Benimki gıcıklığına kalkıyor canım insan saat başı da acıkmaz kiGünaydınlar.. Ay uyku konusunda çok şkr çok şanslıyım :) bebekleriniz acıktıgı için mi kalkıyo ?
Ne ilaci bu pufpuf benim insulin direncm var glifor veriolardi o zayflmya yrdmci onun gbi bsymi gerci emzirirken kullanilmiyo o bnmde diyet 5 kilo verdktn snra koptu takildi kldi snrada motivasyon gtti
hayır yediriyorum içiriyorum sırf memede uyumak için yapıyor.. bu gece yarım saat yerinde uyumadı. memede uyudu benimle..
Sizinkiler sizi resmen yalancı emzik gibi kullanıyo demekki :) ALLAH yardımcınız olsun.aman maşallah diyelim mira kız sadece yemeden içmeden kaka yapmadan olmaz bir de uyumamalıyım ki annem kardeş falan yapmasın diye düşünen bir bebek o yüzden aç olsa da olmasa da uyanır geneldee emmek istiyor ama ağzında dursa yetiyo çok çekmiyor anlıyorum bazen yatak ta dönüyo şu sıra emekliyo gülüyo oyun istiyo sallanmak istiyo gaz çıkartıyorum değişiyo yani açlıktan olduğunu düşünmüyorum zaten miranın acıktığı bir an olacağını hiç düşünmüyorum
dişse zor tabi inş. bi an önce çıkarda ailece rahatlarsınız :)Benimki gıcıklığına kalkıyor canım insan saat başı da acıkmaz kitabi bu aralar diş meselesi de var başımızda
çok iyi vermişsin. İnan 1 kilo gidince daha çok vermek istiyorsun. Arkası gelir senin de.Bu arada kızlar tartıldım 1,5 kg gitmiş yahu dün boşuna atarlanmışım :) demek gramlar yavaş yavaş gidip sonunda kg olarak çıktılar benden :) şuan 66 yım tam olarak. Bişey değil ama rn azından amaaannn gitmiyo kglar diyip salmam kendimi, 1,5 da olsa motivasyondur
Gece oksurukte başladı balgami var sanırım çok oksurdu hatta oksururken ogurdu gece kızım oksururken üst kattaki komşunun çocuğu ve karşı dairedeki komşunun çocuğu ağlıyordu nasıl bir salginsa bugün Dr a gitcez inşallah basit bir enfeksiyondurÇok geçmiş olsun canım herşeyi dişe yormamak lazım şüphelerin varsa git Dr a çünkü bahar ayları hastalık ayları baksana topikte hasta olmayan kalmadı
Sağol canım inşallah@yaz yagmuru cok geçmiş olsun canim umarim önemli bisey değildir
gecmıs olsun canım yaa, ergenle uhrasmak zor gercekten, helede bıde kucuk yavrun varken.
kendı ergenlıgımı dusunuyordum da bızımkkııelr pesımden benı takıp edıyordu hatırlıyorum:):) gercı sankı yıne yapacagımızı yapıyorduk o ayrıı. sımdı sen mısal takıbe de edemessın valla bebısten. benımde sımdı kızım var ergeb olunca işallahh napıcam bılmıyorum. zaten dıyorum " 15 ınde everıcem senı, ugrasacam senınle dıye " :)
ama hastanelık etme olayı benı bıraz dusundurdu acıkcası. yoksa elbette herkez kavga eder cocu bu sonucta ama hastanelık edıcek kadar o duruma nasıl gelındı? buna neden olan sebepler nedır ?? bunları tespıt etmelı bence oncelı
ayh hıc ozleme canım bence yaaa. bak benım 1 ay oldu resmen bıtık vazıyetteyım, ıs ayrı problem eg yorgunluk apayrı, bebek ayrı derr, keşke ızın verselerdıde bende evımde mıs mıs yatsaydım valla
goturcem canımda hanı sıktıgını nasıl anlıycaz kı bebek bu sonucta dıye dusundum. ( dıyorum ya psıkopata bagladım vallaa )
iş Allahlık canım, sozde eskı subemdeyım ama hala masa ıstenmedı, ızınde olanların yerınde oturuyorum. bı yandanda verılen hedeflerı nıye tuttmuyor dıye genel mudurlukten maıll yagmuruna tutuluyorum. manyaklar tepeden konusmak kolayy ıcerde ne oluyor bılmuyorlarkı. akşam 4 30 da cıkıyorum artık, mudur paparayı yıyınce sesı cıkmıyor ( en azından sımdılık ) ama onunda benı gondermek ıcın planları var. yanı ınan 1 aydır iş konusunda coks streslıyım, kendımı veremıyorum motıve deılım yanı. tabı ıse yansıyor bu durum malesef
Ah canim keske biberon alsa uc aylikken birakti biberonu.Ilk aylarda sutum tetmiyor diye gunde bir kez mama veriyordum ne olduysa red etmeye basladi bazen zorla sagdigim sutleri veriyordim oni zar zor iciyordu simdi jepten birakti benim kiz ilginc dogumundab itibaren hem biberin hem de yalanci meme verdim ama yalanci memeyi kirk gunlukken biberonuda ortalama uc aylikken birakti oyle bir itiyorki biberonu benim gucum yetmedi agzina tikmayaHyr cnm malesef emzirmiyorum bu yüzden zayıflama da sınır tanımıyorum :)
biberona geçsen eline versen içer belki. Olabilir sonuçda anne sütünün %70 su..
