saolasin canim bGüle güle kullanın canım arabanızı, maşallah umut a
ıııyyy ne sinir bozucu insanlar var yaa.bide 10 gün allah kolaylık versin.
umutta kumanaya falan telwfon muamelwsi yaoiyor hemen kulagina tutup ado diye konusuyor:)@yaz yagmuru
Fisher price in kumandasını aldık betüle o da kumandaya telefon muamelesi yapıyo tuşlara basıyo ses çıkınca kulağına tutuyo
Sebep diğer torunu hastaymış. Hastalığıda çocuğa sabah akşam dondurma vermişler.ateşi varmış. Sanki dedesi bakamazdı yarım saat.hastaneye gelmedııısebepp ?????
keşke benımkıde gelmesedydııı, benı sınır ettı geldıde allahım ne gunlerdıı
Gökçe de Cumartesi günü yapıyordu öyle ama şimdi yapmıyo.umutta kumanaya falan telwfon muamelwsi yaoiyor hemen kulagina tutup ado diye konusuyor:)
ne alaka canımmm, dıger torunuysaaa buda torunuu. alahlahla. başka kımse yok mu bakan?? dedıgın gıbı bır yarım saat bakıcak kımse yokmuydu yanı.alhalhalhahaSebep diğer torunu hastaymış. Hastalığıda çocuğa sabah akşam dondurma vermişler.ateşi varmış. Sanki dedesi bakamazdı yarım saat.
Bu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :))saolasin canim benim bende mira kizi merak ediyorum ama instegram hesabim yok hicbirinizi gorwmiyorum(
Ne desin bişey demiyor. Annem düşünememiştir falan dio ama hep benim Yanımda. Artık benim ailem Gökçe ve sensin dio. Oda farkında ama anne babasına bişey diyemio.ne alaka canımmm, dıger torunuysaaa buda torunuu. alahlahla. başka kımse yok mu bakan?? dedıgın gıbı bır yarım saat bakıcak kımse yokmuydu yanı.alhalhalhaha
egg esın ne dıyor bu durumaa? dahası ne dedı o zaman ??
Çok tatlı yaaaaa :)Bu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :))
bak bak süsluyee sennnnBu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :))
hee ıyı barııı, bıde annesını haklı gormesındeee. kımılerı ole yaaa. şekıl a benımkıNe desin bişey demiyor. Annem düşünememiştir falan dio ama hep benim Yanımda. Artık benim ailem Gökçe ve sensin dio. Oda farkında ama anne babasına bişey diyemio.
böyle düşünmesi güzel benim eşimde böyle çok şükür ama azıcık Bişi deselerde fena olmazNe desin bişey demiyor. Annem düşünememiştir falan dio ama hep benim Yanımda. Artık benim ailem Gökçe ve sensin dio. Oda farkında ama anne babasına bişey diyemio.
sağol teyzesiÇok tatlı yaaaaa :)
valla bizimkide çok fanatik yetişiyo arada böyle kız olduğunu hatırlatıyorum :))bak bak süsluyee sennnnmaşalalahhhh
bızımkısı cok femınen kaldı vallaaa erkek fatma bızımkısı :):)
hee ıyı barııı, bıde annesını haklı gormesındeee. kımılerı ole yaaa. şekıl a benımkı_O
Yani kaynana altından da olsa sevilmez aslında ama :) benim de hoşlanmadığım şeyler oluyor ama iyi yanları çok fazla kaynayıp gidiyor kötü kısımlar. Hele lohusalığımda acayip rahat ettirdi ya beni o yüzden Allah razı olsungelin seven kayınvalide çok az valla,şanslısın
Çok gmiş olsun, bari ilaç bira rahatlatsa da ikiniz de azıcık uyusanızbenim gece uzun oğlumun hastalığı malum ,huysuzluğu zirve yapar ,sizlere iyi geceler,sevgiler...
Ya asıl hastaneden kapılır hasta çocuk dolu orası. Ben 9. Ayda emzirme odasına girmemiştim bile bi tanıdığımızın bebeği ordan hastalanmıştı diye inip kantinde emzirmiştim. Ama işte ne kadar korunabilir ki bebekler sonuçtaya ben kilo boy için götürmüştüm 10 ayı doldu diye,eve döndüm birkaç saat içinde belirtler başladı,ilginç oldu biraz yani
Maşallah canım ogluna ayrıca geçmiş olsun ilerlemeden iyileşir inşallahbu arada sağlık ocağına götürdüm bugün tam 10 aylık oldu,81 cm boy 9.300 gr kilo ama çoook zayıf görünüyor yine de,boydan belliki yine de maşallah
cokk tatli masallah sende de ne marifetler varmis super pozlarBu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :))
Teşekkürler canım uğraşıyorum biraz mirada eğleniyo :))cokk tatli masallah sende de ne marifetler varmis super pozlar
Perş. kadar soğuk sonra tekrar sıcaklar yükseliyo diye biliyorum bende. Hatta şimdi tel. baktmkızlar kesınlıkle yanlıs anlasılmasın lutfenhanı umranıye dıyorsanız elbette nasıl rahat edılcekse elbette olsun ama hanı bana uymaz dıye dedım ben canlarım.
olmadı bır dahakıne gelırım hem yaza yaparız kuzular dahada sepılmıs olurlar daha rahat oluruz ferah ferahhhh. bu haftasonu hava kotu olucakmıs , yarından ıtıbaren sıcaklık dahada dusucekk.
( baktım kendım gelemıyorum toptan ıptal edıcem :)
ilginçtir ama bende gelip kalmasını isterdim. Hamile olduğumdan beri hiç evime gelmedi. Üstelik 15 20 dk bi mesafe var aramızda. Çok zor hamilelik geçirdim gelmedi. Lohusaydım grip oldum gelemem dedi gelmedi. Aren yaşına girecek bi kere bile gelmedi. Bende inat ettim davet etmiyorum. Çünkü en ihtiyacım olduğu zamanlar da yoktu. Ama bi araya geldigimizde de bizden iyi anlaşan yoktur.Kızlar kv geldi 10 gün bizde kalacakmışmutfakta sofra hazırlıyorum tuaf tuaf bana bakıyo, görmemezlikten geliyorum. Bu sefer gökçeye gidiyo. Neymiş mama sandalyesinden sıkılmış ordan alacakmış. Sıkılmadı uykusu var dedim bende. Ondan öncede Gökçe kucağımdayken alabilir miyim yada verirmisin demeden kucağımdan çekiverdi Gökçeyi. Gökçe enneee die ağladı neyseki hemen aldım geri :) ne biliyim çok tuaf bi kadın. Yemeği ben Yaptım sofrayı ben hazırladım bana değil eşime dedi eline sağlık die
Gökçeye gelmiş Özge nerde dio.bende Özge değil anne dedim. sonra gelmiş sanki onu uyarmadım gibi. Kaç kızım özgeden dio. Hadiiiii be dicem olmucakkızım bana sımsıkı sarılıyo sen ne Dion
Ayy süper resimler kızına da maşallah çok tatlı. Valla modellere taş çıkartır :) arka fonlar ise tek kelimeyle harika.Bu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?