2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bizde de duck tv varmış bebek tv den bir önce tesadüfen gördüm ama Ece bakmıyor hiç baby tv yede bakmıyor reklamları seviyor sadece
Duck tv bizim afyonumuz ya ne diyorsun, Azadla başedemeyince tek doz duck tv pamuk gibi oluyor oğlum. Özellikle yemek yedirirken en büyük yardımcım.

Kizlar bizde de duck tv varmış bebek tv den bir önce tesadüfen gördüm ama Ece bakmıyor hiç baby tv yede bakmıyor reklamları seviyor sadece
bende baktım kapalıymış bizde eşime dedim açtıralım hık mık yaptı bende pek umutlu olmadığımdan ısrar etmedim diğer bebek kanallarını denedik kesinlikle kafasını çevirip bakmadı bile artık reklamlarda kar etmiyor bi gün çılgın anne bebeğine yemek yedirmek için denediği yöntem sayısıyla rekorlar kitabına girdi diye duyarsanız bilin ki o benim

Duck tv bizim afyonumuz ya ne diyorsun, Azadla başedemeyince tek doz duck tv pamuk gibi oluyor oğlum. Özellikle yemek yedirirken en büyük yardımcım.
Bende az önce yemek yedirirken açtım bakmadı hiç zilli reklam aradım tv de hic birinde reklam yok internetten açtım öyle yedi bizimki de baksa keşke yemek yedirirken iyi olurdu

Sadece duck tv karşısında böyle diğerlerini aç açma umurunda değil, bakmıyor bile tv ye. O yüzden diyorum ya afyonumuz diye, çok zorda kalırsam bir doz a önce yemeğini yedirdim ben mutvaktayken tırmanmasın biyerlere diye böyle bırakmıştım :)

Eklentiler

• image.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 108
Herkes tv ye karsiydi simdi herkesin kurtaricisi cunku nefes alabiliyoruz oyle buyuk konusmamak lazim iste bi de size tavsiyem youtube dan acin kukuli var oyku cok seviyo videolarini oynuyo yemek yedirirkende etkili :) bizim favorimiz su anda en az yarim dakika elini yika :)

geçmiş olsun ya bu kış çok uzun geldi bana hastalıklar yüzünden

Aynen hipnoz, uyurken bile rahat durmayan oğlum duck tv de kilitleniyor . Iyi mi kötü mü tartışılır ama kriz anlarında kurtarıcım benim
Bilincli kullandigin icin dogru ama butun gun oturtsan karsisinda o zaman yanlis olurdu benim fikrim boylee kiduruk oglanin bilincli anasi :)

Bizimde favorimiz thinky minky kukuli nin kar yağıyor sarkisi bütün kış onu dinledi birde pasakli kukuli sarkisini da seviyor yaz geldi sarkisi var onu sevmedi

Artık yürüteç de işime yaramıyor tekerleklerine dokunana kadar sarkıyor, destek alıp ayaklarını kaldırıyor, bi gördüm öyle zaten ölüyordum korkudan odada tek de bırakamıyorum koltuğa rahat tırmanıyor artık, puf da engel olmuyor üzerlerine çıkıp atlamaya çalışıyor. O yüzden kucakta geziyo benimle birlikte ben de böyle nefes alıyorum artık

Bizimde favorimiz thinky minky kukuli nin kar yağıyor sarkisi bütün kış onu dinledi birde pasakli kukuli sarkisini da seviyor yaz geldi sarkisi var onu sevmedi
Nereye koyduysan ordadir var onda korkuyodu ilk bagiriyo anneee annee diye simdi onu da seviyo aciyorum hemen ayagi sallamaya basliyo eller havada :)

mira da dembaba dembaba videosunu açınca çıldırıyor eller havada gülücükler atıyo
Hiç şaşırmadım holigan yapıcan kızı bak bizim lisede bi kız vardı gs lı, ama okul formasını bile sallamazdı, kırmızıydı eteğimiz üstüne sarı tişört giyinip hırka yetine gs eşofman üstü giyerdi, tüm maçlara giderdi falan. Mirayı görünce o arkadaşım geliyo aklıma hep. Ama ailecek de hastasıyız mira konseptinin, Beşiktaş maçı olunca eşim bile bakıyor miranın konsept totemlerine

Nereye koyduysan ordadir var onda korkuyodu ilk bagiriyo anneee annee diye simdi onu da seviyo aciyorum hemen ayagi sallamaya basliyo eller havada :)
Bizimki de önceden tembel çocuk kalksana diye bir şarkı varya onda dudaklarını büküp ağlıyordu şimdi aglamiyor kaşlarını catip ciddi bir şekilde bakıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…