seninki level atladi farkli bi kategori de o hatta sen 2013 haziran annelerine katil :))Benimki durmaz park yatakta . Çünkü yatak odasında işlerimi yaparken yatağına bırakıyorum içine oyuncak doldurup ama 5 dk bi yatak toplamama bile izin vermiyor
Canım sen dikkat er kendine, biz burnumuzu çıkarmadık dışarı ama sağolsun babamız dışarının mikrobunu getirdi eve biz de yeni toparladık. Bi de sen hamilesin şimdi daha dikkatli ol. Geçmiş ılsunSlm anneler insallah iyisinizdir.
Biz kac aydir iyiyiz iyiyiz hasta olmadik derken babamiz ben hava guzel bi disari cikip nefes alsin dedi vee sabahina hasta olduk hapsuruk oksuruk cok hiriltisi var yemek zaten yemezken simdide hic yemiyor keske yine ev hapsine devam etseydik iyice havalar isinmadan pekmez ihlamur meyve yedirmeye calisiyorum zorla doktora goturup goturmemekte kararsiz kaldim gogus hiriltisi var boyle degisik oksuruyo goturmesemmi aceba atesi olmadi off bende hastayim 2 gundur bogazim cok agriyo burnum tikali bitsinnnn artik su kiss ve hastaliklar ya
Bu level ı sevmedim ben zor geçemiyorumseninki level atladi farkli bi kategori de o hatta sen 2013 haziran annelerine katil :))
Maşallah eceye :) ben de durmayınca yatırıp yediriyorum, bizim de son kontrolde kulakta kir var, çubuk kullanma gliserin kullan akıp gitsin demişti. Bak şimdi takıldı kafama acaba bizimki de iltihap olmasın :/ belirtiler tam neydi ecedeDr dan geldik kızlar kızımın iki kulağı da iltihabli boğazında kızarıklık ve balgami varmış ateş ise orda 37.5 bana yatırarak mi yediriyorsun dedi Dr çoğunlukla kulak iltihabının sebebi bu olurmuş ben bazen öyle yediriyorum çok hareketli oturmuyor çünkü antibiyotik vermedi yazdı bulunsun ama 48 saat bekleyeceğiz ateş çok yükselir ağrıları çok olur o zaman vercez dedi calpol ve fitil verdi ağrı için daha önce Ece iki defa rahatsızlandı ve antibiyotiksiz atlattik bunu da atlatabiliriz dedi bol bol emzir emzik ver dedi ama kızım emzik emmiyor emzircem artik büyük olsa sakız ama bebek olduğu için emzirmek gerekiyormus kulak için birde balgam sökücü verdi bir hafta sonra kontrole gitcez inşallah geçer kızlar diş yaniltiyor insani keşke daha önce gitseydim birde ben evde tartiyordum tartım doğru tartmamis kızım 10 kilo geldi 76 cm boy bas çevresi 46.5
Canım sen dikkat er kendine, biz burnumuzu çıkarmadık dışarı ama sağolsun babamız dışarının mikrobunu getirdi eve biz de yeni toparladık. Bi de sen hamilesin şimdi daha dikkatli ol. Geçmiş ılsun
Canim kulağını kasiyarak ağlıyordu özellikle geceleri geçen gün kanatmis yani uykudan kalkma sebebimizdiMaşallah eceye :) ben de durmayınca yatırıp yediriyorum, bizim de son kontrolde kulakta kir var, çubuk kullanma gliserin kullan akıp gitsin demişti. Bak şimdi takıldı kafama acaba bizimki de iltihap olmasın :/ belirtiler tam neydi ecede
Dr dan geldik kızlar kızımın iki kulağı da iltihabli boğazında kızarıklık ve balgami varmış ateş ise orda 37.5 bana yatırarak mi yediriyorsun dedi Dr çoğunlukla kulak iltihabının sebebi bu olurmuş ben bazen öyle yediriyorum çok hareketli oturmuyor çünkü antibiyotik vermedi yazdı bulunsun ama 48 saat bekleyeceğiz ateş çok yükselir ağrıları çok olur o zaman vercez dedi calpol ve fitil verdi ağrı için daha önce Ece iki defa rahatsızlandı ve antibiyotiksiz atlattik bunu da atlatabiliriz dedi bol bol emzir emzik ver dedi ama kızım emzik emmiyor emzircem artik büyük olsa sakız ama bebek olduğu için emzirmek gerekiyormus kulak için birde balgam sökücü verdi bir hafta sonra kontrole gitcez inşallah geçer kızlar diş yaniltiyor insani keşke daha önce gitseydim birde ben evde tartiyordum tartım doğru tartmamis kızım 10 kilo geldi 76 cm boy bas çevresi 46.5
her ikinizede geçmiş olsun canım peditus falan da versen mi acaba hırıltıyı riske atmamak gerek ilerlemeden çabuk atlatırsınız inşallahSlm anneler insallah iyisinizdir.
