saolasin canim :)çok beğendim oğlunu ya maşallaharabasını da gülegüle kullansın
bu arada sağlık ocağına götürdüm bugün tam 10 aylık oldu,81 cm boy 9.300 gr kilo ama çoook zayıf görünüyor yine de,boydan belliki yine de maşallah
güzel izmir ben bursa dayım cnmBen İzmir deyim canım sen hangi sehirdesin
Maşallah selvi boylu olacak grip mi gıtmişken baktırsaydın boğazına hemen ilaç başla istersen petıtus 5 gün kullanılıyobu arada sağlık ocağına götürdüm bugün tam 10 aylık oldu,81 cm boy 9.300 gr kilo ama çoook zayıf görünüyor yine de,boydan belliki yine de maşallah
Çok güzelmiş umutta tam bi beyfendi yahu ne güzel bakmış mAŞallahEki Görüntüle 1483347 arabamizgeldie çok beğendim
geçmiş olsun inşallh hemen toparlarbenim küçük yavrum yine hasta ,nerden buluyor hiç anlamıyorum ,bağışıklığı zayıf mı nedir biz iyiyiz o şifayı kapmış ,sıkıcı günve uzun geceler bizi bekler,iştahsızlık emmeme zır zır ağlamalar da çabası
oh maşallah zayıf görünmesi boyundandır kilosuda iyi çünkübu arada sağlık ocağına götürdüm bugün tam 10 aylık oldu,81 cm boy 9.300 gr kilo ama çoook zayıf görünüyor yine de,boydan belliki yine de maşallah
Ben 28Herkes 25 mis bende 25im kizlar
Memnun kaldiysan bende alicam yiğit e canım belli rahat ve güvenlik li bişey eşime gosteriyim umutun resmini bizde alalımEki Görüntüle 1483347 arabamizgeldie çok beğendim
Ben verdim bişey olmadı. Bi taneyi elimden Alıp yedi hanımefendiÇilek nikini göre göre mevsimi geldi şükür bugun çılek aldım verebilirmiyim ki alerjık olurmu bebeğine veren var mı?
Ümraniye bana da ters kalıyo zaten bizim için haftasonu oldu ille de başka şu olsun diyemem hem doğru avm de zor olur kızlar haklı ben artık eşimi zorlıcam bakalım eğer ikna olursa senide capitolden alalım (kendimi ayarladım senide alıyorum bide bana bak :))) olmazsa bende başka sefereymiş kısmet dicemkızlar kesınlıkle yanlıs anlasılmasın lutfenhanı umranıye dıyorsanız elbette nasıl rahat edılcekse elbette olsun ama hanı bana uymaz dıye dedım ben canlarım.
olmadı bır dahakıne gelırım hem yaza yaparız kuzular dahada sepılmıs olurlar daha rahat oluruz ferah ferahhhh. bu haftasonu hava kotu olucakmıs , yarından ıtıbaren sıcaklık dahada dusucekk.
( baktım kendım gelemıyorum toptan ıptal edıcem :)
Oh yarasın bizimkine kesin alerji olur Çilek zaten normalde de Alerjik hoş olmasa da mira eline alır yere atar üstüne aaa der ben atmıştım gibiBen verdim bişey olmadı. Bi taneyi elimden Alıp yedi hanımefendi
mınnak ım aynı dusunceyız evet, tabıkı aradaslar kuzular nerde rahat edıcekse orda olsun bızımkısı bıraz ozel sebeklerden oluyor gelememeÜmraniye bana da ters kalıyo zaten bizim için haftasonu oldu ille de başka şu olsun diyemem hem doğru avm de zor olur kızlar haklı ben artık eşimi zorlıcam bakalım eğer ikna olursa senide capitolden alalım (kendimi ayarladım senide alıyorum bide bana bak :))) olmazsa bende başka sefereymiş kısmet dicem
şu an sadece calpol veririm,inşallah fazlasına gerek kalmazMaşallah selvi boylu olacak grip mi gıtmişken baktırsaydın boğazına hemen ilaç başla istersen petıtus 5 gün kullanılıyo
cok gecmıs olsun canımm, işallah hemencecık gecıveırırşu an sadece calpol veririm,inşallah fazlasına gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?