İnşallah rahat geçirir ya. Zor olsa bile atlatırırz aslında onu dert etmiyorum ama çok güzel yemek yiyo kızım en çok iştahı kesilirse diye korkuyorumValla cnm bız diğer 4 dişte hastanelık olduk gunlerce ağladı yavrum korkutmak gıbı olmasın ama her bebek aynı diil kuzenımın bebeği çok rahat çıkardı hepsini
Ay maşallah. Ben kızımı taytay durdurmaya çalışıyorum.ayağa kaldırdığım an direk elleriyle elimi arayıp koşar adım yürğmeye başlıyo. Evi turluyo.Nerdeyse uc haftadr taytay duruyo ama yuruyemiyo yasinakdr yuruse kske
Bende bunu beğendim çok güzel ardamıza süper olurHipp'in 10 aylık sütlacını almıştık deneme amaçlı bir ara dişten dolayı hiç birşey yemiyordu sütlaç kavonozu 200 cc. O ölçüde kavonozun yoksa 1 su bardağı 200 cc.
Ben hiç bilmem ama oldu bikere.2 küçük dişle arada ısırıyo ama yarık yapcak kadar deil.teşşekürler canımAyy benim sadece ilk on beş yirmi gün öledi öldüm öldüm emzirirken geçmiş olsun dişlerinden mi acaba
Canım sürekli lansinosh sur ve emzirmeden sonra göğusun acikta kalsın. sanırım senin oğlan memeyi hoyrat kullanıyor.[/QUOTE]QUOTE="aysenazim, post: 40442018, member: 536926"]Meme diyince meme ucum yarıldı çok acıyo emzirirken resmen kanıyo.niçin böyle olduki.ssnki ilk defa emziriyom.kızı bile 2.5 yıl emzirdim bilmem böyle bişi
Bizde 1 aydır tay tay modundayız.koltuklar ordan sehpa masa derken tutunarak turluyo evi.1 hafta önce adımda attı aslında 2 sefer yaptı şimdide korkuyo.duruyo ve totosunun üstüne oturuyo.:))Nerdeyse uc haftadr taytay duruyo ama yuruyemiyo yasinakdr yuruse kske
Geçmiş olsun canımım.çocuklarda haklı damlalar ilaçlar zorla yedirmeler falan kaçıyolar artık.Bu sabah tüm huysuzluğumuz üstümüzde burnu yine tıkanmış ve kesinlikle açtırmıyo kıyametleri kopardı
Evet canım güzel gerçekten mammino da bildiğim kadarıyla aynı firmanın bi üst markası biraz fiyat farkı var aralarındaİdil çok iyi markadır. Bende bi çok kıyafetini ordan ve zaradan alırım. İç giyimi özellikle idilden alırım.
Aynen yiğit de tay tay duruyo hatta çok kısa mesafede 2 adım atıp korkup tutunuyo hemen bu iki haftadır böyle ama bence korktuklari için basaramiyolar yürümeyi sanırım biraz cesaretlenmeleri lazım.Nerdeyse uc haftadr taytay duruyo ama yuruyemiyo yasinakdr yuruse kske
çok geçmiş olsun canım.eşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
Bende blendırı kendim çalıştırırken gökçeye de ucundan tutturdum artık korkmuyor. Bende korksun istemiyorum.Gece 4 de betülde öyle çok ağladıki pedifen verdim ağrısı mı var acaba diye sonra uyumuşuz çok şükür
Canım illaki biraz sıkıntısı olacak biZde bi 4-5 gece sık sık uyanıp ağlama krizleri şeklindeydi o zamanda omuzumda uyuyodu yavrum ağrı kesici veriyorum bi iki kere de kel sürmüştüm hafif atlattık diye düşünüyorum ben ateşi olmuyodu en azından inşallah sizinde kolay olur
Sen nerdeydin canım ben istanbuldasın sanıyodum
Sakaryada da çok yok ama o dediğin çocuk mağazalarında idil mammino filan var hatta mont aldıktn olsa markasına baktım netten sandığımdan çok daha iyi markaymış lcw dan da alıyorum ama genelde günlük giydiriyorum bu ara da jokerden almaya başladık betül ince uzun bacaklı onların pantolonları çok güzel oldu
O maşallah çarşıya her gidişimde betüle bişey lazım olmasa bile hep çocuk mağazalarına bakıyoruz
Çok güzelmiş bulursun inşallah
Betülde şarjlı süpürgeden korkuyodu blender dan filanda şimdi biraz daha aklı eriyo diye çalışmıyoken bak betül bu bizim çok güzel ciciii filan yapıp seviyorum onunda elini koyuyorum yavas yavaş çalıştırıyorum tedirgin oluyo baştan ama sonra gülüyo herhangi bişeyi karşı korkusu olmasın istiyorum yanlış mı bilmem
Hayvanlara karşıda mesela ben her hayvandan korkarım ama betül korkmasın isterim
İdilden uyku tulumu aldım kesinlikle terketme yapmaz diye sattı kadın. Baya bayA terletiyor hele banyo sonrası giydiriyorsam su gibi oluyo. Onun haricinde bi kaç Parça badi vs almıştım onlar güzeldi. Ama daha iyi markalar var. mammino daha iyi kaliteli gibi geldi bana.İdil çok iyi markadır. Bende bi çok kıyafetini ordan ve zaradan alırım. İç giyimi özellikle idilden alırım.
saolasin canimçok geçmiş olsun canım.
Her çocuk farklı Gökçe diş çıkaracağı Zaman bi kaç gün çok iştahsız olur ama bi kaç gün sonra normale döner. En azında 4 dişte öyle oldu. Ama yiğenimin ateşini düşüremezdik hep acillik olurdukİnşallah rahat geçirir ya. Zor olsa bile atlatırırz aslında onu dert etmiyorum ama çok güzel yemek yiyo kızım en çok iştahı kesilirse diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım. Inşallah Ali Yasin'e bulaşmadan biran önce iyi olursun.Bacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥
Artık şansımıza ne çıkarsa:)Her çocuk farklı Gökçe diş çıkaracağı Zaman bi kaç gün çok iştahsız olur ama bi kaç gün sonra normale döner. En azında 4 dişte öyle oldu. Ama yiğenimin ateşini düşüremezdik hep acillik olurdukkuzum benim ne çekerdi diş çıkarırken. Bugün doğum günü kuzumun ve bu hafta ilk çıkardığı Dişi düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?