- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Ayy çok güldüm yahu ama aferin gökçeye o veriyo dersini :)))Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmışmutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucakkızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion
Gökçede normalde öyle yapardı. Hatta elime atlayınca vermek istemedim. Yemediği gibi etrafı batıracak die ama yedi ve beni şaşırttı sıpa :) Gökçe şimdilik sadece irmik alerji yaptı bide ıhlamuru tatlandırmak için kattığım miniminicik bal.Oh yarasın bizimkine kesin alerji olur Çilek zaten normalde de Alerjik hoş olmasa da mira eline alır yere atar üstüne aaa der ben atmıştım gibibişiyi alıp ne zamn Ağzına götürecek merak içindeyim
okuyunca valla delı galıba diye aklımdan gectı :):):)Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmışmutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucakkızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion
Te allahım ya güya torun sevecek , hiç düşünmüyorlar ki sen annesini sevmezsen o torun da seni sevmez. Benim kv de de bu ay sonu gelecek, beni sever ve arkadaş gibidir ama o da fazla kanka yani, sabahlar olmadın sohbet muhabbet, tüm akraba havadislerini anlatır ;/ ama sizinkileri okuyunca benimki zararsız, bi tek gezmeyi ve alışverişi çok sever, bi de bize yaptırır, tek kusur oKızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmışmutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die
ıııyyy ne sinir bozucu insanlar var yaa.bide 10 gün allah kolaylık versin.Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmışmutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die
gelin seven kayınvalide çok az valla,şanslısınTe allahım ya güya torun sevecek , hiç düşünmüyorlar ki sen annesini sevmezsen o torun da seni sevmez. Benim kv de de bu ay sonu gelecek, beni sever ve arkadaş gibidir ama o da fazla kanka yani, sabahlar olmadın sohbet muhabbet, tüm akraba havadislerini anlatır ;/ ama sizinkileri okuyunca benimki zararsız, bi tek gezmeyi ve alışverişi çok sever, bi de bize yaptırır, tek kusur o
saolasin canim benim bende mira kizi merak ediyorum ama instegram hesabim yok hicbirinizi gorwmiyorumÇok güzelmiş umutta tam bi beyfendi yahu ne güzel bakmış mAŞallah
geçmiş olsun inşallh hemen toparlar
oh maşallah zayıf görünmesi boyundandır kilosuda iyi çünkü
Kızlar tüm Şartları zorlıcam bakalım inşallh eşim okey derse kafam rahat yola çıkmış olurum buluşmayı gerçekten çok istiyorum
Yok canım hoşuma gitti aksine betüle güvenebilsem otobüsle bile gelirdim arabasız olmak ne kötüymüş yaaAşkolsun pilisecim net konuşulmazsa uzayıp gidio bende kstli sure burda oldgmdan hem esimin tarafina hem kendi tarafıma hem ark larim hepsini gormek istyrm anca haftasonu musait herkes ona gore plan yapilio ondan yani gülerek yaziorm hep atarli gibi gorunuosa ozur
İlaç vermedi mi canım ya, çok geçmiş olsunbenim gece uzun oğlumun hastalığı malum ,huysuzluğu zirve yapar ,sizlere iyi geceler,sevgiler...
Eşimi cidden çok seviyorum ve onun hatrına ses çıkarmıyorum. Gerçekten çok tuaf bi kadın. Aynı ilde oturuyorduk doğum yaptığımda ve arada küslük falanda olmamasına rağmen doğuma hastaneye gelmemişti. Kardeşi geldi o gelmedi.okuyunca valla delı galıba diye aklımdan gectı :):):)
Güle güle kullanın canım arabanızı, maşallah umut asaolasin canim benim bende mira kizi merak ediyorum ama instegram hesabim yok hicbirinizi gorwmiyorum(
guzel canim memnun kaldim umutta cok sevdi guvenlikli birseydeMemnun kaldiysan bende alicam yiğit e canım belli rahat ve güvenlik li bişey eşime gosteriyim umutun resmini bizde alalım
guzel canim memnun kaldim ben tavsiye ederimCok güzelmiş canim hemen eşime soylicem bende almak istiyorum A Aysegul1706
ya ben kilo boy için götürmüştüm 10 ayı doldu diye,eve döndüm birkaç saat içinde belirtler başladı,ilginç oldu biraz yaniİlaç vermedi mi canım ya, çok geçmiş olsun
hastaneye gelmedıııEşimi cidden çok seviyorum ve onun hatrına ses çıkarmıyorum. Gerçekten çok tuaf bi kadın. Aynı ilde oturuyorduk doğum yaptığımda ve arada küslük falanda olmamasına rağmen doğuma hastaneye gelmemişti. Kardeşi geldi o gelmedi.
@yaz yagmuruKumanda onların en sevdiği oyuncağı cnm benimki tembel ama tv açabiliyo oturduğu yerden
gecmis olsun canim cabuk atlarirsiniz insallahbenim gece uzun oğlumun hastalığı malum ,huysuzluğu zirve yapar ,sizlere iyi geceler,sevgiler...
Ne güzel ya :) benim kv çok tuaf. Birlikte bişey yapamazsın. benim yengemle annemde çok iyilerdi. Bazen kızsada annem gayet iyi anlaşırlardı. Gerçi annem eşimlede çok iyi anlaşır. Laf söyletmez damatlarına. Kardeşimde kv Adayı ile Anadolu efesin maçlarına gider. Kıskanıyorum Valla. Kıymetini bil valla kv nin.Te allahım ya güya torun sevecek , hiç düşünmüyorlar ki sen annesini sevmezsen o torun da seni sevmez. Benim kv de de bu ay sonu gelecek, beni sever ve arkadaş gibidir ama o da fazla kanka yani, sabahlar olmadın sohbet muhabbet, tüm akraba havadislerini anlatır ;/ ama sizinkileri okuyunca benimki zararsız, bi tek gezmeyi ve alışverişi çok sever, bi de bize yaptırır, tek kusur o
Anladım canım hemencik geçer inşallahya ben kilo boy için götürmüştüm 10 ayı doldu diye,eve döndüm birkaç saat içinde belirtler başladı,ilginç oldu biraz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?