2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
mira da muhtemelen öyle bir kız çocuğu olacak sabırsızlıkla üçlü maça gideceğiz günleri bekliyoruz :)) ayh çok mersi canım gerçi şu sıra totemlerimiz tutmuyo ama inşallah sene sonunda şampiyonluk olarak topluca tutar

S
Sğl cnm sorunsuz atlatırız ınşaallah

Biz de ailecek beşiktaşlıyız ama normal olanından benim erkek kardeşim sizin gibi, normal mağazadan alışveriş yapmaz, Kartal yuvasını zengin ediyor, kredi kartına, çakmağına kadar bjk, tüm maçlara gider. O kadar ki hoşlandığı kıza hangi takımı tuttuğunu sormuş, kız takım tutmuyormuş, bizimki de gel çıkalım sen de bjk li ol bi kişi daha çoğalsın demiş anormaliniz de anormal yani bizimkinden biliyom :)

Oykunun de gece burnu tikandi hapsuruk akinti simdi biraz once kv aradi grip olmus yatiyomus of biktim karantinaya alcam evi sokmucam kimseyi valla peditusta yok of aglamak istiyorum beklicez aksama kadar ins ilerlemez
Gecmiş olsun cnm bende gecen aksam banyo yaotırmıştım sabah hapşurukla basladı burnu tıkalı açarken ağlıyo çekiyorum burnunu o arada tekrar ağlıyo yıne burnu sümük doluyo kusturana kadar ağlıyo gece ağladı uyumadı 3 ten 8 e kadar ağladı kucakta kollarımda derman kalmadı gecen dişte böle olmuştu burun akıntısı bende beklicem dr gıtmedım

Bi
Duck tv bizim afyonumuz ya ne diyorsun, Azadla başedemeyince tek doz duck tv pamuk gibi oluyor oğlum. Özellikle yemek yedirirken en büyük yardımcım.
bu sıkıntımın üstüne bıde uydumuz bozuldu tv dız aksam gecırdık rekkamsız yemek yemedı laptopu açtım reklam beğenmedı plazma ile laptopu ayıran bebek benım ki de

Aynen kiyamet koputo cekerken en cok burun temizlemesini ogrenmesini istiyorum katiliyo cekerken aglamaktan bende peditus verdim uyudu simdi etsulu limonlu mercimek corbasi yedi daha iyi gibi bakalim perisan olduk 2aydir 1hafta iyi 1hafta hasta doktor baslangic olursa peditus ver demisti zaten onun icin goturmeye gerek yok

Aynen ya 1 hafta iyi 1 hafta hasta bende mi versem pedıtus

Gece ağrı kesıcı verdım fıtıl o biraz uyutuyodu ama o da fayda etmedı şimdi bu dişmi grip mi anlayamadım kustu bıde balgam lı gece ne ara balgam oldu

Kizlar bizde de duck tv varmış bebek tv den bir önce tesadüfen gördüm ama Ece bakmıyor hiç baby tv yede bakmıyor reklamları seviyor sadece

Aynen betülde bakmıyo anca şarkılı filan olacak o zaman kırmızı balık favorisi

BiZde de aynı şey hele de elindeki düştüyse alacam diye aşağı sarkıyo

mira da dembaba dembaba videosunu açınca çıldırıyor eller havada gülücükler atıyo

Nette bi video var dembAba çalıyo kapatınca ağlıyo çocuk

Çarşı grubunu Sultan Ahmet'e sabah namazına çağırdığını duyduğumdan beri benimde favorim dembaba
Bizimki de önceden tembel çocuk kalksana diye bir şarkı varya onda dudaklarını büküp ağlıyordu şimdi aglamiyor kaşlarını catip ciddi bir şekilde bakıyor:)

Oynuyoz biz onda fış fış kayıkçıda ağlıyordu eskiden şimdi de duymuyormuş gibi yapıyo

Napcz biz ya kollarm agriyo. Agirlasti bide Tasiyamiyorm. Baby tv izliyo benmkide bitek bide kapiyi acik bulmasn merdiven altina takmis kafayi oraya griyo gecen yurutecle kapinin arkasina girmis skismis zor actm kapiyi oklavayla alttan ittirdim tekerleklerini. Kapinin alti aralik olmasaydi yanmistik

Oturup dua ediceZ bir an önce adamakıllı yürüsünler düşmeden diye, böyle hem hareketli meraklı ama yürüyemiyor olmaları çok zor ve çok yorucu. Benim de kollar iptal durumda. Kapıyı da açıl bıraksam fırlayıp kaçıyor, kapatsam arkasına giriyor dediğin gibi bu sefer de kapıyı açamıyorum. Allah yardımcımız olsun valla.

Kızlar benim oğlum da aşırı harekli tv ünitesine koltuklara tutunup ayağa kalkıyo sürekli ve yürümek istiyo, yürüteci asla istemiyo artık böyle olunca nefes alamıyorum resmen hep yanında olmam gerekiyo, ben de geçen park yatağını salona koydum ara katını çıkardım oyuncaklarını da içine koydum işim olduğunda 10-15 dk lığına oğlumu içine koyuyorum gayet seviyo hemen yanlara tutunuyo ayağa kalkıyo içinde yürüyo biraz oturup oyuncaklarıyla oynuyo tabi yarım saat sonra falan sıkılıuo ama olsun o bile yetiyo, gerçi bizim yatak graconun en küçük modeli beşik niyetine almıştık çok büyük değil ama iş görüyo yine de, eğer varsa park yatağınız tavsiye ederim en azından içinde yalnız bırakabiliyorum daha güvenli

Aynen bende cozumu park yatakta buldum ama hanimin cani isterse o da istemezse 5dk durmuyo icinde

Benimki durmaz park yatakta . Çünkü yatak odasında işlerimi yaparken yatağına bırakıyorum içine oyuncak doldurup ama 5 dk bi yatak toplamama bile izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…