2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aksam 6 dami yatiyor bizimkide erken yatar ama 10da falan zaten gunde toplam 10-11 saat uyur 8 saat gece 2 saat gunduz beyza pek uyku sevmeyen bi kiz ama aksam 6 sabah 6 diyosan maşallah maşallah cok iyi

Su anda kocamin ağzına tokatla vurasim geldi abimle karisi geldi kkde yazıştığımi söyledi onlara cok sinirliyim coook
Benimki biliyor ama benim için önemini bilmiyor sanırım ondan pek kurcalamadı ve kimseye anlatmadı kk nü. Burda bebek kakası gıdası uykusu vs önerileri var sanıyor. Bilse önce kendisi girip altüst eder bulur beni :)

Canim benim çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım
Cok sagolun kizlar cok tesk ederim
Su anda kocamin ağzına tokatla vurasim geldi abimle karisi geldi kkde yazıştığımi söyledi onlara cok sinirliyim coook
Bosver canim kk ama nerde kimbilir hangi bölümde bulamazlar zannetmiyorum bide acaba hangisi diye nickini arasinlar canini sikma hiç ben kendim soyluyorum hatta benim orda arkadaslarim var diye cok merak ediyolarsa bulsunlarda goreyim

En büyük darbeyi ben yedim herhalde kendilerini geriye atma huylari varya bu sipalarin kucagimdayken bi atti kendini dudagimi patlatti buyusun bi hepsini sorcam :))
Sagol canim
Ayty kipirdak öyküyle ucak tam bir felaket kollarim ageiyo felaket dondik memlekete ama ist sizin osun :) simdi bi de eve gdicem burdan off cok yolum var cookkk
Canim cok yorucu olmustur senin icin eminim ama soylemeden duramicam mirayla olan fotografinda oykunun yagmurluguna bayildim nerden aldin onu bende istiyorum

Aksam 6 dami yatiyor bizimkide erken yatar ama 10da falan zaten gunde toplam 10-11 saat uyur 8 saat gece 2 saat gunduz beyza pek uyku sevmeyen bi kiz ama aksam 6 sabah 6 diyosan maşallah maşallah cok iyi
akşam saat 4 gibi 45 dk kadar bi uyur mutlaka. Ama bazen uyumak istemiyo bende zorlamıyorum. Eğer uyumazsa çok erken yatıyo 6 gibi sabaha kadarda bi daha uyanmıyo. :))
Genelde 8:30 da yatar ama. Evde misafir olsun bazen kvdeler geldiklerinde yatırma daha uykusu yok diyolar. 8:30u 5 dk geçsin öyle bir ağlamaya başlıyo ki bi yerini falan kırıyolar sanırsınız. Sıpamın uykusu düzenli maşallah.
Kimi çocukta uykuyu pek sevmiyo ama ya hepsinin değişik huyları var işte

gittiler attım fircayi kızlar niye orası ayıp bir yermi diyor tövbe tövbe bir daha söylemem diyor tabi arada dedikodu yaptığımı bilmiyor birde nisan mayıs anneleri var ya orada yazisiyor dedi haziran anneleri demedi karıştırdı

Bizim üst kattakinin de öyle canım çocuk sabah 6 da koşmaya başlıyor çok hareketli annesi de söylüyor zaten Allahtan çalışıyorlar çocuk krese gidiyor

Çevrenizde çocuğunuza akran çocuklar var mı? Biz ne kadar ilgilinersek ilgilenelim kız kardeşimle daha fazla konuşuyor, ondan daha hızlı öğreniyor. Kendi adıma Arda için üzülüyorum hiç küçük çocuk yok çevresinde bir kız kardeşim var onuda haftada 1 görüyor. Parka götürdüğümüzde çocuklara bakıyor sürekli, bazen bunca zorluğunu yaşamamıza rağmen ikiz olsaymış diyorum sırf bu yüzden.

Evet canım çocuklarla iletişimi farklı oluyor bebeklerin Ece abisi okuldan gelince çok mutlu oluyor hareketleniyor geçen gün abisi mekik çekiyordu Ece de yaninda oturuyordu kafasını bacaklarına doğru öne arkaya hareket ettirmeye başladı onları daha çok taklit ediyor
Çok zor ya Arda uyuduğunda az ses yapsınlar diye eşimle dua ediyoruz :)
bende alt kattan çok rahatsız im geceleri kapı çarpmalar gecen gün 12de süpürge yapıyordu

Bizim çevremizdede kimse yok malesef. Sitede oturuyorum sitede bile kimse yok. Benim yaşıtımda yol bahtsızıs ana kız
Ben evde gel gel yapmayı öğretmek için bir sürü uğraştım. Annemlerin olduğu şehre gittiğimizde kuzenimin 1 buçuk yaşındaki kızı bir kez gel gel yaptı. Bi baktım gel gel yapıyo sıpa. Yazın inşallah parklarda arkadaş bulurum kızıma...

Bi sene sonra birileri de benim için böyle yazacak topiklerde

Hahahhaha nickini de vereymiş bari tam açıl adres yapmış da Allah'tan sokağı yanlış söylemiş

Ben taşındım ve burda apartman çocuk dolu yakında tanışırın hepsiyle :) bi de yakında kuzenim oturuyor oğlu 15 aylık bikaç kez görüştük ikisi de çok mutluydu. Onun mızmız oğlu benimkinin yanında sakinledi, benim iştahsız da ona baka baka yemek yedi ve birlikte çok güzel oyuncaklarla oynadılar ki brnim oğlum evde asla oyuncaklara bakmaz
Bekle yaza ben geliyorum oraya

ayyy ne guzel hic uyanmamasi umut bir gece uc kere falan kalksa bayram ediyorum masallah size

ayyy ne guzel hic uyanmamasi umut bir gece uc kere falan kalksa bayram ediyorum masallah size
Hiç kalkmıyo derken yanlış söyledim galiba:)) 3 saate bir kalkar ağlar ama gözü kapalıdır hep emziririm susar uyur hemen. Bazen duyuyorum da gece kalkıp bi saat çocuk oyalayan zor uyutan. O yüzden hiç kalkmıyo dedim

Çok geçmiş olsun hepinize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…