Evet cnm gençlik çok zor tam ergenlikle bebiş bıraraya geldi ilgilenenemedım aslında hiç tahmın etmemiştim bunları yapacağına ama evlat işte insanoğlu hata yaparak büyücekler o da çok üzgün bizde öle bide bebek var hastalandı siz dr gidicekmisiniz
Canim surup verdin takip et yükselirse ılık duş aldir en son çare olarak da fitil koyabilirsin ama dusmezse yükselmeye devam ederse i zaman götür bence
mahtuana cok gecmis olsun calpol fln ver istersen
Canım 4 saat arayla calpol dolven demişti dr muz calpol yoksa fıtıl ama araları 4 saat olmalıTamam canim aralikli olcuyorum atesi simdi 37.8 oldu. Fitille surup bi arada oluyormu ben atesi olunca panik oldum simdi bide yanlizim
Afıyet şifa olsunKızlar kızıma ciğer çorbası yaptım sevdi çok umudum yoktu hasta zaten ama sevdi patates havuç soğan sarımsak ciğer pişirip blenderdan geçirdim ciğer yapacak arkadaşlar böyle deneyebilirsiniz
Canım 4 saat arayla calpol dolven demişti dr muz calpol yoksa fıtıl ama araları 4 saat olmalı
Fitille şurubu peş peşe veremezsin ama yüksekse ateş şuruba rağmen dusmuyorsa iki saat sonra verilebilir demişti Dr ama düştüyse gerek yok zatenTamam canim aralikli olcuyorum atesi simdi 37.8 oldu. Fitille surup bi arada oluyormu ben atesi olunca panik oldum simdi bide yanlizim
Panik yapma biz tam 6 gun yasadık atesi dr goturmedım sadece dediğim gibi bu ilaçları kullandım arada 4 saat olmadıysa ilaç verme ılık banyo yaptır sadece çıtlı badı kalsınYa bu ates tekrar 38.1 oldu valla elim ayagima dolandi ya
Sağol. teyzesiAfıyet şifa olsun
çok geçmiş olsun.Sagol canim. aynen burnumu cikartmiyorduk korkudan babamizda heemen kendini hasta hissedince baska odaya alip karantinaya aliyorduk ama iste az hava gunes olunca 5dak cikartayim dedi atkisini sarayim dedim yok hava guzel cocugu mumyaliyorsun heryerini sararak dedi 10 dak durdular disarida hafif ruzgar esmis eve geldiler sabahta hastalandi hemen bide bana bulasti bende ilac alamiyorum zaten mide bulantisindanda bise icemiyorum
1 ay lık şurup etkısını göstermez demiş tı dr yoksa yapacak bışey yok alabılırsen yenısını al ama daha dığer şurubu yenı verdın bekleBen simdi pedifen verdim yarim saat oldu galiba fitil verebilirmiyim aceba calpol un agzi acik kullanmisim 1 ay olmustur ondan vermedim
Bende banyo yaptırdım dıye kendımı suclayıp duruyorum dedğin gıbı kaçış yok olacaksa oluyoçok geçmiş olsun.
Canım geçen gün bende çıkaracaktım sonra vazgeçtim çıkarmadın ama genede hapşırmaya başladı. Eğer çıkarsaydım kendimi suçlucaktım. Yani dışarı çıkarmasanda hastalanabilirdi. Kendinizi suçlamayın dışarı çıkardık hasta oldu diye.
Panik yapma biz tam 6 gun yasadık atesi dr goturmedım sadece dediğim gibi bu ilaçları kullandım arada 4 saat olmadıysa ilaç verme ılık banyo yaptır sadece çıtlı badı kalsın
Nerden ölçüyosun bebekte hastslık varmış gibi mi yoksa normal mi keyfı yerınde miUstunu cikarttim badi var tek yok daha olmadi 40 dak oldu galiba ya ilac niye dusurmedi yukseliyo hala pedifeni ben ilkkez kullaniyorum
1 ay lık şurup etkısını göstermez demiş tı dr yoksa yapacak bışey yok alabılırsen yenısını al ama daha dığer şurubu yenı verdın bekle
Pedıfen dediğin dolven gıbı mı ben hiç kullanmadım yani ates düşürücü müUstunu cikarttim badi var tek yok daha olmadi 40 dak oldu galiba ya ilac niye dusurmedi yukseliyo hala pedifeni ben ilkkez kullaniyorum
Üzme kendini bızımkı 40 olmuştuEsime soyledim calpolda alacakti ama aksi gibi gorevde ve suan baska bi ilcedeye gitmis gorev icin malesefki hemen donemiyor karnim agridi ya
Nerden ölçüyosun bebekte hastslık varmış gibi mi yoksa normal mi keyfı yerınde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?