Biz kac aydir iyiyiz iyiyiz hasta olmadik derken babamiz ben hava guzel bi disari cikip nefes alsin dedi vee sabahina hasta olduk hapsuruk oksuruk cok hiriltisi var yemek zaten yemezken simdide hic yemiyor keske yine ev hapsine devam etseydik iyice havalar isinmadan pekmez ihlamur meyve yedirmeye calisiyorum zorla doktora goturup goturmemekte kararsiz kaldim gogus hiriltisi var boyle degisik oksuruyo goturmesemmi aceba atesi olmadi off bende hastayim 2 gundur bogazim cok agriyo burnum tikali bitsinnnn artik su kiss ve hastaliklar ya
maşallah eceye çabuk geçer inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz mirada kulağını çekiştiriyor gerçi doktora götürdüğümde bişi yok temiz demişti ama bilemedim şimdi bendeDr dan geldik kızlar kızımın iki kulağı da iltihabli boğazında kızarıklık ve balgami varmış ateş ise orda 37.5 bana yatırarak mi yediriyorsun dedi Dr çoğunlukla kulak iltihabının sebebi bu olurmuş ben bazen öyle yediriyorum çok hareketli oturmuyor çünkü antibiyotik vermedi yazdı bulunsun ama 48 saat bekleyeceğiz ateş çok yükselir ağrıları çok olur o zaman vercez dedi calpol ve fitil verdi ağrı için daha önce Ece iki defa rahatsızlandı ve antibiyotiksiz atlattik bunu da atlatabiliriz dedi bol bol emzir emzik ver dedi ama kızım emzik emmiyor emzircem artik büyük olsa sakız ama bebek olduğu için emzirmek gerekiyormus kulak için birde balgam sökücü verdi bir hafta sonra kontrole gitcez inşallah geçer kızlar diş yaniltiyor insani keşke daha önce gitseydim birde ben evde tartiyordum tartım doğru tartmamis kızım 10 kilo geldi 76 cm boy bas çevresi 46.5
Cok gecmis olsun canim inşallah antibiyotige gerek kalmaz bizde kulak kasintisi ve sabah ilk uyandiginda öksürük diye gitmistik zatürre baslangici cikti kulagina vurmustu kuzumun kulak kasiyo deyip gecmemek gerek gercektenCanim kulağını kasiyarak ağlıyordu özellikle geceleri geçen gün kanatmis yani uykudan kalkma sebebimizdi
Canım kulağını zaten hep kasiyordu dün akşam hiriltisini fark ettim gece öksürükle uyandı çok oksurdu ogurmeye başladı hırıltısı varsa ihmal etme canım götürGecmis olsun sizede canim. Belirtileriniz neydi bizimkide hasta bogazi dolu gibi hiriltisi var kulaklarini kasiyo surekli bende bazen yatirarak yediriyorum yemiyo zorla yatirip agzina tikiyodum surekli degil ama yinede olma ihtimali varmiki ben en iyisi yarin doktora gotureyim surekli aglayarak uyaniyo off off
Çok geçmiş olsun. Senin bizden iki kat daha dikkatli olman lazım ilaç da alamıyorsun. Güneşi görünce aldanıyoruz malesef o zaman da hastalık kaçınılmaz oluyo. Kızından da emin değilsen götür bence. Biz 7 aylıkken bi cuma dr gitmiştik o akşam ve sonraki iki gün oğlum kulağını tutarak ağlıyordu doktordan yeni geldigimiz için aklıma bişey gelmedi. Pazartesi tekrar götürdüm meğer kulak iltihabı varmış. Diş gibi olmuyo sanırım kendini çok belli ediyo kulak.Slm anneler insallah iyisinizdir.
