2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Pedıfen dediğin dolven gıbı mı ben hiç kullanmadım yani ates düşürücü mü

Ates dusurucu yaziyo ustunde doktor aldirmisti calpol ve pedifen ikiside bulunsun diye hep calpol kullandim ben pedifende agzi kapali durruyodu

Üzme kendini bızımkı 40 olmuştu

40 mi ya benim kizim 2 aylikken atesi 39 olmustu cok kotuydu 6 gun benim ates yuzunden psikolojim bozuk panikliyorum yine aynisi olacak diye havale gecirir diye korkuyom 40 ta nasil dusurdunuz siz

40 mi ya benim kizim 2 aylikken atesi 39 olmustu cok kotuydu 6 gun benim ates yuzunden psikolojim bozuk panikliyorum yine aynisi olacak diye havale gecirir diye korkuyom 40 ta nasil dusurdunuz siz
Hep olcak dıye bışey yok olmaz inşş dediğim gibi 4 saat arayla surup banyo bıraz düşüp yıne çıkıyodu bır kez daha öle olmuştu hastaneye gotırmuştum orada perısan ettıler saatlerce kucsğımda çıplak kaldı pişman oldum gıttığıme bu seferkınde aynılarını evde ben yaptım

Canim panik yapma önemli olan ateşi kontrol altında tutman evde yalnizsan yanina birini cagar ya da eşin gelsin ateş yükselirse hemen gidersiniz umarım yukselmez duş falan aldir istersen

Esim evde degil hemende gelebilecek durumda degil bi ekip bulursa gelmeye calisacak yoksa yalniz cikip gelemez malum buralar tehlikeli. Bez koydum ama yukselmeye deval ederse ocaga su koydum dus yaptirrim

canım size Dr suruptan dört saat sonra mi fitil dedi

Bende o yuzden sevmiyorum hastaneleri perisan ediyorlar gercekten esim gelene kadar bakayim durumuna ozaman

Sagol canim. Hemen disari cikinca olunca insan kendine kizmaya basliyor az daha sabretseydin diye haklisin aslinda herzaman olabilir hastalik yinede kotu oluyorum esime cikartma hasta olur dedim yok olmaz panikleme demisti ondan sucluyorum kendimi izin vermeseydim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…