2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Güle güle giysin Öykü İstanbul da giyim ucuz diye duymuştum yani İzmir e göre oylemi ama İstanbul da da sebze meyve pahaliymis
valla ben gezmedim cok tabi arasan cok ucuza da bulursun belki ama ben h&m den aldim 13-17 tl penye elbiseler tisortler 25 e sortlar falan vardi lcw den sıkıldim artik

Fitil verıyodum burdan duymuştum ateş yoksa vermeyın demişlerdi
Canim reçeteye yazdı bizim Dr fitil ve şurup hatta ben de sordum ateş yok vereyimmi diye ver ağrısı olur dedi zaten vermeden duramadim gecenin bir yarısı fitil koydum simdi de uyutmadan calpol verdim ağrısı oluyor çünkü

Ay bu çok gzl bende talibim geç mi kaldım olmasa yaz yağmuruna talibim
Olabilir senin oglanda yakışıklı bayağı ama benim kız da çok hamarattir bulaşık makinesini boşaltır çamaşırları dağıtır çekmecelerden en büyük hobisi ise müzik aç o hep oynasın dursun

valla ben gezmedim cok tabi arasan cok ucuza da bulursun belki ama ben h&m den aldim 13-17 tl penye elbiseler tisortler 25 e sortlar falan vardi lcw den sıkıldim artik
Lcw den bende sıkıldim son gittiğimde de birşey bulamadım bir tane çocuk mağazası buldum hatta nişana aldığım elbiseyi oradan aldım çok elbise çeşidi vardı günlük kıyafetlerde çok güzeldi oradan alcam bende bundan sonra

butun cocuklar bir ornek geziyo artik kendime bile bisey almak istemiyorum bakalim bornovaya acilcakmis heralde guzel seyler var

Bizimki de oynamayı çok sever çok güleçtir herkesin kucağına atlar biz ona yemek yaptırmayız babasının restaurAnı var ama oğlum onın yanında çalışmaz benım gibi koca beklemesin

Evet canım paranox
Bizimki de oynamayı çok sever çok güleçtir herkesin kucağına atlar biz ona yemek yaptırmayız babasının restaurAnı var ama oğlum onın yanında çalışmaz benım gibi koca beklemesin
o tam benim kıza gore babası daha bu akşam söyledi çok oynak olacak bu kız diye yemek işi de güzel verdim kızımı:))

Hipp'in 10 aylık sütlacını almıştık deneme amaçlı bir ara dişten dolayı hiç birşey yemiyordu sütlaç kavonozu 200 cc. O ölçüde kavonozun yoksa 1 su bardağı 200 cc.

butun cocuklar bir ornek geziyo artik kendime bile bisey almak istemiyorum bakalim bornovaya acilcakmis heralde guzel seyler var
aynen canım bende Eceye tayt la tişört almıştım aynı sından eşimin yeğeninin kızında gördüm evde giydirmeye başladım değişik yerlerden almak lazım ayni fiyatlarda bulunabilir gezmek gerek
Eki Görüntüle 1489356 Eki Görüntüle 1489357 Dun aldiklarim bunlar fotosnu cektim de bugun gidip aynisini almim diye :)) nalum kafa gidik
çok güzeller canım elbiseler cıvıl cıvıl bayıldım iyi günlerde giysin Öykü

tesekkur ederiz aynen degisik seyler bulmak lazim yarin bi de su civile bakcam kalitesi nasil ona gore int ten bakarim alirim

Yaa işte en kötüsüde bu oluyo ben o kadar sık yaşıyorum ki bu durumu oysaki sınırımız belli maksimum yarım kase ama işte insan yiyince mutluluktan az daa yesinden duramıyor
Ben de dersimi aldm fazla yedirmiyorum artik:)

Masallah betuse:)benmkinin odu kopuyo supurgeden.

Ben de porselen mama kasesinde veriyorm hic cc olcmedm

Eki Görüntüle 1489356 Eki Görüntüle 1489357 Dun aldiklarim bunlar fotosnu cektim de bugun gidip aynisini almim diye :)) nalum kafa gidik

Anamm cok tatlilar:)cok yakisck gelinime:))
Damada bisey yok mu?hep kizina calismissin yahu:)

Kız anaları kıyafet yönünden şanslı :) Bende doğum günü için şöyle birşey beğendim bulabiilir miyim bilmiyorum.

Ben de bikac model begendim ama bulmak zor olck gibi.aliexpress de var cogu ama ordan da almam

Faydası olmuş muydu calpol
Evet canım sanırım ağrısını dindiriyordu ki sonrasında rahat uyuyordu

Valla bi mesajımda tüm kızları değerlendirmiştik ve en münasipi hira olmuştu, neyse karıştırmayalım seviyeli bi ilişkileri var senin kız zor valla, ünlü olma yolunda o, kim uğraşır miranın magazin sayfalarında boy boy fotolarıyla biz kıskanç ve tutucu bi aileyiz, manken gelin bize ters

Bizim de çoğu H&M veya c&a ikisi de güzel :)

Daha önce de uyarmıştım yine yazayım, instagramda ya da internette tasarım diye satılan ürünlerin çoğu aliexpress ten ve Çin den ithal ve markasız. Evet çok şıklar ama ben güvenmem açıkçası, yine bildiğiniz markalardan şaşmayın derim. Biz en son minnakkartalın önerisiyle anne baba oğul konsepti bulduk aliexpress ten ama ordan almayıp tişörtleri kendimiz tasarlıycaz yaz için. Üçümüze düz basic tişörtler alıp baskı yaptırıcam

Valla cnm bız diğer 4 dişte hastanelık olduk gunlerce ağladı yavrum korkutmak gıbı olmasın ama her bebek aynı diil kuzenımın bebeği çok rahat çıkardı hepsini
Çok geçmiş olsun size. İnşallah rahat çıkarır. Birde çok güzel yemek yiyo maşallah. O bozulacak diye korkuyorum en çok..

Aynen canm senin msjndan sonra vazgectm zaten dger yorumlari da okudm.ama polar kundak almistim 1 tane face den geri de gonderemedm duruyo dolapta.icime sinmedi kullanmadm hic.hediye de edemiyorm

bende okurken ohhh mis gibi içmiş çorbasını demiştim sona gelmeden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…