- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ben prizlere çocuk kilidi taktım altta olanlara. Gökçede sürekli prizlere gidiyor.Kizlar bugun elltimin kizi yag coz icmis.22 aylik hastaneye goturmusler serum takilmis sadece.kusma flan olmamis hareketleri de normalmis.sprey olanlar var ya onlardan agzina falan skmis sanirim.gecen ablamin kucuk kizi da prize tel toka sokmus elektrik carpmis.Allahtan elinden atmis da cok carpilmamis.ay ne zor cocuk buyutmek ya
dün sürekli ıhlamur icirdim gece iyiydi fakat şimdi burnu tikali emzirdim şimdi zor nefes aliyo.ihlamura devam edelim bugün bakalım. Burnunu acarsam ilerlemez inşallah. Eltimin oğlu çok grip di of korkum ondan gecmemistir inşallah. Bi önceki akşam 5dk geldi gitti ama.İnşallah hasta olmaz canım simdi nasil
Bencede bi sıkıntı si yok senin Bebisin olsa önce anneler anlar Zaten bi anormallik olduğunu. Güzel haberlerle gelin inşallah.10 30 da randevumuz var kuzunun, cocuk norologu. işallah bır sorunsuz gerı gelcezzz :) ( bu hafta dahada detaylı gozlemledım kuzumuda bence hıc bır seyı yok ama ıste o salak dr ıcıme kurt dusurduu, zaten mr falan ısterse cektırmıycam, hanı en fazla fılm falan cekılebılır.
Sizin kidemi santaferin şurubu canim doktorunuzmu önerdi. Bizim dOktor niye onermedi bu surubu yaa.kızlar günaydın,, bebeklerinize kan tahlili yaptırdınız mı? biz doktora gittik kulağını tutuyor sürekli diye, kulakları temiz dişleri kabarmış dedi. kan tahlili de istedik. baya kansız çıktı ya çok üzüldümiştahı da yerindedir aslında yer herşeyden.kand amlasını da dğzenli olmasa da kullanıyorduk arada..şimdi şurup verdiler ama işirmesi aşırı zor...yarısı içliyo yarısı etrafa saçılıyo napıcaz bilmiyorum....
bn istanbuldayim ama beylikduzu uskudar arasi istanbul tekirdag arasi gbi:)Mercimegi bzmkide yemedi taze fas zamani dil yazdan kalmada yok buzlukta semizotu olablr
Evt muhtmln hftasonu olck calisanlr icin hos glba calisan bi sen vrsn minnakcm
Katilimlari bi gorelim yerde belirlmk lazm ist da olup bole bi bulusmaya geleblck olanlar yazsn bunekibuneki apriori ben oslew ve sen bi aksilik olmazsa kesin katilicaklar , pufpuf azerikizi hiraysen aren cilek ankara12 bunlar ist da oldklarini bildklerm unuttgm varsa sz de yazin
Sagl canm
flm cektrmek mrdan dha zararli dyebliyorum cnm bn10 30 da randevumuz var kuzunun, cocuk norologu. işallah bır sorunsuz gerı gelcezzz :) ( bu hafta dahada detaylı gozlemledım kuzumuda bence hıc bır seyı yok ama ıste o salak dr ıcıme kurt dusurduu, zaten mr falan ısterse cektırmıycam, hanı en fazla fılm falan cekılebılır.
