra 19 denedik daha iyi oldu zaten 3-5 ay anca giycekler cok bisey beklememek lazim :) nasil gidiyo is duzeldimi biraz
goturcem canımda hanı sıktıgını nasıl anlıycaz kı bebek bu sonucta dıye dusundum. ( dıyorum ya psıkopata bagladım vallaa )
iş Allahlık canım, sozde eskı subemdeyım ama hala masa ıstenmedı, ızınde olanların yerınde oturuyorum. bı yandanda verılen hedeflerı nıye tuttmuyor dıye genel mudurlukten maıll yagmuruna tutuluyorum. manyaklar tepeden konusmak kolayy ıcerde ne oluyor bılmuyorlarkı. akşam 4 30 da cıkıyorum artık, mudur paparayı yıyınce sesı cıkmıyor ( en azından sımdılık ) ama onunda benı gondermek ıcın planları var. yanı ınan 1 aydır iş konusunda coks streslıyım, kendımı veremıyorum motıve deılım yanı. tabı ıse yansıyor bu durum malesef

bende işallah alıcam sonundaa yanıı, artık almalıyım :):)
hep gıydıryormusun canım ayakkbıyı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…