Aksam yatmaz sabah kalkmaz :)Bizimki de önceden tembel çocuk kalksana diye bir şarkı varya onda dudaklarını büküp ağlıyordu şimdi aglamiyor kaşlarını catip ciddi bir şekilde bakıyor:)
mira da muhtemelen öyle bir kız çocuğu olacak sabırsızlıkla üçlü maça gideceğiz günleri bekliyoruz :)) ayh çok mersi canım gerçi şu sıra totemlerimiz tutmuyo ama inşallah sene sonunda şampiyonluk olarak topluca tutarHiç şaşırmadım holigan yapıcan kızı bakbizim lisede bi kız vardı gs lı, ama okul formasını bile sallamazdı, kırmızıydı eteğimiz üstüne sarı tişört giyinip hırka yetine gs eşofman üstü giyerdi, tüm maçlara giderdi falan. Mirayı görünce o arkadaşım geliyo aklıma hep. Ama ailecek de hastasıyız mira konseptinin, Beşiktaş maçı olunca eşim bile bakıyor miranın konsept totemlerine
Sğl cnm sorunsuz atlatırız ınşaallahŞikayeti geri almazsa zaten çocukların ifadesi karakolda alınamaz savcılığa çıkar, bi avukat atanır barodan, savcı ifadesini alıp bırakır. Sonrasında suç unsuru bulursa ki darp raporu varsa dava açılması için iddianame hazırlar ve çocuk mahkemesinde dava açılır. Orada ya beraat eder ya da küçük bi ceza alır. Ama çocuk ve sabıkasız olduğu için ceza hükmünün açıklanması ertelenir, yani üç yıl hiç suç işlemezse bu dava da hiç açılmamış sayılır. Prosedür böyle
Biz de ailecek beşiktaşlıyız ama normal olanındanmira da muhtemelen öyle bir kız çocuğu olacak sabırsızlıkla üçlü maça gideceğiz günleri bekliyoruz :)) ayh çok mersi canım gerçi şu sıra totemlerimiz tutmuyo ama inşallah sene sonunda şampiyonluk olarak topluca tutar
Gecmiş olsun cnm bende gecen aksam banyo yaotırmıştım sabah hapşurukla basladı burnu tıkalı açarken ağlıyo çekiyorum burnunu o arada tekrar ağlıyo yıne burnu sümük doluyo kusturana kadar ağlıyo gece ağladı uyumadı 3 ten 8 e kadar ağladı kucakta kollarımda derman kalmadı gecen dişte böle olmuştu burun akıntısı bende beklicem dr gıtmedımOykunun de gece burnu tikandi hapsuruk akinti simdi biraz once kv aradi grip olmus yatiyomus of biktim karantinaya alcam evi sokmucam kimseyi valla peditusta yok of aglamak istiyorum beklicez aksama kadar ins ilerlemez
bu sıkıntımın üstüne bıde uydumuz bozuldu tv dız aksam gecırdık rekkamsız yemek yemedı laptopu açtım reklam beğenmedı plazma ile laptopu ayıran bebek benım ki deDuck tv bizim afyonumuz ya ne diyorsun, Azadla başedemeyince tek doz duck tv pamuk gibi oluyor oğlum. Özellikle yemek yedirirken en büyük yardımcım.
