Canim bu krema tum pastaya yetiyor mu yoksa her kati icin ayrimi yapacam.ben seker hamutlu dusunuyorum nadil yaplicaz zor oluyor mu sen kendin mi yaptin seker hamurunu sen ysptiysan onun tarifini de verir misin.Kreması
1.5 su bardağı süt
4 çk toz şeker
3 çk un
2 çk nisasta
1 ymurta sarısı
2 vanilya
Önce hepsini çırp sonra ocakta pişir
Sopuduktan sonra çırpılmış kremşanti karıştırıyorum içine 1 tane
Aralara bunu sür üstüne kremşanti sürbence
Eki Görüntüle 1478154
bak çok belli değil ama kremşantiyi iki çeşit alıp üstüne sıkma torbasıyla böule yapabilirsin bunu da kpmşunun yeğenine yapmıştık beraber kekleri hazır kek üzerine kremşanti sıktık
benim teyzemin evi bahçeli orada düşünüyorum istediğim gibi olmazsa evin içini de süslicez orda çekicemAynen birinde beyaz carsafin ustune oturtmuslar guzeldi arkasina balonlar falan koymuslar evde yapilabilir ama guzel cim biyer bulunursa cimlerin ustundede guzel olur
ayy bu ne tatlı bişi bende öncelik bakıncam bulamazsam instagramBnde dolasicam elbise bulamazsam bunu Eki Görüntüle 1479292 internetten diktiricem
yok canım bir yaşındaki tüm bebeklere yapılıyo googledan cake smash diye arat görsellerden bi sürü fikir var bebişin önüne pastayı koyuyosun eliyle ağzıyla dalıyo pastaya sende fotoluyosun çok eğlenceli olsa gerek diye düşünüyorum mutlaka yapıcam o yüzden :)) bu arada ben olsam papyon seçerdim çok daha tatlı oluyolar :))Ayy çok güzel şeyler beğeniyorsunuz bayıldım hepsini. Ben şimdiden sadece Papyon mu takayım yoksa kravat mı diye düşünüyorum. İşim çok zor yani :) Bu pasta patlatma olayı nedir? Sadece kız bebeklere mi yapılıyo?
Çorbasını nasıl yapıcaksın ?Bnde hep oyle yapiyorm busefer corba yapicm balik cok seviyo bizimki insallh corbasinida icerr.
baktım süper resimler. Gerçi aren bunu da kusar ama yinede bende yapmak istiyorum :)benim teyzemin evi bahçeli orada düşünüyorum istediğim gibi olmazsa evin içini de süslicez orda çekicem
ayy bu ne tatlı bişi bende öncelik bakıncam bulamazsam instagram
yok canım bir yaşındaki tüm bebeklere yapılıyo googledan cake smash diye arat görsellerden bi sürü fikir var bebişin önüne pastayı koyuyosun eliyle ağzıyla dalıyo pastaya sende fotoluyosun çok eğlenceli olsa gerek diye düşünüyorum mutlaka yapıcam o yüzden :)) bu arada ben olsam papyon seçerdim çok daha tatlı oluyolar :))
benimde miranın kusmasıyla ilgili bi şüphem yok tatlı şeylerden nefret ediyor ama denemeye değer en olmadı bi tane pasta önünde çeker sora da kusmuksuz kısmından eline yüzüne sürer yine de çekerim :))Çorbasını nasıl yapıcaksın ?
