Walla ben de görünce şok oldum inşallah çürük değildir yrn bi nemli bezle silmeye çalışıcam bakalımCuruk degildir bence kan ilacindandir curuk olamaz hem yaa
Bnde yaptrmadim ama sanirm 10ayda yapilcak
Ben de 1 cay kasigi verdim limon damlatmadim bi daha oyle yapiyim bendeDoktor bize günde 1 çay kaşığı dedi, ben 1 çay kaşığı veriyorum içine de bikaç damla mandalin, portakal ya da limon suyu damlatıyorum daha iyi emilmesi ve karın ağrısı yapmaması için bu da doktorumuzun tavsiyesi canım
@ kmltm canım bizim suan ciğerlerde bişey kalmadı çok şükür ama başa döndük hırıltı geçmiyor bi türlü sorun genizde okadar temizliyorum burnunu fayda etmiyor bugün soğuk buhar cihazı aldım bakalım işe yarayacakmi en azindan emerken ve uyumadan önce calistirayim diyorum. Sütü sagiyorum ama kaşıkla 50ccyi zor içiyor mamada almıyor beslenmesi zorluyor iyice. Önerilerin için sagol canım allah razı olsun.
Deterjan ve kmltm size de çok geçmiş olsn..
Ufaktan tarih belirlesek güzel olur sanki :))Kizlar 4 nisan allahin iznyle ist daym @oslew ve @pilise sizleri orda bekliyor olacagim
Bu arada ya hergun ne corbasi yapiyim diye kitlendm kaldm allah askina
Patates havuc karnibahar brokoli kereviz balkabagi ve tarhana harici ne veriyosnz corba olarak bunlara et suyu ve haftada bi balik katiyorm baska napabilirim
İnşallah hasta olmaz canım simdi nasilOff yigitinde gözler sulaniyo.hapsurup duruyo.
enjektor kullanin olmassa ilac icin ver annemle teyzemde var annem zaten tam bi sebek oluyo yemek yedirirken :)Ayy yok bide öykücüm de benle yemez fln o zamn kesin hastanelik olurum en iyisi sen ikisinide al mirayı azıcık toparla yolla ilaçları kusmuyo artık ama işkence şeklinde içiyo zaten ondan sonra kasıktan iice soğudu
herkese cumartesi daha uygun gibi geldi bana ama bi ortak nokta buluruz ben kofteli yogury corbasi yapiyorum guzel oluyoKizlar 4 nisan allahin iznyle ist daym @oslew ve @pilise sizleri orda bekliyor olacagim
Patates havuc karnibahar brokoli kereviz balkabagi ve tarhana harici ne veriyosnz corba olarak bunlara et suyu ve haftada bi balik katiyorm baska napabilirim
Allah akil fikir versin canım rahatlığa bak Allah korusun yavrulariGerçekten çok duyarsızlar. Bende bazen insanları anlamıyorum. Bugün bi ark. karşılaştık. hastaneden gelmiş. Aynen şunu söyledi arene şimdi hastaneden çıktım yoksa seni çok öperdim diyip defalarca ellerini öptü. İki saniye sonra aren elini ağzına götürdü. Seni çok iyi anlıyorum bişey söylenmiyo ama bebeklerimiz için bazen söylemeliyiz diyorum. Sonu ne olursa olsun..
bende çok merak ediyorum. Umarım iyidir.
çok geçmiş olsun. Stres malesef bütün vücudu etkiliyo. Çok dikkat et kendine.
bildiği halde öpmeye kalkıyor inanmıyorum bilmese tamam ama tehlikeli olduğunu bilerek yapması ilginç delirtirler insani hem anlamadığım şey sevmek için illaki öpmek mi gerekiyor opmeden sevsinler yazık çocuklara ben kendim insanların beni opmesinden nefret ederim küçükken de hep silerdim yanaklarimiçok güzel olmuş canım eline sağlık. Doğumgünü hazirliklarimi.
anneligi abartan biz değiliz bence onlar çok geniş insanlar.benimde binada bi komsum geldi dün dudsginda uçuk var baktım elimden alıp öpecek, hemen aaa dudaginda uçuk var sakin öpme dedim çok tehlikeli uçuk mikrobu dedim.bana evet ölüme kadar goturuyomus diyo pişkin pişkin.biliyosun madem niye öpmeye yelteniyosun.
