2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hastaneye gelmedııı sebepp ?????
keşke benımkıde gelmesedydııı, benı sınır ettı geldıde allahım ne gunlerdıı
Sebep diğer torunu hastaymış. Hastalığıda çocuğa sabah akşam dondurma vermişler.ateşi varmış. Sanki dedesi bakamazdı yarım saat.

Sebep diğer torunu hastaymış. Hastalığıda çocuğa sabah akşam dondurma vermişler.ateşi varmış. Sanki dedesi bakamazdı yarım saat.
ne alaka canımmm, dıger torunuysaaa buda torunuu. alahlahla. başka kımse yok mu bakan?? dedıgın gıbı bır yarım saat bakıcak kımse yokmuydu yanı.alhalhalhaha
egg esın ne dıyor bu durumaa? dahası ne dedı o zaman ??

Ne desin bişey demiyor. Annem düşünememiştir falan dio ama hep benim Yanımda. Artık benim ailem Gökçe ve sensin dio. Oda farkında ama anne babasına bişey diyemio.

Bu Süslü kokoş benim kızım tabi yavru kartal :))
bak bak süsluyee sennnn maşalalahhhh
bızımkısı cok femınen kaldı vallaaa erkek fatma bızımkısı :):)
Ne desin bişey demiyor. Annem düşünememiştir falan dio ama hep benim Yanımda. Artık benim ailem Gökçe ve sensin dio. Oda farkında ama anne babasına bişey diyemio.
hee ıyı barııı, bıde annesını haklı gormesındeee. kımılerı ole yaaa. şekıl a benımkı _O

böyle düşünmesi güzel benim eşimde böyle çok şükür ama azıcık Bişi deselerde fena olmaz

Çok tatlı yaaaaa :)
sağol teyzesi

valla bizimkide çok fanatik yetişiyo arada böyle kız olduğunu hatırlatıyorum :))

gelin seven kayınvalide çok az valla,şanslısın
Yani kaynana altından da olsa sevilmez aslında ama :) benim de hoşlanmadığım şeyler oluyor ama iyi yanları çok fazla kaynayıp gidiyor kötü kısımlar. Hele lohusalığımda acayip rahat ettirdi ya beni o yüzden Allah razı olsun

ya ben kilo boy için götürmüştüm 10 ayı doldu diye,eve döndüm birkaç saat içinde belirtler başladı,ilginç oldu biraz yani
Ya asıl hastaneden kapılır hasta çocuk dolu orası. Ben 9. Ayda emzirme odasına girmemiştim bile bi tanıdığımızın bebeği ordan hastalanmıştı diye inip kantinde emzirmiştim. Ama işte ne kadar korunabilir ki bebekler sonuçta

Perş. kadar soğuk sonra tekrar sıcaklar yükseliyo diye biliyorum bende. Hatta şimdi tel. baktm
C.tesi güneşli gösteriyor.
ilginçtir ama bende gelip kalmasını isterdim. Hamile olduğumdan beri hiç evime gelmedi. Üstelik 15 20 dk bi mesafe var aramızda. Çok zor hamilelik geçirdim gelmedi. Lohusaydım grip oldum gelemem dedi gelmedi. Aren yaşına girecek bi kere bile gelmedi. Bende inat ettim davet etmiyorum. Çünkü en ihtiyacım olduğu zamanlar da yoktu. Ama bi araya geldigimizde de bizden iyi anlaşan yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…