Sağol canım antibiyotiksiz geçmedi maalesef inşallah dişten kasiyordur senin kızında@ yaz yagmuru geçmiş olsun eceye bizde de üç ay önce olmuştu doktor ateşi yok diye antibiyotik yazmıyor du ama ben yazın dedim ve kullandım ağrısı artınca hemen faydası oldu bizim sadece hafif kızarıklık vardı ve elletmiyordu kulagina şimdi yine kasiyor bugunlerde tekrar varmı diye hemen kulagina elledim sorun yok demekki disten diyorum.
Canım madem o kadar durmuyo calpol versen ii olur sankiSürekli ağlıyo ağrı kesıcı ne verebilirmki jel sürdüm ama durmuyo calpol yada fitil versem mi ki?
Canim bana Dr kulağı için ateş olmasa bile ağrısı için şurup ya da fitil verebilirsin dedi sizinde agriniz çok galiba calpol verebilirsin bence ağrısı var sonuçtaSürekli ağlıyo ağrı kesıcı ne verebilirmki jel sürdüm ama durmuyo calpol yada fitil versem mi ki?
canım balık çorbasını nasıl yapıyorsun. bnmki yemiyor balığıAğustosun 2. haftasına yıllık izin aldım, Arda yıkanmayı çok seviyor umarım denizide sever. Lcw da deniz şortu ve deniz terliği vardı çok tatlı ya :)
Valla cnm bız diğer 4 dişte hastanelık olduk gunlerce ağladı yavrum korkutmak gıbı olmasın ama her bebek aynı diil kuzenımın bebeği çok rahat çıkardı hepsiniAllahım gözüm korktu resmen. Kızım daha bir tane diş bile çıkartmadı. Biz neler yaşıycaz acaba
Ay bu çok gzl bende talibim geç mi kaldım olmasa yaz yağmuruna talibimAaa tamam o zaman verdim gitti bak ver fırına izletiyorum mutfak konusunda tecrübeli sayılır bugün temizliğe de başladı kızım diye demiyorum çok hamarattırEki Görüntüle 1489254 Eki Görüntüle 1489254
Cancancan35
Bizim dr 300dedi. Hatta fazlası kansızlık ve kabızlık yaparmış. Bide devam sütlerini hiç sütten saymıyo.Nasıl yani tüm gün sadece 120 cc süt mü alıyor canımm? iki yaşına kadar 500 mlt diyor ya doktorlar ondan sordum.
Arda'ya bu akşam yemeğini yedirirken artık mama sandalyesinde uzun kalmak istemiyor bu yüzden yemek yedirmek çok sıkıntı oluyor diye önüne 1 kase küp şeker koydum o teker teker hepsini aldı yere attı bitirdi ben attıklarını koydum önüne tekrar hepsini tek tek attı. Bu geçen sürede 200 cc balık çorbası yedirdim o ona konsantre olmuşken ve sonu hüsranla bitti kusa kusa bir hal oldu. Fazla yükleme oldu : (
Fitil verıyodum burdan duymuştum ateş yoksa vermeyın demişlerdiCanim bana Dr kulağı için ateş olmasa bile ağrısı için şurup ya da fitil verebilirsin dedi sizinde agriniz çok galiba calpol verebilirsin bence ağrısı var sonuçta
Belki bizim gibi 8 dişi sorunsuz geçirirsiniz :)Allahım gözüm korktu resmen. Kızım daha bir tane diş bile çıkartmadı. Biz neler yaşıycaz acaba
Aynen bende fitili en son çare diye biliyorum. Calpol ver istersen rahatlar biraz.Fitil verıyodum burdan duymuştum ateş yoksa vermeyın demişlerdi
Ben niyetlenmiştim betüşe de bizden önce diş çıkarınca kaynana olarak kompleks yaptım ve hiraysen dişsiz kızını istedim dişsiz oğluma :)
Ah biz annelerin gaza gelmeleri bi kaşık dahaları yüzünden kusuyor yavrucuklar. Benim de kaç kez başıma geldi, severek yiyor diye abarttım ve kusturdumArda'ya bu akşam yemeğini yedirirken artık mama sandalyesinde uzun kalmak istemiyor bu yüzden yemek yedirmek çok sıkıntı oluyor diye önüne 1 kase küp şeker koydum o teker teker hepsini aldı yere attı bitirdi ben attıklarını koydum önüne tekrar hepsini tek tek attı. Bu geçen sürede 200 cc balık çorbası yedirdim o ona konsantre olmuşken ve sonu hüsranla bitti kusa kusa bir hal oldu. Fazla yükleme oldu : (
Ben diş dönemi ateş olmasa da huysuzlanmalarında ağrısını alsın diye calpol verdim.Sürekli ağlıyo ağrı kesıcı ne verebilirmki jel sürdüm ama durmuyo calpol yada fitil versem mi ki?
