2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada kızlar tartıldım 1,5 kg gitmiş yahu dün boşuna atarlanmışım :) demek gramlar yavaş yavaş gidip sonunda kg olarak çıktılar benden :) şuan 66 yım tam olarak. Bişey değil ama rn azından amaaannn gitmiyo kglar diyip salmam kendimi, 1,5 da olsa motivasyondur

Ne ilaci bu pufpuf benim insulin direncm var glifor veriolardi o zayflmya yrdmci onun gbi bsymi gerci emzirirken kullanilmiyo o bnmde diyet 5 kilo verdktn snra koptu takildi kldi snrada motivasyon gtti

Evet canım aynen..İnsülin direnci için : Glukofen

hayır yediriyorum içiriyorum sırf memede uyumak için yapıyor.. bu gece yarım saat yerinde uyumadı. memede uyudu benimle..
Sizinkiler sizi resmen yalancı emzik gibi kullanıyo demekki :) ALLAH yardımcınız olsun.
Benimki gıcıklığına kalkıyor canım insan saat başı da acıkmaz ki tabi bu aralar diş meselesi de var başımızda
dişse zor tabi inş. bi an önce çıkarda ailece rahatlarsınız :)
çok iyi vermişsin. İnan 1 kilo gidince daha çok vermek istiyorsun. Arkası gelir senin de.

Çok geçmiş olsun canım herşeyi dişe yormamak lazım şüphelerin varsa git Dr a çünkü bahar ayları hastalık ayları baksana topikte hasta olmayan kalmadı
Gece oksurukte başladı balgami var sanırım çok oksurdu hatta oksururken ogurdu gece kızım oksururken üst kattaki komşunun çocuğu ve karşı dairedeki komşunun çocuğu ağlıyordu nasıl bir salginsa bugün Dr a gitcez inşallah basit bir enfeksiyondur

Ayakkabinin altindan olcuyolar bide ayagi canm

E="pufpuff, post: 40135028, member: 435683"]Bayadır salmıştım diyeti.. Kilo almadım ama veremedim de.. Sabit kalmıştım.. Şimdi bir şeyler daha etken oldu, kadın doğumcuma gittim..

Kontroller test hormon vs bir tame hap verdi, kilo vermeye de yardımcı veeee dün itibari ile diyet + hap + spor (leslie 3 mil) 3'lüsü olarak tekrar başladım

Bu kez çok inançlı ve ümitliyim.. Haydi bakalım
[/QUOTE]sekerinmi var yda baska bi rahatsizligin cunku byle haplari pko olanlar kullaniyo gerci testler yapildi demissn

Ah canim keske biberon alsa uc aylikken birakti biberonu.Ilk aylarda sutum tetmiyor diye gunde bir kez mama veriyordum ne olduysa red etmeye basladi bazen zorla sagdigim sutleri veriyordim oni zar zor iciyordu simdi jepten birakti benim kiz ilginc dogumundab itibaren hem biberin hem de yalanci meme verdim ama yalanci memeyi kirk gunlukken biberonuda ortalama uc aylikken birakti oyle bir itiyorki biberonu benim gucum yetmedi agzina tikmayayine kaldik cay kasigina

tabiki 1,5 gayet iyi bir motivasyon sebebi canım ben bu hafta da pek düzgün yapamadım gibi şu önümüzdeki bir kaç gün daa dikkatli olucam en azından yarım kilo verdim diyim :)))

Git canım inşallah çabuk toparlar bebeğin.

Oykunun de gece burnu tikandi hapsuruk akinti simdi biraz once kv aradi grip olmus yatiyomus of biktim karantinaya alcam evi sokmucam kimseyi valla peditusta yok of aglamak istiyorum beklicez aksama kadar ins ilerlemez

Oykunun de gece burnu tikandi hapsuruk akinti simdi biraz once kv aradi grip olmus yatiyomus of biktim karantinaya alcam evi sokmucam kimseyi valla peditusta yok of aglamak istiyorum beklicez aksama kadar ins ilerlemez
inşallah ilerlemez bitki çayı falan versen canım iyi gelir belki

Pazartesi yagmur yagdi dun yaz gibiydi gunesli bugun yine yagmur var yarindan itibaren yukselcekmis yine ondan sonra hasta olma iste

Pazartesi yagmur yagdi dun yaz gibiydi gunesli bugun yine yagmur var yarindan itibaren yukselcekmis yine ondan sonra hasta olma iste
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez bende 4te dra goturcem bizde de hafta sonu kurs vardı ya çocuklardan biri hastaydı bilmiyorum ama ondan mi geçti acaba birden oldu evden dışarı cikmiyoruz birde pazar günü çok az parkta oynattim hepsi bu bende kış hastalık hep evde dur ama yine çocuk hasta olsun çok sıkıldim

Arene emzigi alıştırmak için tam 3 ay uğraştım. Biberonuda asla gözü açık almaz ama sulugunu çok seviyor. Çok zekiler herşeyi ayırt edebiliyorlar :) içsin de çay kaşıyla içsin artık.
geçmiş olsun sizede kimi duysam hasta. Neyse ki az kaldı havaların düzelmesine biraz daha sabredicez.

Kizlar bizde de duck tv varmış bebek tv den bir önce tesadüfen gördüm ama Ece bakmıyor hiç baby tv yede bakmıyor reklamları seviyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…