Geçmiş olsun cnm maşallah kilo boy iyimişDr dan geldik kızlar kızımın iki kulağı da iltihabli boğazında kızarıklık ve balgami varmış ateş ise orda 37.5 bana yatırarak mi yediriyorsun dedi Dr çoğunlukla kulak iltihabının sebebi bu olurmuş ben bazen öyle yediriyorum çok hareketli oturmuyor çünkü antibiyotik vermedi yazdı bulunsun ama 48 saat bekleyeceğiz ateş çok yükselir ağrıları çok olur o zaman vercez dedi calpol ve fitil verdi ağrı için daha önce Ece iki defa rahatsızlandı ve antibiyotiksiz atlattik bunu da atlatabiliriz dedi bol bol emzir emzik ver dedi ama kızım emzik emmiyor emzircem artik büyük olsa sakız ama bebek olduğu için emzirmek gerekiyormus kulak için birde balgam sökücü verdi bir hafta sonra kontrole gitcez inşallah geçer kızlar diş yaniltiyor insani keşke daha önce gitseydim birde ben evde tartiyordum tartım doğru tartmamis kızım 10 kilo geldi 76 cm boy bas çevresi 46.5
Cnm allah yardımcımıx olsun bizde 3 ten 8 e kadar ağladık beraber uyumadı kollarım koptu burnu tıkalı uykuya gecemiyo gunduzde uyumadı hala uyanıkBeyza kimsede durmuyor artık kollarim koptu oyuncaklariyla bile benim kucagimdayken oynayacakmis hanimim mutfaktayken salincagina oturtup is yapiyordum ordada durmuyo kv kp bizde onlardada durmuyo yemek yediriyorum tabi yine kucagimda ben yiyim diyorum kimsede durmuyo kucagimdayken yiyim diyorum sıkılıyor bagiriyor uyurken zaten hep ayagimda ayagimdanda indiremiyorum ne kol ne ayak kaldi bende tuvalete bile gidemiyorum bi emeklese bi yurusede pesime takilsa artık cok yoruldum pilim bitti
sekerinmi var yda baska bi rahatsizligin cunku byle haplari pko olanlar kullaniyo gerci testler yapildi demissn
Anladm canm allah sifa versin kilo vrdirmeside iyiymis genelde kilo aldirir haplarİnsülin direnci için o hap canım..Bu zamana dek hiç çıkmamıştı,ilk defa çıktı..ayrıca zaten pko'da var bende..
Çok gecmiş olsun canım. Diş yanıltabiliyor insanı. Bende diştendir derken kulağında iltihap çıkmıştı. Biran önce antibiyotiksiz geçer inşallahDr dan geldik kızlar kızımın iki kulağı da iltihabli boğazında kızarıklık ve balgami varmış ateş ise orda 37.5 bana yatırarak mi yediriyorsun dedi Dr çoğunlukla kulak iltihabının sebebi bu olurmuş ben bazen öyle yediriyorum çok hareketli oturmuyor çünkü antibiyotik vermedi yazdı bulunsun ama 48 saat bekleyeceğiz ateş çok yükselir ağrıları çok olur o zaman vercez dedi calpol ve fitil verdi ağrı için daha önce Ece iki defa rahatsızlandı ve antibiyotiksiz atlattik bunu da atlatabiliriz dedi bol bol emzir emzik ver dedi ama kızım emzik emmiyor emzircem artik büyük olsa sakız ama bebek olduğu için emzirmek gerekiyormus kulak için birde balgam sökücü verdi bir hafta sonra kontrole gitcez inşallah geçer kızlar diş yaniltiyor insani keşke daha önce gitseydim birde ben evde tartiyordum tartım doğru tartmamis kızım 10 kilo geldi 76 cm boy bas çevresi 46.5
Çok geçmiş olsun cnm biZde aynıyız gorurmedım dr bıktık valla dr dan oda bizden bıktıSlm anneler insallah iyisinizdir.