ya ben normalde haftaiçi izin alırım diyodum ama direktörüm haftaya izinli sonrada için Dönüşü olduğu için benide hayatta bırakmaz Cumartesi benim için en süper olur tabi çoğunluğa haftaiçi uyarsa Şartları zorlamayı denerim birde @sglbnt var yanılmıyorsam istanbulda olan sanki mecidiyeköyde çalışıyo diye aklımda kalmış amaMercimegi bzmkide yemedi taze fas zamani dil yazdan kalmada yok buzlukta semizotu olablr
Evt muhtmln hftasonu olck calisanlr icin hos glba calisan bi sen vrsn minnakcm
Katilimlari bi gorelim yerde belirlmk lazm ist da olup bole bi bulusmaya geleblck olanlar yazsn bunekibuneki apriori ben oslew ve sen bi aksilik olmazsa kesin katilicaklar , pufpuf azerikizi hiraysen aren cilek ankara12 bunlar ist da oldklarini bildklerm unuttgm varsa sz de yazin
Bu torba yasadan bakici parasi cikmis pilot sehir izmir bursa antalya 300 euro veriyolarmis sen calisiyodun dimi bi arastir istersen
Aynen kasla goz arasinda yapiyolar yapcaklariniKizlar bugun elltimin kizi yag coz icmis.22 aylik hastaneye goturmusler serum takilmis sadece.kusma flan olmamis hareketleri de normalmis.sprey olanlar var ya onlardan agzina falan skmis sanirim.gecen ablamin kucuk kizi da prize tel toka sokmus elektrik carpmis.Allahtan elinden atmis da cok carpilmamis.ay ne zor cocuk buyutmek ya
sanırım kan ilacı leke yapıyo günde 1 kere silmek gerekiyo diye biliyorum.Kızlar şaka gibi ama oğlumun ilk çıkan alt 2 dişinin damakla birleşen kısımlarında siyahlık var çürük gibi, heralde 10 aylık bebeğin dişleri çürümez dimi?.
acaba demir şurubu yüzünden leke mi oldu yoksa çürük mü anlamadım, hiç elletmiyo dişlerini yoksa silip bakıcam, bu lekeler 10 gündür falan vardı bugün kucağımdayken gördüm aynı dişler iç kısımdan da sıyahlaşmış allahım çürük değildir inşallah
sebzeli yoğurt yapıyorum,ezogelin yapıyorum.Kizlar 4 nisan allahin iznyle ist daym @oslew ve @pilise sizleri orda bekliyor olacagim
uyar banada :)Mercimegi bzmkide yemedi taze fas zamani dil yazdan kalmada yok buzlukta semizotu olablr
Evt muhtmln hftasonu olck calisanlr icin hos glba calisan bi sen vrsn minnakcm
Katilimlari bi gorelim yerde belirlmk lazm ist da olup bole bi bulusmaya geleblck olanlar yazsn bunekibuneki apriori ben oslew ve sen bi aksilik olmazsa kesin katilicaklar , pufpuf azerikizi hiraysen aren cilek ankara12 bunlar ist da oldklarini bildklerm unuttgm varsa sz de yazin
ne güzel sizin ki kışın dondurmayı da rahat yer o zaman :)
ay çok geçmiş olsn. En korktuğum şey. İyi ki kusmamış iyi ki kusturmaya çalışmamışlar. Annesinin yaşadığı korkuyu hissedebiliyorum.Kizlar bugun elltimin kizi yag coz icmis.22 aylik hastaneye goturmusler serum takilmis sadece.kusma flan olmamis hareketleri de normalmis.sprey olanlar var ya onlardan agzina falan skmis sanirim.gecen ablamin kucuk kizi da prize tel toka sokmus elektrik carpmis.Allahtan elinden atmis da cok carpilmamis.ay ne zor cocuk buyutmek ya
Nasıl yapıyorsun fasülyeyi ?Ufaktan tarih belirlesek güzel olur sanki :))
Ben taze fasulye semizotu ve mercimekte yaptım mira iştahsız olduğu halde fasulye ve semizotundan yarım kase yedi mercimek asla yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?