Maşallah nasıl oluyo ki bız neden böyleyız?dayanıksız mı yızBelki bizim gibi 8 dişi sorunsuz geçirirsiniz :)
Ayy kaçırmışız resmen. Benimde oğlumun çok güzel saçları var konuşacak ortak noktaları bile var şimdiden. Bence kızımıza soralım.Aaa tamam o zaman verdim gitti bak ver fırına izletiyorum mutfak konusunda tecrübeli sayılır bugün temizliğe de başladı kızım diye demiyorum çok hamarattırEki Görüntüle 1489254 Eki Görüntüle 1489254
Cancancan35
yok cnm olur mu öyle. Bence bünye meselesi.Maşallah nasıl oluyo ki bız neden böyleyız?dayanıksız mı yız
Faydası olmuş muydu calpolBen niyetlenmiştim betüşe de bizden önce diş çıkarınca kaynana olarak kompleks yaptım ve hiraysen dişsiz kızını istedim dişsiz oğluma :)
Ah biz annelerin gaza gelmeleri bi kaşık dahaları yüzünden kusuyor yavrucuklar. Benim de kaç kez başıma geldi, severek yiyor diye abarttım ve kusturdumgeçmiş olsun Arda'ya da
Ben diş dönemi ateş olmasa da huysuzlanmalarında ağrısını alsın diye calpol verdim.
Bende aventin kapları var genelde ne versem onunla veriyorum ne kadar yediğini görim diye henüz 100 cc ye çıkmışlığımız yok tabi ama umut isteBizim dr 300dedi. Hatta fazlası kansızlık ve kabızlık yaparmış. Bide devam sütlerini hiç sütten saymıyo.
Bizde bi dönem böyleydik. Bende porsiyonlarını azaltmıştım. Bide doktorlar bebeklerin midelerinin yumrukları kadar olduğunu söylüyorlar. Ben sütle karıştırıcağım maması hariç diğerlerini hiç cc olarak vermedim. 200 cc balık çorbasını biberona mı koyup ölçüyorsunuz?
senin talip olmadığın kız kaldımıki bu gidişle azad çok Çapkın yetişir gerçi şu ara aradığınız Aşkı bulduğunuzu düşünüyorum :)Ben niyetlenmiştim betüşe de bizden önce diş çıkarınca kaynana olarak kompleks yaptım ve hiraysen dişsiz kızını istedim dişsiz oğluma :)
Ah biz annelerin gaza gelmeleri bi kaşık dahaları yüzünden kusuyor yavrucuklar. Benim de kaç kez başıma geldi, severek yiyor diye abarttım ve kusturdumgeçmiş olsun Arda'ya da
Ben diş dönemi ateş olmasa da huysuzlanmalarında ağrısını alsın diye calpol verdim.
Bende de chicconun var ama onda hiç ölçü yazmıyo bende zaten normal kaselerde veriyorum.ama haftasonu bakayım şu avente.Bende aventin kapları var genelde ne versem onunla veriyorum ne kadar yediğini görim diye henüz 100 cc ye çıkmışlığımız yok tabi ama umut iste
senin talip olmadığın kız kaldımıki bu gidişle azad çok Çapkın yetişir gerçi şu ara aradığınız Aşkı bulduğunuzu düşünüyorum :)
Bende Ocak Şubat annelerine gidip yazıcam çok uyuyan hep yiyen hiç Huysuzluk yapmayan bi tatlım var diye anlatcam yoksa bu kız evde kalır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?