2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Pasta paylatma cocugunkafa goz pastaya gomulmesimi oluyo:)

ahaha aynen öyle hoş ben miranın gömülceğini sanmam ama olmadı ben dalıp mirayı bularım pastaya öle çekerim :))

günaydınlar...

küçük hanımın tütüsü ve bandanası hazır evde olsam hayatta yapamazdım.. bende o gün beyaz giymeyi düşünüyorum yada dişli bi tişört altına beyaz pantolon

ayy çok şirin pembe beyaz şeker gibi olursunuz

Bende iglo aldim cozulmedikten sonra son kullanma tarihine kadar durur
tmm ozamn iyiymis byle baya parca cikti ama bn buzdolabk posetlerine koyup kutusunu attimki

ahaha aynen öyle hoş ben miranın gömülceğini sanmam ama olmadı ben dalıp mirayı bularım pastaya öle çekerim :))

ayy çok şirin pembe beyaz şeker gibi olursunuz
iyi fikirbu pasta isi bnde yapabilirim eglenceli

tmm ozamn iyiymis byle baya parca cikti ama bn buzdolabk posetlerine koyup kutusunu attimki

Zaten uzundur tarihi 1-2 aya bitirirsin heralde ben bi parcasini yaptim bizde yedik ama öykü pek yemedi firinda yapmani tavsiye etmem :)

çok güzelmiş ama kısa kollu yaptırcan dimi malum yaz hatta askılı bile olabilir :))

Bnde buna bayiliyorum ama seneye olur anca yurumesi lazim Eki Görüntüle 1479289
benimde böyle beğendiğim bi sürü şey vara ama iki yaştan sonra hem benim açımdan kilo mira açısından yürüme falan
Kv telini alip odaya gecip kiziyla konusuyor bence beni cekistiriyordur sizce cokmu fesatim
fesatlık değilde olumsuz düşünme diyelim hem üstüne alınma belki kızının bi derdi vardır onu konuşuyolardır

Aynen birinde beyaz carsafin ustune oturtmuslar guzeldi arkasina balonlar falan koymuslar evde yapilabilir ama guzel cim biyer bulunursa cimlerin ustundede guzel olur

Ben doğumumun 3. gününden beri yalnız bakıyorum oğluma. Bide sezeryanlıydım.Herkes farklı zorluklar yaşıyor ama bi şekilde büyüyorlar. Bende hep aynı veriyorum yumurta peynir tereyağ ıhlamur. Bide özel mamasını yulafla karıştırıp veriyorum. Farklı tatlar yapayım dedim ama hepsini direk kustu.
Evet canim ozel hastaymissin gibi yani nerden baksan 15 liraya kadar fazla para aliyorlarmis benimde haberim yoktu tabi dun duydum hemen 170 i arayip sordum doğruymuş
Ama ben bi kaç kere özel hastaneden rand. almak istedim sadece devletten veriyoruz dediler. Devlet de ücretsiz zaten. Sonradan mı alıyorlar acaba emekli sandığından falan.

Of gitti alintilar :)

@hiraysen ben kuru olunca un limonla kestirme yapip corbaya cevirdim o da guzel oldu
Elbise de cok guzel

@minnakkartal askili yapmislar kollarina da tul takmislar cok guzeldi bakayim biraz daha olmazs burdan alirim

Bende balık havuç patates bi iki damla limon ve zeytinyağını buharda pişirip veriyorum. Aren bayılmasa da yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…