2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emziriyomuydun cnm sen
Hyr cnm malesef emzirmiyorum bu yüzden zayıflama da sınır tanımıyorum :)
Sag ol canim.Benim kiz ilgic valla bardaktan filan iciriyirdum sindi gorunce yuzunu ceviriyor.Acaba anne sutu aldigi icin ni susamiyor diyorum
biberona geçsen eline versen içer belki. Olabilir sonuçda anne sütünün %70 su..
bizde de olmuştu böyle bende diş sanmıştım meğer kulak iltihabı varmış inş. sizin diştir.

cilek31 ins duzelir zamanla malesef boyle is dedinmi bende cok cektim markette calisiyodum sorumluydum seften yemedigim azar kalmiyodu adam diyodu bi de simarmayalim diye aferin demiyomus bigun kalkti gerizekalimisin sen dedi bende salter bi atti telde konusuyoz ark dedi kimle konustun sen sefle dedim sasirdilar ondan sonra ozur ustune ozur bi de isten cikmama sebep oldu terfi mi vermedi biturlu verdiginde de artik cok gecti evlenip geldim buraya acik yok dediler falan bende nasilsa tazminatimi alcam diye ciktim hos cocuk olunca yine de cikardim calisma saatleri cok kotu cunku hele yazlik yer daha beter amaaann ne cektim bee :)) ama iste insan ozluyoda koca eline bakinca hic hesabini yapmaz sormaz ama kendi kazandigin gibi olmuyo tabi

Bayadır salmıştım diyeti.. Kilo almadım ama veremedim de.. Sabit kalmıştım.. Şimdi bir şeyler daha etken oldu, kadın doğumcuma gittim..

Kontroller test hormon vs bir tame hap verdi, kilo vermeye de yardımcı veeee dün itibari ile diyet + hap + spor (leslie 3 mil) 3'lüsü olarak tekrar başladım

Bu kez çok inançlı ve ümitliyim.. Haydi bakalım

Ne ilaci bu pufpuf benim insulin direncm var glifor veriolardi o zayflmya yrdmci onun gbi bsymi gerci emzirirken kullanilmiyo o bnmde diyet 5 kilo verdktn snra koptu takildi kldi snrada motivasyon gtti

İnşallah cnm avukat olarak bişey olmaz diyısun ya çocuk şubeye gidıcez dava mı açılacak şikayetı gerı almaz ise prosedür nedır acaba?
Şikayeti geri almazsa zaten çocukların ifadesi karakolda alınamaz savcılığa çıkar, bi avukat atanır barodan, savcı ifadesini alıp bırakır. Sonrasında suç unsuru bulursa ki darp raporu varsa dava açılması için iddianame hazırlar ve çocuk mahkemesinde dava açılır. Orada ya beraat eder ya da küçük bi ceza alır. Ama çocuk ve sabıkasız olduğu için ceza hükmünün açıklanması ertelenir, yani üç yıl hiç suç işlemezse bu dava da hiç açılmamış sayılır. Prosedür böyle

Çok geçmiş olsun canım herşeyi dişe yormamak lazım şüphelerin varsa git Dr a çünkü bahar ayları hastalık ayları baksana topikte hasta olmayan kalmadı

Günaydınlar.. Ay uyku konusunda çok şkr çok şanslıyım :) bebekleriniz acıktıgı için mi kalkıyo ?

Günaydınlar.. Ay uyku konusunda çok şkr çok şanslıyım :) bebekleriniz acıktıgı için mi kalkıyo ?

aman maşallah diyelim mira kız sadece yemeden içmeden kaka yapmadan olmaz bir de uyumamalıyım ki annem kardeş falan yapmasın diye düşünen bir bebek o yüzden aç olsa da olmasa da uyanır geneldee emmek istiyor ama ağzında dursa yetiyo çok çekmiyor anlıyorum bazen yatak ta dönüyo şu sıra emekliyo gülüyo oyun istiyo sallanmak istiyo gaz çıkartıyorum değişiyo yani açlıktan olduğunu düşünmüyorum zaten miranın acıktığı bir an olacağını hiç düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…