Aynen kiyamet koputo cekerken en cok burun temizlemesini ogrenmesini istiyorum katiliyo cekerken aglamaktan bende peditus verdim uyudu simdi etsulu limonlu mercimek corbasi yedi daha iyi gibi bakalim perisan olduk 2aydir 1hafta iyi 1hafta hasta doktor baslangic olursa peditus ver demisti zaten onun icin goturmeye gerek yokGecmiş olsun cnm bende gecen aksam banyo yaotırmıştım sabah hapşurukla basladı burnu tıkalı açarken ağlıyo çekiyorum burnunu o arada tekrar ağlıyo yıne burnu sümük doluyo kusturana kadar ağlıyo gece ağladı uyumadı 3 ten 8 e kadar ağladı kucakta kollarımda derman kalmadı gecen dişte böle olmuştu burun akıntısı bende beklicem dr gıtmedım
Aynen ya 1 hafta iyi 1 hafta hasta bende mi versem pedıtusAynen kiyamet koputo cekerken en cok burun temizlemesini ogrenmesini istiyorum katiliyo cekerken aglamaktan bende peditus verdim uyudu simdi etsulu limonlu mercimek corbasi yedi daha iyi gibi bakalim perisan olduk 2aydir 1hafta iyi 1hafta hasta doktor baslangic olursa peditus ver demisti zaten onun icin goturmeye gerek yok
Evet patates havuc sogan kirmizi mercimek sarimsak normal yapiyorum buzluga koyuyorum mesela vardi buzlukta onceden onu cikardim et suyu bi ince bulgurla koydum tencereye kaynattim hoppp hazir :) bu buzluk isi cok iyi oluyo fazla yemeklere@oslew çorbayı kırmızı mercımeklemi yaptın
Burnu akiyosa ver istersen rahatlatir oyku biraz daha iyi simdiGece ağrı kesıcı verdım fıtıl o biraz uyutuyodu ama o da fayda etmedı şimdi bu dişmi grip mi anlayamadım kustu bıde balgam lı gece ne ara balgam oldu
Kizlar bizde de duck tv varmış bebek tv den bir önce tesadüfen gördüm ama Ece bakmıyor hiç baby tv yede bakmıyor reklamları seviyor sadece
Artık yürüteç de işime yaramıyor tekerleklerine dokunana kadar sarkıyor, destek alıp ayaklarını kaldırıyor, bi gördüm öyle zaten ölüyordum korkudanodada tek de bırakamıyorum koltuğa rahat tırmanıyor artık, puf da engel olmuyor üzerlerine çıkıp atlamaya çalışıyor. O yüzden kucakta geziyo benimle birlikte ben de böyle nefes alıyorum artık
mira da dembaba dembaba videosunu açınca çıldırıyor eller havada gülücükler atıyo
Bizimki de önceden tembel çocuk kalksana diye bir şarkı varya onda dudaklarını büküp ağlıyordu şimdi aglamiyor kaşlarını catip ciddi bir şekilde bakıyor:)
Napcz biz ya kollarm agriyo. Agirlasti bide Tasiyamiyorm. Baby tv izliyo benmkide bitek bide kapiyi acik bulmasn merdiven altina takmis kafayi oraya griyo gecen yurutecle kapinin arkasina girmis skismis zor actm kapiyi oklavayla alttan ittirdim tekerleklerini. Kapinin alti aralik olmasaydi yanmistikSadece duck tv karşısında böyle diğerlerini aç açma umurunda değil, bakmıyor bile tv ye. O yüzden diyorum ya afyonumuz diye, çok zorda kalırsam bir doza önce yemeğini yedirdim ben mutvaktayken tırmanmasın biyerlere diye böyle bırakmıştım :)
Oturup dua ediceZ bir an önce adamakıllı yürüsünler düşmeden diye, böyle hem hareketli meraklı ama yürüyemiyor olmaları çok zor ve çok yorucu. Benim de kollar iptal durumda. Kapıyı da açıl bıraksam fırlayıp kaçıyor, kapatsam arkasına giriyor dediğin gibi bu sefer de kapıyı açamıyorum. Allah yardımcımız olsun valla.Napcz biz ya kollarm agriyo. Agirlasti bide Tasiyamiyorm. Baby tv izliyo benmkide bitek bide kapiyi acik bulmasn merdiven altina takmis kafayi oraya griyo gecen yurutecle kapinin arkasina girmis skismis zor actm kapiyi oklavayla alttan ittirdim tekerleklerini. Kapinin alti aralik olmasaydi yanmistik
İsminin hakkını veriyo :)Eki Görüntüle 1468477 Eki Görüntüle 1468478
Bu da duck tv yi kapattığım an, anında kudurmaya başladı :)
Evet o yüzden ikinci çocuğum erkek olursa adı mazlum olacak :) adının hakkını versin dieİsminin hakkını veriyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?