Sağol canım. :)gozunaydin canim
eşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
Gece 4 de betülde öyle çok ağladıki pedifen verdim ağrısı mı var acaba diye sonra uyumuşuz çok şükür
Canım illaki biraz sıkıntısı olacak biZde bi 4-5 gece sık sık uyanıp ağlama krizleri şeklindeydi o zamanda omuzumda uyuyodu yavrum ağrı kesici veriyorum bi iki kere de kel sürmüştüm hafif atlattık diye düşünüyorum ben ateşi olmuyodu en azından inşallah sizinde kolay olur
Sen nerdeydin canım ben istanbuldasın sanıyodum
Sakaryada da çok yok ama o dediğin çocuk mağazalarında idil mammino filan var hatta mont aldıktn olsa markasına baktım netten sandığımdan çok daha iyi markaymış lcw dan da alıyorum ama genelde günlük giydiriyorum bu ara da jokerden almaya başladık betül ince uzun bacaklı onların pantolonları çok güzel oldu
O maşallah çarşıya her gidişimde betüle bişey lazım olmasa bile hep çocuk mağazalarına bakıyoruz
Çok güzelmiş bulursun inşallah
Betülde şarjlı süpürgeden korkuyodu blender dan filanda şimdi biraz daha aklı eriyo diye çalışmıyoken bak betül bu bizim çok güzel ciciii filan yapıp seviyorum onunda elini koyuyorum yavas yavaş çalıştırıyorum tedirgin oluyo baştan ama sonra gülüyo herhangi bişeyi karşı korkusu olmasın istiyorum yanlış mı bilmem
Hayvanlara karşıda mesela ben her hayvandan korkarım ama betül korkmasın isterim
Bacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥
annenler başka sehirdemi caninKonyadayım makesef...
saolasin canim burda kar yagiyor:*bende evde dur dur skldimBurda da hava guzel ama cikacak hicbir yer yokyeminlen bezdim
Ah gelınım yerım seni izmir e gelın almaya gelıcez ayy hayali bile guzel cnm kayınvalde olucam allah nasip ederse gerçi biraz yaşlı k valde olucam çünkü tahmınım 70 li yaşlarda olucam ama kızımdan erken olurum sanırımEvet canım paranox
o tam benim kıza gore babası daha bu akşam söyledi çok oynak olacak bu kız diye yemek işi de güzel verdim kızımı:))
Çok geçmiş olsun cnm allah acil şifa versıneşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
Dişini kaşıyo olabilir cnm bende ilk 5 ay çok çektim ayva çekirdeği çare olduMeme diyince meme ucum yarıldı çok acıyo emzirirken resmen kanıyo.niçin böyle olduki.ssnki ilk defa emziriyom.kızı bile 2.5 yıl emzirdim bilmem böyle bişi
tesekkurler canim allah razi olsunÇok geçmiş olsun cnm allah acil şifa versın
Nerden bu cnm bende arıyorumEki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce
canim bilindik bir yerden almadim burda kucuk bir magaza var ordan aldikNerden bu cnm bende arıyorum
Demi hayali bile güzel Allah iyilerle karsilastirsin hepimiziAh gelınım yerım seni izmir e gelın almaya gelıcez ayy hayali bile guzel cnm kayınvalde olucam allah nasip ederse gerçi biraz yaşlı k valde olucam çünkü tahmınım 70 li yaşlarda olucam ama kızımdan erken olurum sanırım
oyyy kuzukara bakiin heleEki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
Çok güzel canım iyi günlerde giysin UmutEki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce
Üniden arkadaşlarım var ama çalışıyolar hemde evler uzak baya. Havada soğuk. Eve hapis durumundayım:)Sağol canım :) sen neden yalnızsın ki gidecek bi arkadaş yok mu ? Gerçi havada soğuk. Çıkılmıyor bu havalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?