hımm anladım canım sagoll, bende işallahh alıcam en kısa zamandaaArada giydiriyorum canım hep giydirmiyorum
Hyr cnm malesef emzirmiyorum bu yüzden zayıflama da sınır tanımıyorum :)Emziriyomuydun cnm sen
biberona geçsen eline versen içer belki. Olabilir sonuçda anne sütünün %70 su..Sag ol canim.Benim kiz ilgic valla bardaktan filan iciriyirdum sindi gorunce yuzunu ceviriyor.Acaba anne sutu aldigi icin ni susamiyor diyorum
bizde de olmuştu böyle bende diş sanmıştım meğer kulak iltihabı varmış inş. sizin diştir.Kızlar kızımın bugün biraz hırıltısı vardı burnunu açık tutuyorum az önce banyo yaptırdık emziriyorum simdi ama biraz sıcak geldi bana kızım ateşine baktım 36,5 hafif bir ateş başlangıcı var sanırım kulağını kasimasi da diş değil kulağı iltihabli olabilir gibi geliyor bana yarın dra goturcem
gördüm yalanıp yalanıp durdum@minnakkartal survivor ödülünü gordunmu
Bence hic guzel degildi :)gördüm yalanıp yalanıp durdumzaten en çok survivor yüzünden diyet yapamıyorum onlar dolma yerken ben Bisküvi kemirdim aynı niyetle
Tabi canım ne öyle bulamaç gibiBence hic guzel degildi :)
Markasını hatırlamıyorum canım biz de real den almıştık 100 gr 15 tlydi. Alıp paketinden çıkarıp üçe böldüm buzluğa attım markası kalmamış aklımda. Ama vakumu paketti
Şikayeti geri almazsa zaten çocukların ifadesi karakolda alınamaz savcılığa çıkar, bi avukat atanır barodan, savcı ifadesini alıp bırakır. Sonrasında suç unsuru bulursa ki darp raporu varsa dava açılması için iddianame hazırlar ve çocuk mahkemesinde dava açılır. Orada ya beraat eder ya da küçük bi ceza alır. Ama çocuk ve sabıkasız olduğu için ceza hükmünün açıklanması ertelenir, yani üç yıl hiç suç işlemezse bu dava da hiç açılmamış sayılır. Prosedür böyleİnşallah cnm avukat olarak bişey olmaz diyısun ya çocuk şubeye gidıcez dava mı açılacak şikayetı gerı almaz ise prosedür nedır acaba?
Çok geçmiş olsun canım herşeyi dişe yormamak lazım şüphelerin varsa git Dr a çünkü bahar ayları hastalık ayları baksana topikte hasta olmayan kalmadıKızlar kızımın bugün biraz hırıltısı vardı burnunu açık tutuyorum az önce banyo yaptırdık emziriyorum simdi ama biraz sıcak geldi bana kızım ateşine baktım 36,5 hafif bir ateş başlangıcı var sanırım kulağını kasimasi da diş değil kulağı iltihabli olabilir gibi geliyor bana yarın dra goturcem
Yok canim ne uyumasi kalkali bi saat oldu bu arada herkese gunaydinaaa kimse gelmemis daha iki ker actim kapattim 3 kere sayfa yeniledim degismedi butun bebeler uyudu heralde ya da annelerde derman kalmadi gunaydin
hayır yediriyorum içiriyorum sırf memede uyumak için yapıyor.. bu gece yarım saat yerinde uyumadı. memede uyudu benimle..Günaydınlar.. Ay uyku konusunda çok şkr çok şanslıyım :) bebekleriniz acıktıgı için mi kalkıyo ?
Günaydınlar.. Ay uyku konusunda çok şkr çok şanslıyım :) bebekleriniz acıktıgı için mi kalkıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?