2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Anladm canm sen o yiyorm yiyorm ama kilo almiyorum diyen uyuzlardan degilsin demek

Bikac gun surer herhalde canm ates bi anda dusmuyo.ben de coldmix kullanyorm cok tikandgnda

Cold mix gibi bişey mi acaba. Alalımda evde bulunsun

Ben coldmix kullandm bikac defa iyi geldi rahat uyudu

Bende fazla zayıfladım 1-2 kilo almam Lazım. Ama o kadar sağlıksız kilo almaya çalışıyorum ki anlatamam. Şimdi de oturmuş Sütlaç yiyorum

oh lop lop et olsun

Çok geçmiş olsun canm.

doktorda üç gün Sürer demişti inşallh sabaha daa ii olur bi kaç saattir 37 genel halide ii gibi

Çok geçmiş olsun canm.
teşekkürler canım

Azerikızı akaibu ve isimdeyimgücğmdeyim bi yere toplanın gelip sizi dövücem Ya da 66 kg luk hacmimle üzerinize oturup sizi öldürücem
bende sana yardım edebilirim canım

Bende fazla zayıfladım 1-2 kilo almam Lazım. Ama o kadar sağlıksız kilo almaya çalışıyorum ki anlatamam. Şimdi de oturmuş Sütlaç yiyorum
Senin bi iki kiloyla halledilebilir bişeyse yine iyiymiş. Ben 170 boyla 44 kiloyumallahtan kemiklerîm çok ince değilde aşırı sırıtmıyorum

Azerikızı akaibu ve isimdeyimgücğmdeyim bi yere toplanın gelip sizi dövücem Ya da 66 kg luk hacmimle üzerinize oturup sizi öldürücem
Şuaralar acayip sağlıksız şekilde kilo almaya çalışıyorum Yağlı yemekler. Abur cubur vs. Dayağı hakediyorum gelin dövün beni.

Ben de geliyorum yardima

doktorda üç gün Sürer demişti inşallh sabaha daa ii olur bi kaç saattir 37 genel halide ii gibi

teşekkürler canım

bende sana yardım edebilirim canım

Sen nereye yardim ediyosun ya cirpi gibisin zaten

Allah başka dert vermesin. İki gecedir üzgün yatıyorum. Dün eşimle ben dibindeyiz gitti kanepenin tahtasına kafasının arkasını vurdu. Bugün havuzun içinde kafasını vurabileceği hiç birşey yokken gitti anlını dizime vurdu. Gözle kaş arası olanlar oluyor.

Wuwww sen çok zayıfmışın cidden :/ ben 165 boyunda 48,8 kiloyum.
Öyle işte herkes olan kilosundan şikayet eder bende olmayandan ediyorum.
Ben hamileyken bulantılarım çok fazlaydı. Doğum bölümünde eğey bir yattım. Kadının bitanesi tlfnda konuşurken odada 14-15 yaşlarında bi kız var bi de ben varım diye konuştu. O kızda ben oluyorum tamam küçük göstermek iyi de 14-15 nedir yani. Eşofmanla makyajsız saçımı toplayıp dışarı çıksam aynen liseli kızlar gibiyim. Kilo alınca biraz kadına benzedin demişti annem. Hepsini vermeyeydim iyiydi.
Kızımı kucağımda görüpte annesi nerde diye soran doktor oldu mesela. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum

Yavrum ya. Bazen öyle seri hareket ediyolarki ne olduğunu anlamıyosun. Allah daha büyüğünden korusun

Ben de geliyorum yardima

Sen nereye yardim ediyosun ya cirpi gibisin zaten
yok ya değilim ama olucam seninde benimde bi kaç kilo fazlamız

gecmiş olsun canım ya o kadar sakınsak ta oluyo işte

@kmltm sana cevabını vermiş nihohoho
bende ona verdim ama böyle etkili olmadı

Bu arada ateş 37.2 yaklaşık bi kaç saattr şimdş uyudu bakalım inşallah düşüşe geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…