Pedıfen dediğin dolven gıbı mı ben hiç kullanmadım yani ates düşürücü mü
Koltuk altı derecen var mı en doğrusu oymuşAtes dusurucu yaziyo ustunde doktor aldirmisti calpol ve pedifen ikiside bulunsun diye hep calpol kullandim ben pedifende agzi kapali durruyodu
Üzme kendini bızımkı 40 olmuştu
Canim panik yapma önemli olan ateşi kontrol altında tutman evde yalnizsan yanina birini cagar ya da eşin gelsin ateş yükselirse hemen gidersiniz umarım yukselmez duş falan aldir istersenYa bu ates tekrar 38.1 oldu valla elim ayagima dolandi ya
Hep olcak dıye bışey yok olmaz inşş dediğim gibi 4 saat arayla surup banyo bıraz düşüp yıne çıkıyodu bır kez daha öle olmuştu hastaneye gotırmuştum orada perısan ettıler saatlerce kucsğımda çıplak kaldı pişman oldum gıttığıme bu seferkınde aynılarını evde ben yaptım40 mi ya benim kizim 2 aylikken atesi 39 olmustu cok kotuydu 6 gun benim ates yuzunden psikolojim bozuk panikliyorum yine aynisi olacak diye havale gecirir diye korkuyom 40 ta nasil dusurdunuz siz
Fitille şurubu peş peşe veremezsin ama yüksekse ateş şuruba rağmen dusmuyorsa iki saat sonra verilebilir demişti Dr ama düştüyse gerek yok zaten
Canim panik yapma önemli olan ateşi kontrol altında tutman evde yalnizsan yanina birini cagar ya da eşin gelsin ateş yükselirse hemen gidersiniz umarım yukselmez duş falan aldir istersen
canım size Dr suruptan dört saat sonra mi fitil dediHep olcak dıye bışey yok olmaz inşş dediğim gibi 4 saat arayla surup banyo bıraz düşüp yıne çıkıyodu bır kez daha öle olmuştu hastaneye gotırmuştum orada perısan ettıler saatlerce kucsğımda çıplak kaldı pişman oldum gıttığıme bu seferkınde aynılarını evde ben yaptım
Hep olcak dıye bışey yok olmaz inşş dediğim gibi 4 saat arayla surup banyo bıraz düşüp yıne çıkıyodu bır kez daha öle olmuştu hastaneye gotırmuştum orada perısan ettıler saatlerce kucsğımda çıplak kaldı pişman oldum gıttığıme bu seferkınde aynılarını evde ben yaptım
Evt ama senın dedğinde olabılır 2 saat ben 4 saatı beklemiştimcanım size Dr suruptan dört saat sonra mi fitil dedi
Anladım canım Dr una ulasmaya calissan daha iyi yönlendirir seniEsim evde degil hemende gelebilecek durumda degil bi ekip bulursa gelmeye calisacak yoksa yalniz cikip gelemez malum buralar tehlikeli. Bez koydum ama yukselmeye deval ederse ocaga su koydum dus yaptirrim
canım mümkün olduğunca panik yapmamaya çalış sakin kalman önemli bir de duşu dene baktın düşmüyo doktora gitmende fayda var canımYa bu ates tekrar 38.1 oldu valla elim ayagima dolandi ya
Eşin geçmi gelecek acil durum izin alamaz mıBende o yuzden sevmiyorum hastaneleri perisan ediyorlar gercekten esim gelene kadar bakayim durumuna ozaman
Ben de sen dört saat deyince tereddüt te kaldımEvt ama senın dedğinde olabılır 2 saat ben 4 saatı beklemiştim
çok geçmiş olsun.
Canım geçen gün bende çıkaracaktım sonra vazgeçtim çıkarmadın ama genede hapşırmaya başladı. Eğer çıkarsaydım kendimi suçlucaktım. Yani dışarı çıkarmasanda hastalanabilirdi. Kendinizi suçlamayın dışarı çıkardık hasta oldu diye.
Koltuk altı derecen var mı en doğrusu oymuş
Anladım canım Dr una ulasmaya calissan daha iyi yönlendirir seni
Canm nasil oldu dustumu atesi. Bnm kizimin atesi 39 gecince hem surup hem fitil verdiler hastanede biyandanda eklem yerlerine islak bez koyduk oyle dustu.beziyle birak giydrme 38 uzerindeyse atesi ve dus aldr hla dusmediyse panikleme lutfenVar bi deneyim onuda
canım mümkün olduğunca panik yapmamaya çalış sakin kalman önemli bir de duşu dene baktın düşmüyo doktora gitmende fayda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?