2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de 1 cay kasigi verdim limon damlatmadim bi daha oyle yapiyim bende

Bizde de var canm makine ise yariyo insallah ise yarar sizde de

Deterjan ve kmltm size de çok geçmiş olsn..

Saol canim

Kizlar 4 nisan allahin iznyle ist daym @oslew ve @pilise sizleri orda bekliyor olacagim
Bu arada ya hergun ne corbasi yapiyim diye kitlendm kaldm allah askina
Patates havuc karnibahar brokoli kereviz balkabagi ve tarhana harici ne veriyosnz corba olarak bunlara et suyu ve haftada bi balik katiyorm baska napabilirim

Ufaktan tarih belirlesek güzel olur sanki :))
Ben taze fasulye semizotu ve mercimekte yaptım mira iştahsız olduğu halde fasulye ve semizotundan yarım kase yedi mercimek asla yemedi

enjektor kullanin olmassa ilac icin ver annemle teyzemde var annem zaten tam bi sebek oluyo yemek yedirirken :)
herkese cumartesi daha uygun gibi geldi bana ama bi ortak nokta buluruz ben kofteli yogury corbasi yapiyorum guzel oluyo

Mercimegi bzmkide yemedi taze fas zamani dil yazdan kalmada yok buzlukta semizotu olablr
Evt muhtmln hftasonu olck calisanlr icin hos glba calisan bi sen vrsn minnakcm
Katilimlari bi gorelim yerde belirlmk lazm ist da olup bole bi bulusmaya geleblck olanlar yazsn bunekibuneki apriori ben oslew ve sen bi aksilik olmazsa kesin katilicaklar , pufpuf azerikizi hiraysen aren cilek ankara12 bunlar ist da oldklarini bildklerm unuttgm varsa sz de yazin

Allah akil fikir versin canım rahatlığa bak Allah korusun yavrulari
bildiği halde öpmeye kalkıyor inanmıyorum bilmese tamam ama tehlikeli olduğunu bilerek yapması ilginç delirtirler insani hem anlamadığım şey sevmek için illaki öpmek mi gerekiyor opmeden sevsinler yazık çocuklara ben kendim insanların beni opmesinden nefret ederim küçükken de hep silerdim yanaklarimi

ya ben normalde haftaiçi izin alırım diyodum ama direktörüm haftaya izinli sonrada için Dönüşü olduğu için benide hayatta bırakmaz Cumartesi benim için en süper olur tabi çoğunluğa haftaiçi uyarsa Şartları zorlamayı denerim birde @sglbnt var yanılmıyorsam istanbulda olan sanki mecidiyeköyde çalışıyo diye aklımda kalmış ama
Yemek içinde tavuk veriyomusun bilmiyorum ama tavuklu tel Şehriye denedim ben bir iki kez az bişi yedi ama şu sıra emme ve su dışında herşeyi reddediyor

Yani ben pazar doncem 8-9-10-11 secin begenin ama konusmalardan anladigim cumartesi uygun sanirim yere de capitol demislerdi ama ben bilmiyorum ist siz yer secin ben derim beni suraya goturun diye :)

boğazına bişey olmuyor mu? Yoğurdun soğuk olanı tehlikelidir derler ya..
Uzun zamandır böyle veriyorum alıştı herhalde bişey olmuyor

Kizlar bugun elltimin kizi yag coz icmis.22 aylik hastaneye goturmusler serum takilmis sadece.kusma flan olmamis hareketleri de normalmis.sprey olanlar var ya onlardan agzina falan skmis sanirim.gecen ablamin kucuk kizi da prize tel toka sokmus elektrik carpmis.Allahtan elinden atmis da cok carpilmamis.ay ne zor cocuk buyutmek ya

Aynen kasla goz arasinda yapiyolar yapcaklarini

sanırım kan ilacı leke yapıyo günde 1 kere silmek gerekiyo diye biliyorum.
sebzeli yoğurt yapıyorum,ezogelin yapıyorum.
uyar banada :)
ne güzel sizin ki kışın dondurmayı da rahat yer o zaman :)
ay çok geçmiş olsn. En korktuğum şey. İyi ki kusmamış iyi ki kusturmaya çalışmamışlar. Annesinin yaşadığı korkuyu hissedebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…