2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hahahhhhh ayy cok guldm
İki aydır adet görüyorum ama öyle hatrı sayılır bi farklılık olmadı sezeryan olduğum için belki de öyledir olabilir mi
[/QUOTE]
Bende sezaryen oldum şişlik falan yok. Gerçi ben doğumdan 48 gün sonra adet olmaya başladım. Belkide biraz daha zamana ihtiyaç vardır.

Canim beyza 3 aylikken ben regl oldum ve onunla beraber 5 kilo verdim umarim sendede böyle olur
Arkadaşlar birşey soracağım benim hamilelikleki şişkinliğim hala gecmedi lohusaykende kanamam cok olmadi ve halada regli olmadim bundan olabilr mi regl olan arkadaslar sizde farklılık oldumu

Yiğit 1 e kadar uyudu birden sonra cozurttu. resmen taklalar atıyo besiginde uyurken ben duzeltiyorum o üstünü aciyo dön dön sabahi ettik.7 dede tamamen uyandı artık.
Ayyy canim o üstünü acma bizdede badlafi uyanmasa bile beyzanin donme sesine ben uyaniyorum kesin ustunu aciyo cunku bide uatunu orterken uyanacak diye aklim çıkıyor

cok erkencisiniz biz daha kahvalti yapmadij babamizin uyanmasini bekliyoruz
8:30 da yatıp 6 da kalkınca gökçe hanım güne erken başlıyoruz:)
8 e doğru kahvaltı yapıp 8.30da yatar 1 saat uyur.11 buçukta tekrar yatar.
Başta işkence gibiydi o saatte kalkmak ama alıştık. Gökçe babasının benim kafamıza vurarak parmağını gözüme ağzımıza burnumuza sokarak uykumuzu açıyo sağolsun:))

Hersey üstüste gelir derler ya cuma gunu aynen oyle oldu carsamba zaten annem ameliyat olmustu cumada kp oldu bende hastalanmayimmi ogun tirtir titriyorum evde sadece kizimla ben var kv geldi kp i eşime birakip yok beyza durmuyo ben yatiyim karsisindaki kanepede yatiyorum onlarda karsi kanepede yok illa yanimda oturcakmis benim betim benzim atti iyice kv bu sefer kp rin yanina gitti esim geldi yok kizim ondada durmuyo beni ilk defa bu kadar kotu gordu belki ondan bilmiyorum benim atesimde 39 olmus dusmuyo esimde zaten hasta bana bitki cayi falan yapiyo beyza yine bende ayyy gece olsunda yatsin istedim onuda tabi yine ben yatirdim bana yapisik geziyo kizim bi dk ayrilmiyo sonra sabaha kadar atesim zor düştü. Antibiyotik kullaniyorum ne yazikki eee simdi ne anneme eve gidebildim kpde hastaneden cikti bizde yatiyo nede onu birakabiliyorum esimde hasta bende iyilesemedim resmen hersey üstüste beyzam hasta olmasa bari

Ben dogdugundan beri erken yatirmaya calisiyorum canim 4 aylikken saat 7 de gece uykusuna yatmis olurdu ama herzaman olmuyo dedigin gibi beyza dis cikarirken 1de yatiyo ve yine sabah 6 bucuk gibi kalkiyo yani erken kalkmaya coktan alismisiz yatmakta biraz sikintimiz var
Daha iyi sanki di mi ? Bazen geç yatasa dayanamazmışım geliyor Düşününce. Gerçi başa gelen çekiliyo:)

Çok geçmiş olsun. Biran önce atlatırsınız inşallah. Bende bî gece ateşlenmiitim işkence gibiydi.
Çocuklar bu ara sanırım kaybetme korkusu yaşıyolar. Dün kızımı uyuttum ayrıldım yanından. Ağladı gittim yanına başını okşadım uyudu. Ben kalkıyorum o gözünü açıyo. Hissediyo mu napıyosa. Heralde bi 10 kez yaptık bunu. En son kucağıma aldım yarım saat öyle uyudu öyle gidebildim yanından..

Bende aynen öyle yaptım. Misafir gelse bile ışığı açtırmadık. Akşamları sessiz olduk yanında. Çok fazla oynatmadık.
Şimdide bazen 6 da yatar sabah 6 ya kadar uyur yinede. İnşallah devam ettirebiliriz bu düzeni. Okula başladıkları dönem çok rahat olurlar o zaman

Canim benim çok geçmiş olsun

Hahaha aynı Valla :) genelde babasının suratına tokat atarak benimde saçımı Çekerek uyandırıyor bizi hafta sonları hafta içi maalesef işe gitmek için erken kalkıyorum.

Hahaha aynı Valla :) genelde babasının suratına tokat atarak benimde saçımı Çekerek uyandırıyor bizi hafta sonları hafta içi maalesef işe gitmek için erken kalkıyorum.
Ece daha çok benimle uğraşıyor yatakta bu sabah saclarimi çekiyor kafamın üstüne çıkıyor canım yandu en sonunda dedim bak kızım o da senin baban lütfen birazda onun tepesine çık ama yok beni tercih ediyor:))

Çok geçmiş olsun canım

Sabah erken kalktığı için emzirip ortamıza yatırıyorum. Bir gün babasının telefonunu bulmuş yastığın yanından burnuma öyle bir vurdu ki neye uğradığımı şaşırdım yarı uykuluydum zaten şokm geçirdik resmen sabah sabah. Ben acıdan ağlarken oda sıpaada gülüyodu

Cok.sagol canim evet bitmek bilmeyen ayrilik korkusu evde 4 kisiyiz ama bana yapisik koli bandiyla yapistircam kendime oda rahatlayacak bende :))

canım çok geçmiş olsun beyzacığa bişi olmadan sıkıntılı günleri atlatırsın inşallah çarçabuk iileşirsin

bizim kızda öyle babası uyurken sadece sarılır falan ama ben gözümü kapayım tepeme çıkar saçım başım kalmaz

Su anda kocamin ağzına tokatla vurasim geldi abimle karisi geldi kkde yazıştığımi söyledi onlara cok sinirliyim coook
ayy ne diyosunnn neyse en azından sizin taraf bide Allahtan nick faln var arayıp uğraşmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…