Atarlı giderliYalniz ses vermeyenler de verirse artk netlestrseydk kim var kim yok belli dil bulusulmicksa da ben baska ayarlamalar yapicm cnki
Hayırlı ömür versın rabbım hepimizebende yaşlıyım 38 ..
Bende merak edıyorum resim bekliyorumKızlar buluşun artik resim çekin bol bol bizde görelim sizleri
Kumanda onların en sevdiği oyuncağı cnm benimki tembel ama tv açabiliyo oturduğu yerdenKızlar nu sabah oğlumu okula göndermek için kalktim tabi Ece hanim meme emmedigi için uyandı getirdim onu da salona yere oturttum eline TV nin kumandasini verdim oyalansin diye bir baktım kumandayı tv ye tutuyor acacakmis ay çok zilli bu kız:))))
Cnm sen hangi şehırdesin ?@ayferzey bende tek basıma yoruldum aylardır ev kalabalık olunca iş bitmiyor çocuklarla ilgilencez iş mi yapcaz şaşırıyor insan iyi yapmissin darısı başıma @apriori11 evinde güle güle otur canım taşınınca zor oluyor ama yerleşince güzel oluyor yorulduguna degiyor @nsy5555 iyi tatiller canım ben kızım 3 aylıkken tatile gittim cevremden yadirgadilar ama ben çok yorgundum ev işi yemek derdinden birkaç gün uzaklasayim diye gittim deniz güneş vs hiç düşünmedim ama arada denize bile girdim nefes aldım @hiraysen maşallah Hira ya kızamık bizde ateş yapmadı hic aşı olmamış gibiydik inşallah sizde de yapmaz
Aşkolsun pilisecim net konuşulmazsa uzayıp gidio bende kstli sure burda oldgmdan hem esimin tarafina hem kendi tarafıma hem ark larim hepsini gormek istyrm anca haftasonu musait herkes ona gore plan yapilio ondan yani gülerek yaziorm hep atarli gibi gorunuosa ozurAtarlı giderlieşim arabayı sattı yoksa valla brn çoook istiyorum tanışmak
Benim bi onerim olucak uyar mi bilmiyorumKizlar aradan katıldım yaziyorum,yer kararinda bana caipitol uyar cunku esim yok kendim gelicem % 90.umraniye trafalarini hic bilmiyorum.ama cogunluk tabiku neresini isterse o ayri,seylik cikarmiyim, olmadi bir sonraki ne katilirim ben
Nerde oturuon cilekKizlar aradan katıldım yaziyorum,yer kararinda bana caipitol uyar cunku esim yok kendim gelicem % 90.umraniye trafalarini hic bilmiyorum.ama cogunluk tabiku neresini isterse o ayri,seylik cikarmiyim, olmadi bir sonraki ne katilirim ben
Güle güle kullansin Umut bey çok güzelmiş ayrıca Umut çok büyümüş canım maşallahEki Görüntüle 1483347 arabamizgeldie çok beğendim
Ben İzmir deyim canım sen hangi sehirdesinCnm sen hangi şehırdesin ?
saolasin canim daha guzelleri sizin olsun buyudu evet sukurler olsunGüle güle kullansin Umut bey çok güzelmiş ayrıca Umut çok büyümüş canım maşallah
çok beğendim oğlunu ya maşallahEki Görüntüle 1483347 arabamizgeldie çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?