2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben prizlere çocuk kilidi taktım altta olanlara. Gökçede sürekli prizlere gidiyor.

İnşallah hasta olmaz canım simdi nasil
dün sürekli ıhlamur icirdim gece iyiydi fakat şimdi burnu tikali emzirdim şimdi zor nefes aliyo.ihlamura devam edelim bugün bakalım. Burnunu acarsam ilerlemez inşallah. Eltimin oğlu çok grip di of korkum ondan gecmemistir inşallah. Bi önceki akşam 5dk geldi gitti ama.

ılk gunaydın bendenn kızlarrrr :)
gunaydınlarrr ıyı haftasonlarıııı.

bugun kuzum ılk defa uyuyorrr ama tepemdekı ... lardan dolayı 6 dan berı uyanıgım
napcam bılmıyorum bunlarlaaa !!!

( arada yazılanları sımdı okıycam işallahhh )

10 30 da randevumuz var kuzunun, cocuk norologu. işallah bır sorunsuz gerı gelcezzz :) ( bu hafta dahada detaylı gozlemledım kuzumuda bence hıc bır seyı yok ama ıste o salak dr ıcıme kurt dusurduu, zaten mr falan ısterse cektırmıycam, hanı en fazla fılm falan cekılebılır.

kızlar günaydın,, bebeklerinize kan tahlili yaptırdınız mı? biz doktora gittik kulağını tutuyor sürekli diye, kulakları temiz dişleri kabarmış dedi. kan tahlili de istedik. baya kansız çıktı ya çok üzüldüm iştahı da yerindedir aslında yer herşeyden.kand amlasını da dğzenli olmasa da kullanıyorduk arada..şimdi şurup verdiler ama işirmesi aşırı zor...yarısı içliyo yarısı etrafa saçılıyo napıcaz bilmiyorum....

Bencede bi sıkıntı si yok senin Bebisin olsa önce anneler anlar Zaten bi anormallik olduğunu. Güzel haberlerle gelin inşallah.

Sizin kidemi santaferin şurubu canim doktorunuzmu önerdi. Bizim dOktor niye onermedi bu surubu yaa.

bn istanbuldayim ama beylikduzu uskudar arasi istanbul tekirdag arasi gbi:)

Sagl canm
flm cektrmek mrdan dha zararli dyebliyorum cnm bn

senınkıde benımkıyle aynı canım. kadın mudur dedın mı korkucan ondan, cunku her seyı yapıyorlar. senınkını bılmıuyorum bekar mı ama genelde bekarlar daha manyak olur, bızımkı evlı bıde cocuguda var 6 yaslarında. ne dıyım Allahından bulsunlarrr. benımkı allahtan ı.k dan uyarı alınca bıraz duruldu sımdı, ama yıne arkamdan plan yapıyordur. yenı bır sb acılcakmıs yakınlara muhtemelen benı oraya gondertıcek manyak .
canım senın sıkayet edebılcegın bır yer yok mu, hanı tabı dırek sıkayet edemessıın dee hanı dolaylı olarak sut ıznım var magdur oluyorum aıle duzenım bozuldu esımle kavgalıyız vs vs dıee.

Kızlar dün eşim dra doktor amcası kızımın saçları uzamiyor kel olacak dedi doktorun cevabi kel kadın yoktur saçları uzamayan kadin yoktur Allahım çok guldum eşimin sorusuna doktorun cevabına
canım oncelıkle gecmıs olsun, acıl sıfalar dıyorum , sac olayında bızım kızda keltoss o yuzden hıc uzulmeyın :):) ama bız dr soracaka kadar sey yapmadık, esın demek bayag ıcerlemısss durumu :)

benımde belım agrıyor hepp, sureklı kucagımdaaa, gercı kılosuda cok yok ama bende zayıf oldugumdan cekmıyor cocuk :)
işallah en yakın zaamanda sorunu halledersınız canım , bızım ıste zaten hıc arkadaslık olmadıgından bole durumları hıc anlamıyorum malesef
Betülü uyutunca hazırlıklara başlıyorum nasıl olmuşlar hepsini kendim yapıyorum
hepsı cok guzel canım yaaaa, maşallahhh, nasıl yaptın hepsınıı ????

