2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy çok güldüm yahu ama aferin gökçeye o veriyo dersini :)))

Oh yarasın bizimkine kesin alerji olur Çilek zaten normalde de Alerjik hoş olmasa da mira eline alır yere atar üstüne aaa der ben atmıştım gibi bişiyi alıp ne zamn Ağzına götürecek merak içindeyim
Gökçede normalde öyle yapardı. Hatta elime atlayınca vermek istemedim. Yemediği gibi etrafı batıracak die ama yedi ve beni şaşırttı sıpa :) Gökçe şimdilik sadece irmik alerji yaptı bide ıhlamuru tatlandırmak için kattığım miniminicik bal.

okuyunca valla delı galıba diye aklımdan gectı :):):)

Te allahım ya güya torun sevecek , hiç düşünmüyorlar ki sen annesini sevmezsen o torun da seni sevmez. Benim kv de de bu ay sonu gelecek, beni sever ve arkadaş gibidir ama o da fazla kanka yani, sabahlar olmadın sohbet muhabbet, tüm akraba havadislerini anlatır ;/ ama sizinkileri okuyunca benimki zararsız, bi tek gezmeyi ve alışverişi çok sever, bi de bize yaptırır, tek kusur o

ıııyyy ne sinir bozucu insanlar var yaa.bide 10 gün allah kolaylık versin.

gelin seven kayınvalide çok az valla,şanslısın

saolasin canim benim bende mira kizi merak ediyorum ama instegram hesabim yok hicbirinizi gorwmiyorum(

Yok canım hoşuma gitti aksine betüle güvenebilsem otobüsle bile gelirdim arabasız olmak ne kötüymüş yaa

okuyunca valla delı galıba diye aklımdan gectı :):):)
Eşimi cidden çok seviyorum ve onun hatrına ses çıkarmıyorum. Gerçekten çok tuaf bi kadın. Aynı ilde oturuyorduk doğum yaptığımda ve arada küslük falanda olmamasına rağmen doğuma hastaneye gelmemişti. Kardeşi geldi o gelmedi.

hastaneye gelmedııı sebepp ?????
keşke benımkıde gelmesedydııı, benı sınır ettı geldıde allahım ne gunlerdıı

Ne güzel ya :) benim kv çok tuaf. Birlikte bişey yapamazsın. benim yengemle annemde çok iyilerdi. Bazen kızsada annem gayet iyi anlaşırlardı. Gerçi annem eşimlede çok iyi anlaşır. Laf söyletmez damatlarına. Kardeşimde kv Adayı ile Anadolu efesin maçlarına gider. Kıskanıyorum Valla. Kıymetini bil valla kv nin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…