Gunaydiin uykumun en guzel yerinde kalkiyo bu cocuk
Günaydın)gece 1 de zorla uyuyttuğum ve sabaha kadar en az 4 sefer uyanan oğlum uykusunu almış güya mutlu mutlu uyanıyo:))
Sürekli ağlıyo ağrı kesıcı ne verebilirmki jel sürdüm ama durmuyo calpol yada fitil versem mi ki?
Allahım gözüm korktu resmen. Kızım daha bir tane diş bile çıkartmadı. Biz neler yaşıycaz acaba
Lcw den bende sıkıldim son gittiğimde de birşey bulamadım bir tane çocuk mağazası buldum hatta nişana aldığım elbiseyi oradan aldım çok elbise çeşidi vardı günlük kıyafetlerde çok güzeldi oradan alcam bende bundan sonra
Eki Görüntüle 1489356 Eki Görüntüle 1489357 Dun aldiklarim bunlar fotosnu cektim de bugun gidip aynisini almim diye :)) nalum kafa gidik
Kız anaları kıyafet yönünden şanslı :) Bende doğum günü için şöyle birşey beğendim bulabiilir miyim bilmiyorum.
Ben de dersimi aldm fazla yedirmiyorum artik:)
Masallah betuse:)benmkinin odu kopuyo supurgeden.
Ben de porselen mama kasesinde veriyorm hic cc olcmedm
Anamm cok tatlilar:)cok yakisck gelinime:))
Damada bisey yok mu?hep kizina calismissin yahu:)
Ben de bikac model begendim ama bulmak zor olck gibi.aliexpress de var cogu ama ordan da almam
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallaheşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
çok geçmiş olsun canım biran önce iileşir inşallaheşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
Canım çok geçmiş olsun.bi an önce toparlanır eşin umarımeşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
Meme diyince meme ucum yarıldı çok acıyo emzirirken resmen kanıyo.niçin böyle olduki.ssnki ilk defa emziriyom.kızı bile 2.5 yıl emzirdim bilmem böyle bişiGünaydınlar mira hanım yatınca uyumuyor kucağımda memede uyuyor doğal olarak ben uyuyamıyorum
Çok çok geçmiş olsun. Hemen iyileşir inş.eşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
İdil çok iyi markadır. Bende bi çok kıyafetini ordan ve zaradan alırım. İç giyimi özellikle idilden alırım.Gece 4 de betülde öyle çok ağladıki pedifen verdim ağrısı mı var acaba diye sonra uyumuşuz çok şükür
Canım illaki biraz sıkıntısı olacak biZde bi 4-5 gece sık sık uyanıp ağlama krizleri şeklindeydi o zamanda omuzumda uyuyodu yavrum ağrı kesici veriyorum bi iki kere de kel sürmüştüm hafif atlattık diye düşünüyorum ben ateşi olmuyodu en azından inşallah sizinde kolay olur
Sen nerdeydin canım ben istanbuldasın sanıyodum
Sakaryada da çok yok ama o dediğin çocuk mağazalarında idil mammino filan var hatta mont aldıktn olsa markasına baktım netten sandığımdan çok daha iyi markaymış lcw dan da alıyorum ama genelde günlük giydiriyorum bu ara da jokerden almaya başladık betül ince uzun bacaklı onların pantolonları çok güzel oldu
O maşallah çarşıya her gidişimde betüle bişey lazım olmasa bile hep çocuk mağazalarına bakıyoruz
Çok güzelmiş bulursun inşallah
Betülde şarjlı süpürgeden korkuyodu blender dan filanda şimdi biraz daha aklı eriyo diye çalışmıyoken bak betül bu bizim çok güzel ciciii filan yapıp seviyorum onunda elini koyuyorum yavas yavaş çalıştırıyorum tedirgin oluyo baştan ama sonra gülüyo herhangi bişeyi karşı korkusu olmasın istiyorum yanlış mı bilmem
Hayvanlara karşıda mesela ben her hayvandan korkarım ama betül korkmasın isterim
Ben 60 cc neocate mamali muhallebi ve 120 cc anne sütlü tahıl alıyor günde 3-4 kez de emiyor sadece uykuda.Dr lar öyle dıyor ama arada acıkmıyor ek gıda verıyorum su var boşuna mamaya yuklenmek istemiyırum zaten 1 ay sonra inek sütüne gecıcez inşş senın bebiş ne kadar alıyo cnm?
Çok çok geçmiş olsun. Hemen iyileşir inş.
Çok çok geçmiş olsun. Hemen iyileşir inş.
Canım çok geçmiş olsun.bi an önce toparlanır eşin umarım
saolun arkadaslar insallahçok geçmiş olsun canım biran önce iileşir inşallah
saolasin canim benim betuswde masallahÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah
Ayy benim sadece ilk on beş yirmi gün öledi öldüm öldüm emzirirken geçmiş olsun dişlerinden mi acabaMeme diyince meme ucum yarıldı çok acıyo emzirirken resmen kanıyo.niçin böyle olduki.ssnki ilk defa emziriyom.kızı bile 2.5 yıl emzirdim bilmem böyle bişi
Ben idilden daa çok bayramlık Mont özel bi yere giderken giyilcek kıyafet alıyorum Zara'ya bayılıyorum çok sık da indirim yapılıyo bolca alışveriş Yaparım gündelik için ve çok kustuğumuz için lcw de kurtarıcımİdil çok iyi markadır. Bende bi çok kıyafetini ordan ve zaradan alırım. İç giyimi özellikle idilden alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?