Boyuna ve kilosuna maşallah. Çok geçmiş olsn. Bizim gibi iltihap olmuş demekki. İlaç seven biri değilim ama antibiyotik daha çabuk iyileşmesini sağlardı. Bizde ikinci gün normale dönmüştü. Neyse dr yazmış zaten ihtiyaç halinde kullanırsın da umarım gerek kalmaz.Dr dan geldik kızlar kızımın iki kulağı da iltihabli boğazında kızarıklık ve balgami varmış ateş ise orda 37.5 bana yatırarak mi yediriyorsun dedi Dr çoğunlukla kulak iltihabının sebebi bu olurmuş ben bazen öyle yediriyorum çok hareketli oturmuyor çünkü antibiyotik vermedi yazdı bulunsun ama 48 saat bekleyeceğiz ateş çok yükselir ağrıları çok olur o zaman vercez dedi calpol ve fitil verdi ağrı için daha önce Ece iki defa rahatsızlandı ve antibiyotiksiz atlattik bunu da atlatabiliriz dedi bol bol emzir emzik ver dedi ama kızım emzik emmiyor emzircem artik büyük olsa sakız ama bebek olduğu için emzirmek gerekiyormus kulak için birde balgam sökücü verdi bir hafta sonra kontrole gitcez inşallah geçer kızlar diş yaniltiyor insani keşke daha önce gitseydim birde ben evde tartiyordum tartım doğru tartmamis kızım 10 kilo geldi 76 cm boy bas çevresi 46.5
Dr aradım verme dedı bızım dr ilaca karşı ya uykudan uyandı öksürük uyutmadıBurnu akiyosa ver istersen rahatlatir oyku biraz daha iyi simdi
Elıne sağlık cnm yapıcam bendeEvet patates havuc sogan kirmizi mercimek sarimsak normal yapiyorum buzluga koyuyorum mesela vardi buzlukta onceden onu cikardim et suyu bi ince bulgurla koydum tencereye kaynattim hoppp hazir :) bu buzluk isi cok iyi oluyo fazla yemeklere
Cnm bugun gıttım hastanelık kızı gördüm hiçte abartılacak bır durumu yoktu gayet iyıydı sadece gözaltında morluk vardı özürümü diledim anne olarak anlattım durumu kadınlar çok çirkef hıç susmadılar tamam insanın evladı öyle görünce canları yanmıştır anlıyırum ben çok mahcup konuştum onlarda daha yumusadılar bız hastane polisi gelınce söylemek zorunda kaldık dedıler ama dava açılcakmış dediğin gibi olur heralde ama gerı cekmicekler sanırım maddı manevı yspmamuz gerekeni yapıcaz dedı babası bıraz rahatladım kızı görünce çünkü neler duydum yok göz kaybı varmış yok yuzünü patlatmış bana gelene kadar dedıkodular aldı başını gıttı bir ken bir oldu kızım suçlu ama onu bu hale ne getırdı neden yaptı dedım sence iftıra atmış bu kız herkese sölemiş kımse durup dururken yapmaz polısede söledık dua edın sorunsuz atlatalım burası sıte hepimiz bırbırımızı görüyoruz biliyoruz tatlıya bağlanır inşaallahEvet o yüzden ikinci çocuğum erkek olursa adı mazlum olacak :) adının hakkını versin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?