baktım süper resimler. Gerçi aren bunu da kusar ama yinede bende yapmak istiyorum :)
Miraya iskence :)benimde miranın kusmasıyla ilgili bi şüphem yok tatlı şeylerden nefret ediyor ama denemeye değer en olmadı bi tane pasta önünde çeker sora da kusmuksuz kısmından eline yüzüne sürer yine de çekerim :))
ahahah şu sıra miraya foto çekemiyorum çok huysuz söyleniyorum eşimde oh be çocuk kurtuldu bana fenalık gelmişti diyor yani bende ki bu foto aşkıyla miranın daha çok sınavı var öyle de böyle de çekerimMiraya iskence :)
Gecmis olsun bizde merak ettik seni ayrilik iyidir bazen ozlesin azcik :)Meraba kızlar.ne çok yazmadım dimi.hep derdimki burdan kopamam gerçi arada sayfaları atlayarak okuyup kaçtım.telefonu garantiye gönderdim pc de çok yavaş kullanmıyoruz zaten.ha yazdım ha yazacam derken telefonumada kavuştum bugün.eşim kv istanbula gittiler azönce.pztsye kadar yoklar.sizinle buluşmak için gidicektim fakat kızım rahatsızlandı ağır bi grip atlattı tekrarlar diye korktum.buluşmayı konuşmuşsunuz.ben zaten ümraniyeye gelebilirdim ancak.inş başka sefer eşim gitti 3 gün yok.bu ara çok tartıştık zaten.bu ayrılık ikimizede iyi gelicek.yarım saat oldu çıktılar mesaj yazmış bikerede aradı.bensiz hiç yapamaz tatlışkom benim:)
Hos geldin canim.Biz tartissak benimki hayatta aramaz cok inat;(Meraba kızlar.ne çok yazmadım dimi.hep derdimki burdan kopamam gerçi arada sayfaları atlayarak okuyup kaçtım.telefonu garantiye gönderdim pc de çok yavaş kullanmıyoruz zaten.ha yazdım ha yazacam derken telefonumada kavuştum bugün.eşim kv istanbula gittiler azönce.pztsye kadar yoklar.sizinle buluşmak için gidicektim fakat kızım rahatsızlandı ağır bi grip atlattı tekrarlar diye korktum.buluşmayı konuşmuşsunuz.ben zaten ümraniyeye gelebilirdim ancak.inş başka sefer eşim gitti 3 gün yok.bu ara çok tartıştık zaten.bu ayrılık ikimizede iyi gelicek.yarım saat oldu çıktılar mesaj yazmış bikerede aradı.bensiz hiç yapamaz tatlışkom benim:)
canım çok geçmiş olsun iidir ii arada olsun böyle ufak ayrılıklar ki kıymet bilinsin :))Meraba kızlar.ne çok yazmadım dimi.hep derdimki burdan kopamam gerçi arada sayfaları atlayarak okuyup kaçtım.telefonu garantiye gönderdim pc de çok yavaş kullanmıyoruz zaten.ha yazdım ha yazacam derken telefonumada kavuştum bugün.eşim kv istanbula gittiler azönce.pztsye kadar yoklar.sizinle buluşmak için gidicektim fakat kızım rahatsızlandı ağır bi grip atlattı tekrarlar diye korktum.buluşmayı konuşmuşsunuz.ben zaten ümraniyeye gelebilirdim ancak.inş başka sefer eşim gitti 3 gün yok.bu ara çok tartıştık zaten.bu ayrılık ikimizede iyi gelicek.yarım saat oldu çıktılar mesaj yazmış bikerede aradı.bensiz hiç yapamaz tatlışkom benim:)
ayy çok güzel yaaa güle güle giysin fıstıkElbise bu
Çok güzel canım güle güle giysin bizimkide hazır nişana aldığım elbiseyi giydircemElbise bu
Tesekkurler canimcanım çok geçmiş olsun iidir ii arada olsun böyle ufak ayrılıklar ki kıymet bilinsin :))
ayy çok güzel yaaa güle güle giysin fıstık
Tesekkurler canim senin kizinin ki de cok guzel gule gule giysin kizimin yari adasiÇok güzel canım güle güle giysin bizimkide hazır nişana aldığım elbiseyi giydircem
Sikna canini o da belki fark edememistir.Canim bu kimin nisani bayadir haxirlaniyorsunÇok yogunum kızlar yarin nisan var utu yapcam kızımı kontrole goturcem bir de kendime ayakkabı alcam kardeşime güvendim ayakkabı var bende dedi dün gittim ayakkabıyı alayim diye abla topugun çivisi çıktı dedi gıcık oldum istemesem dün açıkta kalcam masraf yapmayayim dedim gitcem simdi ayakkabı alcam insan önceden söyler defalarca alışverişe çıktım alirdim
Benim kızım da Ece canım evet adaş sayılırlar nişan eşimin abisinin kızının yüzükleri de eşim takacak amca olarak sorma canım tam hazırlık yani konuşma pravolari bile yapıyoruzSikna canini o da belki fark edememistir.Canim bu kimin nisani bayadir haxirlaniyorsun
amin canım. dişleriniz hayırlı olsun darısı başımıza :) bugün develete doktora gittik. hiç kilo almamış malesefselam canım ilk haftalar çok zor oluyor sonra biraz daha alışır gibi oluyosun Allah hepimize sabır direnme gücü ve işlerimizde kolaylık versin.
bizim altta iki diş var sanırım yenileri gelicek onun huysuzluğu var son günlerde ben jel sürmüyorum ama eline pırasa ve yeşil soğan veriyorum sanırım onun cidden faydası var çünkü bir iki saat rahat ediyor iştahla ilgili hiçbir tavsiyem yok maalesef çünkü ne denediysem başarılı olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?