Maşallah hepsine ama Öykü ve Mira pek bir kaynaşmış görünüyor:)Eki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
Evet. Eşimin ailesi burda ama onlarlada mesafemi korumaya çalışıyorum. Yoksa sorun oluyo kafalar farklı:)annenler başka sehirdemi canin
Maşallah hepsineEki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
Bende şuan aynı dırumdayım ama bugün halimden memnunum. gökçe uyusa daha şa memnun olucam tabiÜniden arkadaşlarım var ama çalışıyolar hemde evler uzak baya. Havada soğuk. Eve hapis durumundayım:)
Anladım canım sorun oluyorsa en güzeli mesafeli olmak ben de öyle yapıyorum daha mutluyumEvet. Eşimin ailesi burda ama onlarlada mesafemi korumaya çalışıyorum. Yoksa sorun oluyo kafalar farklı:)
Aslında bende sorun etmem severim yalnızlığıda. Gökçeden sıkılmaya bile fırsatım olmuyo.Bende şuan aynı dırumdayım ama bugün halimden memnunum. gökçe uyusa daha şa memnun olucam tabi
Çok güzel canım. Umut'a çok yakışır benceEki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce
Adaşımızın resmi var mı ? Benim Gökçemin resmi avatarımda var :)Aslında bende sorun etmem severim yalnızlığıda. Gökçeden sıkılmaya bile fırsatım olmuyo.
Ama annemlerin yanındaydım 3 hafta şimdi dönünce bi garip geldi:)
Ekledim avatara bende :) niye yan oldu hiç bi fikrim yokAdaşımızın resmi var mı ? Benim Gökçemin resmi avatarımda var :)
Eki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce
Ekledim avatara bende :) niye yan oldu hiç bi fikrim yok
Teşekkür ederim:) meleklerin hangisi tatlı olmuyo ki:)Güle güle giysin umut çok güzellermiş
Maşallah kızına çok tatlıymış
Adaşımızda pek tatlıymış :) sizin saçlar daha uzun bizimkine göre :)Ekledim avatara bende :) niye yan oldu hiç bi fikrim yok
Eh işte uzuyo yeni yeni. Tepeden küçücük bitane bağlıyorum. Kafası elma odaçöpü gibi duruyo:)))Adaşımızda pek tatlıymış :) sizin saçlar daha uzun bizimkine göre :)
Bizimki daha bağlanmıyor :)Eh işte uzuyo yeni yeni. Tepeden küçücük bitane bağlıyorum. Kafası elma odaçöpü gibi duruyo:)))
Bizimki de toplanmiyor dahaBizimki daha bağlanmıyor :)
Ben de sevmiyorum o tür paylaşımlarıNe kadar görgüsüZ tuaf insanlar var yahusilecem faceden ama akraba die silemiyorum da. Afedersiniz kız s..çsa facede paylaşıyor. Şimdide maviden alışveriş yaptığını belirten ileti paylaşmış 6 kişide beğenmiş hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?