2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
QUOTE="aysenazim, post: 40442018, member: 536926"]Meme diyince meme ucum yarıldı çok acıyo emzirirken resmen kanıyo.niçin böyle olduki.ssnki ilk defa emziriyom.kızı bile 2.5 yıl emzirdim bilmem böyle bişi[/QUOTE]
Canım sürekli lansinosh sur ve emzirmeden sonra göğusun acikta kalsın. sanırım senin oğlan memeyi hoyrat kullanıyor.

Valla cnm bız diğer 4 dişte hastanelık olduk gunlerce ağladı yavrum korkutmak gıbı olmasın ama her bebek aynı diil kuzenımın bebeği çok rahat çıkardı hepsini
İnşallah rahat geçirir ya. Zor olsa bile atlatırırz aslında onu dert etmiyorum ama çok güzel yemek yiyo kızım en çok iştahı kesilirse diye korkuyorum

Nerdeyse uc haftadr taytay duruyo ama yuruyemiyo yasinakdr yuruse kske
Ay maşallah. Ben kızımı taytay durdurmaya çalışıyorum.ayağa kaldırdığım an direk elleriyle elimi arayıp koşar adım yürğmeye başlıyo. Evi turluyo.
Göbeğiyle ayaklar önden kafası arkadan gibiyo ne acelesi varsa
Yüzüstü durmayıda hiç sevmediği için emeklemiyo. Çok özeniyorum ona. Bende emeklemeden yürümeye başlamışım. Anasına çekmiş sıpam.

Bu sabah tüm huysuzluğumuz üstümüzde burnu yine tıkanmış ve kesinlikle açtırmıyo kıyametleri kopardı

Ayy benim sadece ilk on beş yirmi gün öledi öldüm öldüm emzirirken geçmiş olsun dişlerinden mi acaba
Ben hiç bilmem ama oldu bikere.2 küçük dişle arada ısırıyo ama yarık yapcak kadar deil.teşşekürler canım
QUOTE="aysenazim, post: 40442018, member: 536926"]Meme diyince meme ucum yarıldı çok acıyo emzirirken resmen kanıyo.niçin böyle olduki.ssnki ilk defa emziriyom.kızı bile 2.5 yıl emzirdim bilmem böyle bişi
Canım sürekli lansinosh sur ve emzirmeden sonra göğusun acikta kalsın. sanırım senin oğlan memeyi hoyrat kullanıyor.[/QUOTE]
Lansinoh yok bende başka bişiler sürüyom.aldırsam bari hemen geçse.bu ara damaklar kabardı kaşımaya mı uğraşıyo bilemedim.
Nerdeyse uc haftadr taytay duruyo ama yuruyemiyo yasinakdr yuruse kske
Bizde 1 aydır tay tay modundayız.koltuklar ordan sehpa masa derken tutunarak turluyo evi.1 hafta önce adımda attı aslında 2 sefer yaptı şimdide korkuyo.duruyo ve totosunun üstüne oturuyo.:))
Bu sabah tüm huysuzluğumuz üstümüzde burnu yine tıkanmış ve kesinlikle açtırmıyo kıyametleri kopardı
Geçmiş olsun canımım.çocuklarda haklı damlalar ilaçlar zorla yedirmeler falan kaçıyolar artık.

Bacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥

İdil çok iyi markadır. Bende bi çok kıyafetini ordan ve zaradan alırım. İç giyimi özellikle idilden alırım.
Evet canım güzel gerçekten mammino da bildiğim kadarıyla aynı firmanın bi üst markası biraz fiyat farkı var aralarında
Zara sakaryada yok bursadan bakmıştık bizde fiyatlarıda çok pahalı değil hele şndirimde iyice ucuz
Bi de yeni h&m açıldı burda bi avm ye çorap aldık betüle hemen tüylendi prk memnun kalmadım

Bende blendırı kendim çalıştırırken gökçeye de ucundan tutturdum artık korkmuyor. Bende korksun istemiyorum.

İdil çok iyi markadır. Bende bi çok kıyafetini ordan ve zaradan alırım. İç giyimi özellikle idilden alırım.
İdilden uyku tulumu aldım kesinlikle terketme yapmaz diye sattı kadın. Baya bayA terletiyor hele banyo sonrası giydiriyorsam su gibi oluyo. Onun haricinde bi kaç Parça badi vs almıştım onlar güzeldi. Ama daha iyi markalar var. mammino daha iyi kaliteli gibi geldi bana.

İnşallah rahat geçirir ya. Zor olsa bile atlatırırz aslında onu dert etmiyorum ama çok güzel yemek yiyo kızım en çok iştahı kesilirse diye korkuyorum
Her çocuk farklı Gökçe diş çıkaracağı Zaman bi kaç gün çok iştahsız olur ama bi kaç gün sonra normale döner. En azında 4 dişte öyle oldu. Ama yiğenimin ateşini düşüremezdik hep acillik olurduk kuzum benim ne çekerdi diş çıkarırken. Bugün doğum günü kuzumun ve bu hafta ilk çıkardığı Dişi düşmüş

Geçmiş olsun canım. Inşallah Ali Yasin'e bulaşmadan biran önce iyi olursun.

T
Artık şansımıza ne çıkarsa:)
Benim kızımın adıda gökçe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…