bizde de olmuştu böyle bende diş sanmıştım meğer kulak iltihabı varmış inş. sizin diştir.
tabiki 1,5 gayet iyi bir motivasyon sebebi canım ben bu hafta da pek düzgün yapamadım gibi şu önümüzdeki bir kaç gün daa dikkatli olucam en azından yarım kilo verdim diyim :)))Bu arada kızlar tartıldım 1,5 kg gitmiş yahu dün boşuna atarlanmışım :) demek gramlar yavaş yavaş gidip sonunda kg olarak çıktılar benden :) şuan 66 yım tam olarak. Bişey değil ama rn azından amaaannn gitmiyo kglar diyip salmam kendimi, 1,5 da olsa motivasyondur
Git canım inşallah çabuk toparlar bebeğin.Gece oksurukte başladı balgami var sanırım çok oksurdu hatta oksururken ogurdu gece kızım oksururken üst kattaki komşunun çocuğu ve karşı dairedeki komşunun çocuğu ağlıyordu nasıl bir salginsa bugün Dr a gitcez inşallah basit bir enfeksiyondur
inşallah ilerlemez bitki çayı falan versen canım iyi gelir belkiOykunun de gece burnu tikandi hapsuruk akinti simdi biraz once kv aradi grip olmus yatiyomus of biktim karantinaya alcam evi sokmucam kimseyi valla peditusta yok of aglamak istiyorum beklicez aksama kadar ins ilerlemez
Ihlamur zaten kahvaltida veriyorum sulugada doldurdum icsin hos daha cok oynuyo ya :) aldirdim kp e peditus verdim bakalim ah su havalaaarrrinşallah ilerlemez bitki çayı falan versen canım iyi gelir belki
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez bende 4te dra goturcem bizde de hafta sonu kurs vardı ya çocuklardan biri hastaydı bilmiyorum ama ondan mi geçti acaba birden oldu evden dışarı cikmiyoruz birde pazar günü çok az parkta oynattim hepsi bu bende kış hastalık hep evde dur ama yine çocuk hasta olsun çok sıkıldimPazartesi yagmur yagdi dun yaz gibiydi gunesli bugun yine yagmur var yarindan itibaren yukselcekmis yine ondan sonra hasta olma iste
Arene emzigi alıştırmak için tam 3 ay uğraştım. Biberonuda asla gözü açık almaz ama sulugunu çok seviyor. Çok zekiler herşeyi ayırt edebiliyorlar :) içsin de çay kaşıyla içsin artık.Ah canim keske biberon alsa uc aylikken birakti biberonu.Ilk aylarda sutum tetmiyor diye gunde bir kez mama veriyordum ne olduysa red etmeye basladi bazen zorla sagdigim sutleri veriyordim oni zar zor iciyordu simdi jepten birakti benim kiz ilginc dogumundab itibaren hem biberin hem de yalanci meme verdim ama yalanci memeyi kirk gunlukken biberonuda ortalama uc aylikken birakti oyle bir itiyorki biberonu benim gucum yetmedi agzina tikmayayine kaldik cay kasigina
geçmiş olsun sizede kimi duysam hasta. Neyse ki az kaldı havaların düzelmesine biraz daha sabredicez.Oykunun de gece burnu tikandi hapsuruk akinti simdi biraz once kv aradi grip olmus yatiyomus of biktim karantinaya alcam evi sokmucam kimseyi valla peditusta yok of aglamak istiyorum beklicez aksama kadar ins ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?