Biz kac aydir iyiyiz iyiyiz hasta olmadik derken babamiz ben hava guzel bi disari cikip nefes alsin dedi vee sabahina hasta olduk hapsuruk oksuruk cok hiriltisi var yemek zaten yemezken simdide hic yemiyor keske yine ev hapsine devam etseydik iyice havalar isinmadan pekmez ihlamur meyve yedirmeye calisiyorum zorla doktora goturup goturmemekte kararsiz kaldim gogus hiriltisi var boyle degisik oksuruyo goturmesemmi aceba atesi olmadi off bende hastayim 2 gundur bogazim cok agriyo burnum tikali bitsinnnn artik su kiss ve hastaliklar ya
her ikinizede geçmiş olsun canım peditus falan da versen mi acaba hırıltıyı riske atmamak gerek ilerlemeden çabuk atlatırsınız inşallah
maşallah eceye çabuk geçer inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz mirada kulağını çekiştiriyor gerçi doktora götürdüğümde bişi yok temiz demişti ama bilemedim şimdi bende
Canım kulağını zaten hep kasiyordu dün akşam hiriltisini fark ettim gece öksürükle uyandı çok oksurdu ogurmeye başladı hırıltısı varsa ihmal etme canım götür
Çok geçmiş olsun. Senin bizden iki kat daha dikkatli olman lazım ilaç da alamıyorsun. Güneşi görünce aldanıyoruz malesef o zaman da hastalık kaçınılmaz oluyo. Kızından da emin değilsen götür bence. Biz 7 aylıkken bi cuma dr gitmiştik o akşam ve sonraki iki gün oğlum kulağını tutarak ağlıyordu doktordan yeni geldigimiz için aklıma bişey gelmedi. Pazartesi tekrar götürdüm meğer kulak iltihabı varmış. Diş gibi olmuyo sanırım kendini çok belli ediyo kulak.
mahtuana cok geçmiş olsun canim inşallah biran once atlatirsin 2 canli degil resmen 3 canlisin suan hem karnindaki hem yanindaki bebis icin ve tabi kendin icinde iyi olman gerek keske yakininda sana yardim edecek biri olsa
Çok geçmiş olsun cnm biZde aynıyız gorurmedım dr bıktık valla dr dan oda bizden bıktı
inşallah tatlıya bağlanır canım çok sıkıntı olmadan ki bu bile yetmiştir atlatırsınız umarımCnm bugun gıttım hastanelık kızı gördüm hiçte abartılacak bır durumu yoktu gayet iyıydı sadece gözaltında morluk vardı özürümü diledim anne olarak anlattım durumu kadınlar çok çirkef hıç susmadılar tamam insanın evladı öyle görünce canları yanmıştır anlıyırum ben çok mahcup konuştum onlarda daha yumusadılar bız hastane polisi gelınce söylemek zorunda kaldık dedıler ama dava açılcakmış dediğin gibi olur heralde ama gerı cekmicekler sanırım maddı manevı yspmamuz gerekeni yapıcaz dedı babası bıraz rahatladım kızı görünce çünkü neler duydum yok göz kaybı varmış yok yuzünü patlatmış bana gelene kadar dedıkodular aldı başını gıttı bir ken bir oldu kızım suçlu ama onu bu hale ne getırdı neden yaptı dedım sence iftıra atmış bu kız herkese sölemiş kımse durup dururken yapmaz polısede söledık dua edın sorunsuz atlatalım burası sıte hepimiz bırbırımızı görüyoruz biliyoruz tatlıya bağlanır inşaallah
Evet cnm gençlik çok zor tam ergenlikle bebiş bıraraya geldi ilgilenenemedım aslında hiç tahmın etmemiştim bunları yapacağına ama evlat işte insanoğlu hata yaparak büyücekler o da çok üzgün bizde öle bide bebek var hastalandı siz dr gidicekmisinizSagol canim sizede gecmis olsun. Ya evet iste bizde biktik buzamana kadar surekli doktora gitmekten bi 2 aydir hic hasta olmadi ohh hastalanmadan bahara gireriz dedik yine hastalandi doktoru hasta ne olunca getirin bu ay goturmedik kontrole hatta ben kontrole giitmistim doktorunu gordum direk banami geldiniz diye sordu yani okadar cok gittikki son 2 aydir hastaliktan gitmiyoduk rutin kontroldu bide pisigine gotuurdum yarin yine yol gorundu bize...
