Cold mix gibi bişey mi acaba. Alalımda evde bulunsunInşallah şuan sakin anımızdayız
Canım kıyafetinin yakasına bi damla damlatıyosun kokusu rahatlatıyo yatarkende yastığına damlatıyosun
rica ederim canım ben tavsiye ederim valla tek damla baya etkiliBenim oglanlarinda çok sık burnu tikaniyor büyük oğlumun polen alerjisi var ilkbahar ve sonbaharda sprey ve alerji ilacı kullanıyor alıp deneyeyim bende teşekkür ederim
evet benzer canımCold mix gibi bişey mi acaba. Alalımda evde bulunsun
Bende fazla zayıfladım57-58 tam oluyo 61 im su anneyse 63.5 tan iyidir:))
Evet canım :)Ceviz verince mi kızarıyor
Herkes kilo verme derdinde benimkide tam tersi
O benimOlmak istedigim insan tipiyiyip kilo almamak
Ben yEmiyorum ama:) yesem kilo alırımda yemek yemeyi sevmiyorum.
26 yaşındayım şu yaşıma kadar safinaz iskeletor kuru kemik falan gibi yakıştırmalar boşca yapılan biriydim. Kemiklerim sayılır böyle giydiğin yakışmaz.
Hamilelikte öyle bir iştahım açıldı ki anlatamam 30 kilo aldım. Başta kendim olmak üzere beni tanıyan herkesi de şoka uğrattım.
30 kiloda fazla tabi ama 10 kilo verirsen çok iyi olacak dahada vermem inşallah diyodum. Doğumun ertesi günü iştahtan eser kalmadı. Kendimi zorlarsamda midem bulanıyo kusuyorum.28 kilo vermişim.
Sağlıklı bi durum olsa çok takmıcam ama bu kadar az beslenince dinçte kalamıyosun. Pestilim çıkıyo akşama.
Bu ateş nası bişi ya bi saatte bir iniyo çıkıyo tam seviniyoruz başa dönüyoruz
Bu arada abim miranın burnunu çekemediğinizden ve tıkanıklık arttığı için çin Yağı getirdi çok şükür o ii geldi tavsiye ederim
Cold mix gibi bişey mi acaba. Alalımda evde bulunsun
Bende fazla zayıfladım1-2 kilo almam Lazım. Ama o kadar sağlıksız kilo almaya çalışıyorum ki anlatamam. Şimdi de oturmuş Sütlaç yiyorum
Ben o uyuzlardanımAnladm canm sen o yiyorm yiyorm ama kilo almiyorum diyen uyuzlardan degilsin demek
oh lop lop et olsun
Çok geçmiş olsun canm.Kızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum
doktorda üç gün Sürer demişti inşallh sabaha daa ii olur bi kaç saattir 37 genel halide ii gibiAnladm canm sen o yiyorm yiyorm ama kilo almiyorum diyen uyuzlardan degilsin demek
Bikac gun surer herhalde canm ates bi anda dusmuyo.ben de coldmix kullanyorm cok tikandgnda
Ben coldmix kullandm bikac defa iyi geldi rahat uyudu
oh lop lop et olsun
teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canm.
bende sana yardım edebilirim canımAzerikızı akaibu ve isimdeyimgücğmdeyim bi yere toplanın gelip sizi dövücemYa da 66 kg luk hacmimle üzerinize oturup sizi öldürücem
Senin bi iki kiloyla halledilebilir bişeyse yine iyiymiş. Ben 170 boyla 44 kiloyum
Bende fazla zayıfladım1-2 kilo almam Lazım. Ama o kadar sağlıksız kilo almaya çalışıyorum ki anlatamam. Şimdi de oturmuş Sütlaç yiyorum
Şuaralar acayip sağlıksız şekilde kilo almaya çalışıyorumAzerikızı akaibu ve isimdeyimgücğmdeyim bi yere toplanın gelip sizi dövücemYa da 66 kg luk hacmimle üzerinize oturup sizi öldürücem
Wuwww sen çok zayıfmışın cidden :/ ben 165 boyunda 48,8 kiloyum.Senin bi iki kiloyla halledilebilir bişeyse yine iyiymiş. Ben 170 boyla 44 kiloyumallahtan kemiklerîm çok ince değilde aşırı sırıtmıyorum
Azerikızı akaibu ve isimdeyimgücğmdeyim bi yere toplanın gelip sizi dövücemYa da 66 kg luk hacmimle üzerinize oturup sizi öldürücem
doktorda üç gün Sürer demişti inşallh sabaha daa ii olur bi kaç saattir 37 genel halide ii gibi
teşekkürler canım
bende sana yardım edebilirim canım
Senin bi iki kiloyla halledilebilir bişeyse yine iyiymiş. Ben 170 boyla 44 kiloyumallahtan kemiklerîm çok ince değilde aşırı sırıtmıyorum
Wuwww sen çok zayıfımışın cidden :/ ben 165 boyunda 48,8 kiloyum.
Öyle işte herkes olan kilosundan şikayet eder bende olmayandan ediyorum.Wuwww sen çok zayıfmışın cidden :/ ben 165 boyunda 48,8 kiloyum.
Yavrum ya. Bazen öyle seri hareket ediyolarki ne olduğunu anlamıyosun. Allah daha büyüğünden korusunAllah başka dert vermesin. İki gecedir üzgün yatıyorum. Dün eşimle ben dibindeyiz gitti kanepenin tahtasına kafasının arkasını vurdu. Bugün havuzun içinde kafasını vurabileceği hiç birşey yokken gitti anlını dizime vurdu. Gözle kaş arası olanlar oluyor.
yok ya değilim ama olucam seninde benimde bi kaç kilo fazlamızBen de geliyorum yardima
Sen nereye yardim ediyosun ya cirpi gibisin zaten
gecmiş olsun canım ya o kadar sakınsak ta oluyo işteAllah başka dert vermesin. İki gecedir üzgün yatıyorum. Dün eşimle ben dibindeyiz gitti kanepenin tahtasına kafasının arkasını vurdu. Bugün havuzun içinde kafasını vurabileceği hiç birşey yokken gitti anlını dizime vurdu. Gözle kaş arası olanlar oluyor.
bende ona verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?