2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağol canım antibiyotiksiz geçmedi maalesef inşallah dişten kasiyordur senin kızında

Sürekli ağlıyo ağrı kesıcı ne verebilirmki jel sürdüm ama durmuyo calpol yada fitil versem mi ki?

Ağustosun 2. haftasına yıllık izin aldım, Arda yıkanmayı çok seviyor umarım denizide sever. Lcw da deniz şortu ve deniz terliği vardı çok tatlı ya :)
canım balık çorbasını nasıl yapıyorsun. bnmki yemiyor balığı

K Keskek para pul sorun değil canım feda olsun güzel kızımıza bu güzelliği buradaki oğlan anaları nasıl kaçırmış neyse ki bizim kısmetimizmiş

Aaa tamam o zaman verdim gitti bak ver fırına izletiyorum mutfak konusunda tecrübeli sayılır bugün temizliğe de başladı kızım diye demiyorum çok hamarattır

Cancancan35

Allahım gözüm korktu resmen. Kızım daha bir tane diş bile çıkartmadı. Biz neler yaşıycaz acaba
Valla cnm bız diğer 4 dişte hastanelık olduk gunlerce ağladı yavrum korkutmak gıbı olmasın ama her bebek aynı diil kuzenımın bebeği çok rahat çıkardı hepsini

Nasıl yani tüm gün sadece 120 cc süt mü alıyor canımm? iki yaşına kadar 500 mlt diyor ya doktorlar ondan sordum.
Bizim dr 300dedi. Hatta fazlası kansızlık ve kabızlık yaparmış. Bide devam sütlerini hiç sütten saymıyo.

Bizde bi dönem böyleydik. Bende porsiyonlarını azaltmıştım. Bide doktorlar bebeklerin midelerinin yumrukları kadar olduğunu söylüyorlar. Ben sütle karıştırıcağım maması hariç diğerlerini hiç cc olarak vermedim. 200 cc balık çorbasını biberona mı koyup ölçüyorsunuz?

K Keskek para pul sorun değil canım feda olsun güzel kızımıza bu güzelliği buradaki oğlan anaları nasıl kaçırmış neyse ki bizim kısmetimizmiş
Ben niyetlenmiştim betüşe de bizden önce diş çıkarınca kaynana olarak kompleks yaptım ve hiraysen dişsiz kızını istedim dişsiz oğluma :)

Ah biz annelerin gaza gelmeleri bi kaşık dahaları yüzünden kusuyor yavrucuklar. Benim de kaç kez başıma geldi, severek yiyor diye abarttım ve kusturdum geçmiş olsun Arda'ya da

Sürekli ağlıyo ağrı kesıcı ne verebilirmki jel sürdüm ama durmuyo calpol yada fitil versem mi ki?
Ben diş dönemi ateş olmasa da huysuzlanmalarında ağrısını alsın diye calpol verdim.

Ayy kaçırmışız resmen. Benimde oğlumun çok güzel saçları var konuşacak ortak noktaları bile var şimdiden. Bence kızımıza soralım.
Maşallah nasıl oluyo ki bız neden böyleyız?dayanıksız mı yız
yok cnm olur mu öyle. Bence bünye meselesi.

Faydası olmuş muydu calpol

Bende aventin kapları var genelde ne versem onunla veriyorum ne kadar yediğini görim diye henüz 100 cc ye çıkmışlığımız yok tabi ama umut iste
senin talip olmadığın kız kaldımıki bu gidişle azad çok Çapkın yetişir gerçi şu ara aradığınız Aşkı bulduğunuzu düşünüyorum :)
Bende Ocak Şubat annelerine gidip yazıcam çok uyuyan hep yiyen hiç Huysuzluk yapmayan bi tatlım var diye anlatcam yoksa bu kız evde kalır :)))

Bende de chicconun var ama onda hiç ölçü yazmıyo bende zaten normal kaselerde veriyorum.ama haftasonu bakayım şu avente.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…