senınkıde benımkıyle aynı canım. kadın mudur dedın mı korkucan ondan, cunku her seyı yapıyorlar. senınkını bılmıuyorum bekar mı ama genelde bekarlar daha manyak olur, bızımkı evlı bıde cocuguda var 6 yaslarında. ne dıyım Allahından bulsunlarrr. benımkı allahtan ı.k dan uyarı alınca bıraz duruldu sımdı, ama yıne arkamdan plan yapıyordur. yenı bır sb acılcakmıs yakınlara muhtemelen benı oraya gondertıcek manyak .Günaydın hanımlar. Çalışmayan bayanlar size ozeniyorum. Çalışmaya baslayalı 2 ay oldu. Müdür adi bir yalancı çıktı. Süt izni satlerimden dolayı bana taktı. He yere ve herkese beni şikayet ediyor. Hakkımda yalan söylüyor. Ust nmercilerde bu işin asli ne diye bana sormuyor. Gunahimi ahimi aliyor da dilerim ben hala onunla çalışırken ilahi adalet işler ve Allahim cezasini verir. Büyük yalanciymis bu kadin hem de adi
canım oncelıkle gecmıs olsun, acıl sıfalar dıyorum , sac olayında bızım kızda keltoss o yuzden hıc uzulmeyın :):) ama bız dr soracaka kadar sey yapmadık, esın demek bayag ıcerlemısss durumu :)Kızlar dün eşim dra doktor amcası kızımın saçları uzamiyor kel olacak dedi doktorun cevabi kel kadın yoktur saçları uzamayan kadin yoktur Allahım çok guldum eşimin sorusuna doktorun cevabına
benımde belım agrıyor hepp, sureklı kucagımdaaa, gercı kılosuda cok yok ama bende zayıf oldugumdan cekmıyor cocuk :)Kızlar hamilelikte olan bel ağrım geçmedi bugün evi süpürsün toz aldim betülde parka gittik çok ayakta kaldım diye belim felaket ağrıyo daha yemek yapcam ya beşimin sol tarafı ağrıyo sadece sizde de var mı
işallah en yakın zaamanda sorunu halledersınız canım , bızım ıste zaten hıc arkadaslık olmadıgından bole durumları hıc anlamıyorum malesefKızlar giremedim bugün hiç, geçmişi okumaya vaktim ve halim yok maalesef :/ kaç gündür canım sıkkın. Işyerinde çok Sevdiğim bir ablamla tartıştım ve beni çok kırdıkonuşmuyoruz iki gündür. O değil de sevgilimden ayrılmış gibiyim
hepsı cok guzel canım yaaaa, maşallahhh, nasıl yaptın hepsınıı ????Betülü uyutunca hazırlıklara başlıyorum nasıl olmuşlar hepsini kendim yapıyorum
bende dusunuyorum ama bızımkısıde yerr :):):) gercı ıse yarıyor mu acabaaa, bende bakmıstım hepp, ne kadardı fıyatı canım ??kızlar bu arada adım adım setini konuşurken siteyi inceleyip üye olmuştum sonra bakarım diye öyle kalmış biraz evvel aradılar detaylı detaylı anlattılar birde karşımda tam satışçı vardı telefonu kapadığımda bir yıllık satın almıştım bile :)) bakalım bugün kargoya vericez yarın en geç pazartesi elinizde olur dediler.
ozele goturunce canım acılde olsa onlar bır kulbunu bulup normal ucret alıyorlarr maleseffSelam herkese oğlumu banyo yaptırmıştım ertesıgun hapşurdu öksürük gecelerı ıyutmadı sabaha kadar ağlıyo dün ishal ve kusmada eklenınce acile gittik dr boğazı kızarmış geniz akıntısı öksürük o yuzden pedıtus verdı bide raınfant burun spreyı daha gecen hafta atesliydi bu haftada öksürük 1 hafta ıyı 1 hafta hastayız yemıyo içmiyo burnu tıkalı yıne diş yapıyo bence herdış çıkışı bir hastalık yaşıyoruz bu arada acilde ücret alınmıyo biliyodum ama blzden gece olduğu için daha fazla aldılar ama çocuk dr gördü inanın 2 dk bıle sürmedı neyse iyi olsunda para önemli diil bu hastalık ıyıce hıysuzlaştırdı dua edıyorum tum bebekler hastalanmasın inşaallah
evet bende varımmmm, haftasonu olsun calısanlar ızın alamaz benım gıbı :)Yani ben pazar doncem 8-9-10-11 secin begenin ama konusmalardan anladigim cumartesi uygun sanirim yere de capitol demislerdi ama ben bilmiyorum ist siz yer secin ben derim beni suraya goturun diye :)
ayh evet canım senın beylık duzu bayag uzakk. gercı metrobusleee sorun olmaz ama kuzuylaa metrobuse bınılmezzzbn istanbuldayim ama beylikduzu uskudar arasi istanbul tekirdag arasi gbi:)
Sagl canm
flm cektrmek mrdan dha zararli dyebliyorum cnm bn
sanırım kan ilacı leke yapıyo günde 1 kere silmek gerekiyo diye biliyorum.
sebzeli yoğurt yapıyorum,ezogelin yapıyorum.
uyar banada :)
ne güzel sizin ki kışın dondurmayı da rahat yer o zaman :)
ay çok geçmiş olsn. En korktuğum şey. İyi ki kusmamış iyi ki kusturmaya çalışmamışlar. Annesinin yaşadığı korkuyu hissedebiliyorum.
