Benim doğum günüm:) kızım biraz erken gelmeseydi onun haftasıda 24 ünde doluyodu. Aynı gün doğmuş olacaktık kızımla:))24 ünde Doğdu :)
geçmişolsun acilşifalarBacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥
çok geçmiş olsun ben de tonsillitim bıktım bu sene hastalıktaneşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
çok güzelmiş,buna benzer şeyler andywawa da var gibi hatırlıyorumKız anaları kıyafet yönünden şanslı :) Bende doğum günü için şöyle birşey beğendim bulabiilir miyim bilmiyorum.
Hehehe ne güzel olurdu :) bizimkininde 22 sinde günü doldu 24 ünde doğdu.Benim doğum günüm:) kızım biraz erken gelmeseydi onun haftasıda 24 ünde doluyodu. Aynı gün doğmuş olacaktık kızımla:))
Valla unuttilar bunlar bizi
Gözünüz aydın:) bBir haftalık kv hizmetçiliği bitti sonunda ama bende bittim kızlar :/
Hadi gözün aydın canım keşke destek olsalar da gelmeleri sorun olmasaBir haftalık kv hizmetçiliği bitti sonunda ama bende bittim kızlar :/
Nerede yasiyorsun canımNe güzel ya. Keşke burdada birileri olsa ailemde yok bi başımayım. Hafta sonu (eğer eşim mesaiye kalmazsa) gezmelerimiz dışında balkondan başka biyere çıkamıyorum..
Konyadayım makesef...Nerede yasiyorsun canım
Nerde canım. Evin Altını üstüne getirdikleri gibi ben ortalığı toparlarken Yardıma ihtiyacın var mı diye soran olmadı. Ben koca sehpayı kucaklayıp kaldırırken sen dur ben kaldırayım demedi kaynım. Çocuğu önüme top Attı elimde sehpa varken, topu bile çekmedi önümden. Gittiler hizmetçiliğim son buldu resmen.Hadi gözün aydın canım keşke destek olsalar da gelmeleri sorun olmasa
Sağol canım :) sen neden yalnızsın ki gidecek bi arkadaş yok mu ? Gerçi havada soğuk. Çıkılmıyor bu havalarda.Gözünüz aydın:) b
gozunaydin canimBir haftalık kv hizmetçiliği bitti sonunda ama bende bittim kızlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?