2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
En sonki doktor kontrolümüzde doktor 20 gün içinde 4 dişi çıkacak sıkıntılı dedi. 1 hafta geçtikten sonra üst 2 dişi patladı. doktorun dediği 3. dişi alt yan dişi diye düşünüyorduk ama 4. dişi baktık baktık hangisi olduğunu anlamadık Arda dün akşamdan beri sürekli kaka yaptı bu akşam bir baktık üst yan patlamış. İlginç olan her diş farklı tepkiler verdi ilk defa bu dişte sık kaka yaptı. Sonraki dişlerde bizi neler bekliyor bakalım.

Bende pazartesi tartılıcam. Bakim kaç kiloyum.

ben hala aktif bi üyeyim :) msj sayısına göre mi acaba değerlendiriyorlar.
Benimde anlamadigim çok şey var daha yeni ogrendiklerimde mesela bildirimler varmış begenileri falan gösteriyormuş üstte tıklayınca aciliyo diyorum bu sayı ne gittikçe büyüyo hiç tıklamak gelmiyo aklıma aylar sonra farkettim:)))

Ayy bende gideyim tartilicam ve adam akilli diyet yapicam kosylu bandini da acicam olmucak boyle kesin 2-3 kilo almisimdir dogumgunune kadar vermem lazim karbonati da getirdim icerim diye ama nerdee gidince baslicam ona da

Arkadaşlar birşey soracağım benim hamilelikleki şişkinliğim hala gecmedi lohusaykende kanamam cok olmadi ve halada regli olmadim bundan olabilr mi regl olan arkadaslar sizde farklılık oldumu

Arkadaşlar birşey soracağım benim hamilelikleki şişkinliğim hala gecmedi lohusaykende kanamam cok olmadi ve halada regli olmadim bundan olabilr mi regl olan arkadaslar sizde farklılık oldumu
Benim böyle bi sorunum olmadı. Ama yengem 2 doğum yaptı ikisindede lohusayken kanaması az oldu ve emzirme süresi boyuncada adet görmedi. Özellikle karın bölgesindeki şişkinliklerde geçmedi. 2 sene sonunda emzirmeyi bırakınca kiloyu Vermeye başladı adetle beraber şişkinlikler gitti. Muhtemelen sizinde o yüzdendir..

Bende hala regl olmadım ve umudum regl olunca şişliğin gitmesi

Evt kesinlikle fark ediliyor. Reglden sonra o şişlik iniyo. Bende öyle oldu yani.

Ayy bende gideyim tartilicam ve adam akilli diyet yapicam kosylu bandini da acicam olmucak boyle kesin 2-3 kilo almisimdir dogumgunune kadar vermem lazim karbonati da getirdim icerim diye ama nerdee gidince baslicam ona da
Diyet yanında spor da hizlandiriyo canım. Ben bisikletin faydasını gördüm onun yanindada sabahları ılık limonlu suyunda faydası çok Bence.

mira Sınırsız enerjiyle ordan oraya emekliyo gözlerinin içine bakıyorum uyusun diye banamısın demiyo benimse çok uykum var eşimde yorgunum diye yattı yarın sabah en az bir saat uyumam lazım
Miraaa sende uyu artık hadii anne yi üzmeEe.en son kaçta uyumustu canım bayaa olduysa artık yatar heralde. Bende yaticam artık dokuluyorum yorgunluktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…