2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugünki bulusma icin yorum yapmak istyrm videoda hepinizin bebisleri ayri ayri cok tatli tek erkeğimiz @AreN5 cok efendiydi masallah miracik cok güleç Öykü sıcakkanlı bi bebek B Bunekibuneki nin bebisi de cok seker gelelim annislere @minnakkartal daha oncede demstn sen bana tanıdığım biri gibi geliosun tam tahminimdeki gbydn konuşkan sicak , B Bunekibuneki ztn burdan dil gibi ortak arkadaşlarımız ve mekanlarımiz olunca o sanki benim senelerdr tanidgim biri, enaz muhabbeti burda @AreN5 le yaptgmz halde onla da yabancılık çekmedik forumdaki ennnn eski Konuları bile konustuk @oslew de cok cici bicir bicir kim derdi izmirden oo gelckte taniscaz
Fikir benden cktigi icin tedrgndm hep rahat ederlermi vs diye umarım rahat etmişsinizdir ben cok memnun oldm ins havalar güzellesnce daha da kalabalik olarak acik mekanlarda buluşmak uzre

Ben uyudum canm hem de oglene kadar

Valla seninkide arene cilve yaptı :)

Sizede afiyet olsun :)

Bende de var aynı kitaptan bende bakıyorum.

Hadi ya oykuye bak sen:))

Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]

Ay cok yasa sentayt giy ben oyle yapiyorm cikaramaz

Arkadaşlar birşey soracağım benim hamilelikleki şişkinliğim hala gecmedi lohusaykende kanamam cok olmadi ve halada regli olmadim bundan olabilr mi regl olan arkadaslar sizde farklılık oldumu

Cok degl ama oldu canm bende de

Öncelikle oğluma ve bana yapmış olduğun güzel yorumlar için çok teşk. ederim. İkinci bi teşekkürü de hepinizi çok eskiden tanımama ve buna karşı sizin beni yeni tanımanıza rağmen çok sıcak kanlılıkla yaklaşıp durumu buluşmaya kadar getirdiginiz için teşekkür ederim :) ayrıca kendi adıma çok rahat ettim herşey çok güzeldi.. En yakın zaman da bende görüşmek isterim..

hahahhhhh ayy cok guldm[/QUOTE]

Teşekkür ederiz dünki çorbadan kaldı acaba bugün versem bişey olur mu yoksa dökeyim mi

Arkadaşlar birşey soracağım benim hamilelikleki şişkinliğim hala gecmedi lohusaykende kanamam cok olmadi ve halada regli olmadim bundan olabilr mi regl olan arkadaslar sizde farklılık oldumu

İki aydır adet görüyorum ama öyle hatrı sayılır bi farklılık olmadı sezeryan olduğum için belki de öyledir olabilir mi

Bi daha ki buluşmaya kesin bende katılıcam yaa

hahahhhhh ayy cok guldm

Teşekkür ederiz dünki çorbadan kaldı acaba bugün versem bişey olur mu yoksa dökeyim mi

İki aydır adet görüyorum ama öyle hatrı sayılır bi farklılık olmadı sezeryan olduğum için belki de öyledir olabilir mi

Bi daha ki buluşmaya kesin bende katılıcam yaa[/QUOTE]hcbilmiyorm cnm dha once yapmamistm bu yaptgimdada kalmadi. Ama ben kiymali olanlari bir gun veriyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…