bende dusunuyorum ama bızımkısıde yerr :):):) gercı ıse yarıyor mu acabaaa, bende bakmıstım hepp, ne kadardı fıyatı canım ??
ozele goturunce canım acılde olsa onlar bır kulbunu bulup normal ucret alıyorlarr maleseff gercı ıyı olsunda kuzularrr naapalım . cok cok gecmıs olsun canımmm

Yani ben pazar doncem 8-9-10-11 secin begenin ama konusmalardan anladigim cumartesi uygun sanirim yere de capitol demislerdi ama ben bilmiyorum ist siz yer secin ben derim beni suraya goturun diye :)
evet bende varımmmm, haftasonu olsun calısanlar ızın alamaz benım gıbı :)
aynen bencedee capıtolll, ılk goz agrımızzz, hem genıs genısss :)

Son düzenleme:
bn istanbuldayim ama beylikduzu uskudar arasi istanbul tekirdag arasi gbi:)

Sagl canm
flm cektrmek mrdan dha zararli dyebliyorum cnm bn
ayh evet canım senın beylık duzu bayag uzakk. gercı metrobusleee sorun olmaz ama kuzuylaa metrobuse bınılmezzz
yaaa fılm cektırmek daha mı zararlııı ???!!!
alahlahal o zaman ben sadece muayene ettırıyrım, hıc bır sey yaptırmyım vallaa! adamda kıl olur bızeee, bır sey yaptırmıycan ne dıye getırdın hesabııı :)):
herkez aynı seyı soyluyorrr bu cocukta yok bır sey , hanı bır sorun olsa baska bır emare gosterırı, senınkı agır abla takılıyor dıyeee :) ama ıste dıyorum yaaa o dr ıcıme kurt dusurduuu.:

bugun dr gıdıcezz yaa ınadınaa kuzu uyanmıuyorrr
her gun 7 de kalkan cocukk
helede tepemdekılerden ben 6 da kalkmısım zaten beynım dönuyorrr

hay allam hıc bır uyanma belırtısı yok kuzudaa. ıykı randevuyu 10 30 a erteletmısım .
barı kalkıyımda elma havuc ları soyıyım, uyanınca cekerım makınadan , ıcsın kuzum

Saol canim iyi simdi cok sukur

Ben prizlere çocuk kilidi taktım altta olanlara. Gökçede sürekli prizlere gidiyor.

Ablamda takmis hepsine canm ama enistem tlfnu sarjdan cekince prizi kapatmayi unutmus.bi anlik bisey iste Allah korumus

ayy her ikisinede çok geçmiş olsun Allah korumuş Büyüdükçe daa tehlikeli herşey

Nasıl yapıyorsun fasülyeyi ?
soğan ve kıymayı az yağda hafif kavurdum fasulyeyi ve suyu koydum zaten fasulye önceden pişmiş olduğu için su az kaynayıp çekilince alıp ne yazıkki blendırladım senin pütürlü yiyosa ezip verebilirsin

canım hiçbişi çıkmıcak Allah'ın izniyle gidin güzel haberleri yazmak için acele edin :))

Kantahlili icin kolundanmi kan aldilar
bizimkinin elinin üstünden aldılar

canım ben yıllık aldım dokuz ay 52 tl son üç ay ücretsiz bakalım bizim ki yemez diyorum malum Ağzına bişi götürmeyi işkence sanıyor

Bn oyle bliyorum cnm doktra sorarsinn. Guzel haberlerle gel canm

Ay bu ne ugursuzluk ya uzerimizdekioglusum bizim yataktan dustu biraz once kafasini vurdu.babasinin yanina birakp biberonu yikamaya gitmistim.yastik falan da koymustm yanina ama ustunden gecmis emekleyerek.cok aglamadi hareketlwrinde de degisiklik yok oyun oynuyo.uyanik tutmaya calisiyorum.Allah im korusun hepsini ya

Offff Canım benim :/ artık yastıkları aşıyorlar canım. Hatta bizi bile aşıyorlar. Çok geçmiş olsun. Gökçede az evel benim dikkatsşzliğim sonucu. Sehpaya tutunup ayakta dururken düştü yüzüstü :.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…