Senin buyuk kizin mi vardi masallah ya 15 yasinda bende simdi yukardaki msji okuyunca geriye baktim cok gecmis olsun ahh ahh bu gencler benimde kardesim var 16 yasinda oda bundan 6 ay onceydi galiba kiz arkadasiyla gezerken bi iki kisi laf atmis sonra bu bi kavga etmis polisler almis goturmus polisler babami aramis nezarete atacagiz haberiniz olsun diye babam gitmis zar zor ikna edip cikartmis bu devirde zor cocuk yetirtirmek
Amin inşaallahinşallah tatlıya bağlanır canım çok sıkıntı olmadan ki bu bile yetmiştir atlatırsınız umarım
Sağol canım inşallah gozlemle bence devam ederse goturursunher ikinizede geçmiş olsun canım peditus falan da versen mi acaba hırıltıyı riske atmamak gerek ilerlemeden çabuk atlatırsınız inşallah
maşallah eceye çabuk geçer inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz mirada kulağını çekiştiriyor gerçi doktora götürdüğümde bişi yok temiz demişti ama bilemedim şimdi bende
Teşekür ederim canım sen soylemistin dis yanıltıyor Daha önce kulağını kasidiginda dra gitmiştik birşey yoktu şimdi ise iltihaplanmisCok gecmis olsun canim inşallah antibiyotige gerek kalmaz bizde kulak kasintisi ve sabah ilk uyandiginda öksürük diye gitmistik zatürre baslangici cikti kulagina vurmustu kuzumun kulak kasiyo deyip gecmemek gerek gercekten
Tesekkur ederim canım inşallahBoyuna ve kilosuna maşallah. Çok geçmiş olsn. Bizim gibi iltihap olmuş demekki. İlaç seven biri değilim ama antibiyotik daha çabuk iyileşmesini sağlardı. Bizde ikinci gün normale dönmüştü. Neyse dr yazmış zaten ihtiyaç halinde kullanırsın da umarım gerek kalmaz.
Tesekkur ederim canımGeçmiş olsun cnm maşallah kilo boy iyimiş
internet ten açıyorum ben canım tv de değilTinkyminky hngi kanaldaa
inşallah canım çok SağolÇok gecmiş olsun canım. Diş yanıltabiliyor insanı. Bende diştendir derken kulağında iltihap çıkmıştı. Biran önce antibiyotiksiz geçer inşallah
internetten canimTinkyminky hngi kanaldaa
Yok cnm o ilac kilo aldirmaz bende de insulin direnci vardi homa diye bi degrr normal olmasi gereken 2.5 civaryken bende 16 cikti pufpufn dedigi ilaci 1000 mg gunde iki kez kullaniodum yemek yemeyi birak ilaca alisana kdr kafami kaldiramiyodum basta cok mide bulantisi yapiyo ama smdi emzrmeden dolayi kullanamiyormAnladm canm allah sifa versin kilo vrdirmeside iyiymis genelde kilo aldirir haplar
Canim surup verdin takip et yükselirse ılık duş aldir en son çare olarak da fitil koyabilirsin ama dusmezse yükselmeye devam ederse i zaman götür benceKizlar kizimin atesini takip ettim dunden beri biseyi yoktu simdi uyutmak icin yatirdim yatti atesinide olceyim dedim 38.2 olmus yaa hemen nasil oldu bi anda uyutmadan hemen once olctum 36.5 tu sicacik olmus ustunu actim uyandirdim pedifen verdim napsamki acile gitsemmiki yoksa dusmesini mi beklesem yatin doktoruna gidecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?