2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun cnm maşallah kilo boy iyimiş

Cnm allah yardımcımıx olsun bizde 3 ten 8 e kadar ağladık beraber uyumadı kollarım koptu burnu tıkalı uykuya gecemiyo gunduzde uyumadı hala uyanık

sekerinmi var yda baska bi rahatsizligin cunku byle haplari pko olanlar kullaniyo gerci testler yapildi demissn

İnsülin direnci için o hap canım..Bu zamana dek hiç çıkmamıştı,ilk defa çıktı..ayrıca zaten pko'da var bende..

Çok gecmiş olsun canım. Diş yanıltabiliyor insanı. Bende diştendir derken kulağında iltihap çıkmıştı. Biran önce antibiyotiksiz geçer inşallah

Çok geçmiş olsun cnm biZde aynıyız gorurmedım dr bıktık valla dr dan oda bizden bıktı

Sagol canim. Esime soyledim gelirken getirecek ilik su icirdim bugun hep sanirim bogazi agriyo.

Canım kulağını zaten hep kasiyordu dün akşam hiriltisini fark ettim gece öksürükle uyandı çok oksurdu ogurmeye başladı hırıltısı varsa ihmal etme canım götür

Bizimkide kulagini kasiyoduda ben disten heralde diye dusundum bugunde kasiyarak agliyo yarin goturecem cok hiriltisi var.

Sagol canim malesef bu havalar yaniltti aslinda hic disari cikmiyorduk hep pencereden izliyorduk disariyi iyice sikildi disardaki oynayan cocuklara camdan sesleniyordu bagrarak babasida cikartti bi 10 dak banada bulasti hemen grip olmayim diye deyip duruyodum disari cikarken bile maskeyle cikiyordum hastalik bulasmasin diye hamileyken ilacta alinmiyo bide ustune mide bulantilarim eslik ediyo. Kulakmi bogazmi ne anlamadimki kulaklarini kasiyo oksururken agliyo bagrarak bi degsik oksuruyo

mahtuana cok geçmiş olsun canim inşallah biran once atlatirsin 2 canli degil resmen 3 canlisin suan hem karnindaki hem yanindaki bebis icin ve tabi kendin icinde iyi olman gerek keske yakininda sana yardim edecek biri olsa

Sagol canim insallah atlatiriz valla oyle 3 canli giibyim bugun kizim surekli agladi durmuyo onunla ilgilenip susturup 1 dak uzaniyorum kanepeye basim catlayacak gibi oluyo yorgunluk kizim hemen basima gelip tekrar agliyo tekrar ilgilenmeye basliyorum kafami koysam hemen uyuyacagim malesef iste yardim edenim yok rabbim bu zor gunlerin guzel gunlerini gostersin insallah

Çok geçmiş olsun cnm biZde aynıyız gorurmedım dr bıktık valla dr dan oda bizden bıktı

Sagol canim sizede gecmis olsun. Ya evet iste bizde biktik buzamana kadar surekli doktora gitmekten bi 2 aydir hic hasta olmadi ohh hastalanmadan bahara gireriz dedik yine hastalandi doktoru hasta ne olunca getirin bu ay goturmedik kontrole hatta ben kontrole giitmistim doktorunu gordum direk banami geldiniz diye sordu yani okadar cok gittikki son 2 aydir hastaliktan gitmiyoduk rutin kontroldu bide pisigine gotuurdum yarin yine yol gorundu bize...

Senin buyuk kizin mi vardi masallah ya 15 yasinda bende simdi yukardaki msji okuyunca geriye baktim cok gecmis olsun ahh ahh bu gencler benimde kardesim var 16 yasinda oda bundan 6 ay onceydi galiba kiz arkadasiyla gezerken bi iki kisi laf atmis sonra bu bi kavga etmis polisler almis goturmus polisler babami aramis nezarete atacagiz haberiniz olsun diye babam gitmis zar zor ikna edip cikartmis bu devirde zor cocuk yetirtirmek

inşallah tatlıya bağlanır canım çok sıkıntı olmadan ki bu bile yetmiştir atlatırsınız umarım

Evet cnm gençlik çok zor tam ergenlikle bebiş bıraraya geldi ilgilenenemedım aslında hiç tahmın etmemiştim bunları yapacağına ama evlat işte insanoğlu hata yaparak büyücekler o da çok üzgün bizde öle bide bebek var hastalandı siz dr gidicekmisiniz

Sağol canım inşallah gozlemle bence devam ederse goturursun
Cok gecmis olsun canim inşallah antibiyotige gerek kalmaz bizde kulak kasintisi ve sabah ilk uyandiginda öksürük diye gitmistik zatürre baslangici cikti kulagina vurmustu kuzumun kulak kasiyo deyip gecmemek gerek gercekten
Teşekür ederim canım sen soylemistin dis yanıltıyor Daha önce kulağını kasidiginda dra gitmiştik birşey yoktu şimdi ise iltihaplanmis
Tesekkur ederim canım inşallah
Geçmiş olsun cnm maşallah kilo boy iyimiş
Tesekkur ederim canım
Tinkyminky hngi kanaldaa
internet ten açıyorum ben canım tv de değil
Çok gecmiş olsun canım. Diş yanıltabiliyor insanı. Bende diştendir derken kulağında iltihap çıkmıştı. Biran önce antibiyotiksiz geçer inşallah
inşallah canım çok Sağol

Kizlar kizimin atesini takip ettim dunden beri biseyi yoktu simdi uyutmak icin yatirdim yatti atesinide olceyim dedim 38.2 olmus yaa hemen nasil oldu bi anda uyutmadan hemen once olctum 36.5 tu sicacik olmus ustunu actim uyandirdim pedifen verdim napsamki acile gitsemmiki yoksa dusmesini mi beklesem yatin doktoruna gidecegiz

Anladm canm allah sifa versin kilo vrdirmeside iyiymis genelde kilo aldirir haplar
Yok cnm o ilac kilo aldirmaz bende de insulin direnci vardi homa diye bi degrr normal olmasi gereken 2.5 civaryken bende 16 cikti pufpufn dedigi ilaci 1000 mg gunde iki kez kullaniodum yemek yemeyi birak ilaca alisana kdr kafami kaldiramiyodum basta cok mide bulantisi yapiyo ama smdi emzrmeden dolayi kullanamiyorm

Canim surup verdin takip et yükselirse ılık duş aldir en son çare olarak da fitil koyabilirsin ama dusmezse yükselmeye devam ederse i zaman götür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…