Ben prizlere çocuk kilidi taktım altta olanlara. Gökçede sürekli prizlere gidiyor.
ayy her ikisinede çok geçmiş olsun Allah korumuş Büyüdükçe daa tehlikeli herşeyKizlar bugun elltimin kizi yag coz icmis.22 aylik hastaneye goturmusler serum takilmis sadece.kusma flan olmamis hareketleri de normalmis.sprey olanlar var ya onlardan agzina falan skmis sanirim.gecen ablamin kucuk kizi da prize tel toka sokmus elektrik carpmis.Allahtan elinden atmis da cok carpilmamis.ay ne zor cocuk buyutmek ya
soğan ve kıymayı az yağda hafif kavurdum fasulyeyi ve suyu koydum zaten fasulye önceden pişmiş olduğu için su az kaynayıp çekilince alıp ne yazıkki blendırladım senin pütürlü yiyosa ezip verebilirsinNasıl yapıyorsun fasülyeyi ?
canım hiçbişi çıkmıcak Allah'ın izniyle gidin güzel haberleri yazmak için acele edin :))10 30 da randevumuz var kuzunun, cocuk norologu. işallah bır sorunsuz gerı gelcezzz :) ( bu hafta dahada detaylı gozlemledım kuzumuda bence hıc bır seyı yok ama ıste o salak dr ıcıme kurt dusurduu, zaten mr falan ısterse cektırmıycam, hanı en fazla fılm falan cekılebılır.
bizimkinin elinin üstünden aldılarKantahlili icin kolundanmi kan aldilar
canım ben yıllık aldım dokuz ay 52 tl son üç ay ücretsiz bakalım bizim ki yemez diyorum malum Ağzına bişi götürmeyi işkence sanıyorsenınkıde benımkıyle aynı canım. kadın mudur dedın mı korkucan ondan, cunku her seyı yapıyorlar. senınkını bılmıuyorum bekar mı ama genelde bekarlar daha manyak olur, bızımkı evlı bıde cocuguda var 6 yaslarında. ne dıyım Allahından bulsunlarrr. benımkı allahtan ı.k dan uyarı alınca bıraz duruldu sımdı, ama yıne arkamdan plan yapıyordur. yenı bır sb acılcakmıs yakınlara muhtemelen benı oraya gondertıcek manyak .
canım senın sıkayet edebılcegın bır yer yok mu, hanı tabı dırek sıkayet edemessıın dee hanı dolaylı olarak sut ıznım var magdur oluyorum aıle duzenım bozuldu esımle kavgalıyız vs vs dıee.
canım oncelıkle gecmıs olsun, acıl sıfalar dıyorum , sac olayında bızım kızda keltoss o yuzden hıc uzulmeyın :):) ama bız dr soracaka kadar sey yapmadık, esın demek bayag ıcerlemısss durumu :)
benımde belım agrıyor hepp, sureklı kucagımdaaa, gercı kılosuda cok yok ama bende zayıf oldugumdan cekmıyor cocuk :)
işallah en yakın zaamanda sorunu halledersınız canım , bızım ıste zaten hıc arkadaslık olmadıgından bole durumları hıc anlamıyorum malesef
hepsı cok guzel canım yaaaa, maşallahhh, nasıl yaptın hepsınıı ????
bende dusunuyorum ama bızımkısıde yerr :):):) gercı ıse yarıyor mu acabaaa, bende bakmıstım hepp, ne kadardı fıyatı canım ??
ozele goturunce canım acılde olsa onlar bır kulbunu bulup normal ucret alıyorlarr maleseffgercı ıyı olsunda kuzularrr naapalım . cok cok gecmıs olsun canımmm
evet bende varımmmm, haftasonu olsun calısanlar ızın alamaz benım gıbı :)
aynen bencedee capıtolll, ılk goz agrımızzz, hem genıs genısss :)
Bn oyle bliyorum cnm doktra sorarsinn. Guzel haberlerle gel canmayh evet canım senın beylık duzu bayag uzakk. gercı metrobusleee sorun olmaz ama kuzuylaa metrobuse bınılmezzz
yaaa fılm cektırmek daha mı zararlııı ???!!!
alahlahal o zaman ben sadece muayene ettırıyrım, hıc bır sey yaptırmyım vallaa! adamda kıl olur bızeee, bır sey yaptırmıycan ne dıye getırdın hesabııı :)):
herkez aynı seyı soyluyorrr bu cocukta yok bır sey , hanı bır sorun olsa baska bır emare gosterırı, senınkı agır abla takılıyor dıyeee :) ama ıste dıyorum yaaa o dr ıcıme kurt dusurduuu.:
Offff Canım benim :/ artık yastıkları aşıyorlar canım. Hatta bizi bile aşıyorlar. Çok geçmiş olsun. Gökçede az evel benim dikkatsşzliğim sonucu. Sehpaya tutunup ayakta dururken düştü yüzüstü :.(Ay bu ne ugursuzluk ya uzerimizdekioglusum bizim yataktan dustu biraz once kafasini vurdu.babasinin yanina birakp biberonu yikamaya gitmistim.yastik falan da koymustm yanina ama ustunden gecmis emekleyerek.cok aglamadi hareketlwrinde de degisiklik yok oyun oynuyo.uyanik tutmaya calisiyorum.Allah im korusun hepsini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?