- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Inşallah hemencik atlatır Mira. Yarın gidecek misin işe?yok ya değilim ama olucam seninde benimde bi kaç kilo fazlamız
gecmiş olsun canım ya o kadar sakınsak ta oluyo işte
bende ona verdimama böyle etkili olmadı
Bu arada ateş 37.2 yaklaşık bi kaç saattr şimdş uyudu bakalım inşallah düşüşe geçmiştir
Allah başka dert vermesin. İki gecedir üzgün yatıyorum. Dün eşimle ben dibindeyiz gitti kanepenin tahtasına kafasının arkasını vurdu. Bugün havuzun içinde kafasını vurabileceği hiç birşey yokken gitti anlını dizime vurdu. Gözle kaş arası olanlar oluyor.
yok ya değilim ama olucam seninde benimde bi kaç kilo fazlamız
Bu arada ateş 37.2 yaklaşık bi kaç saattr şimdş uyudu bakalım inşallah düşüşe geçmiştir
Aman allah korusun. Eşimin iş yerinden bi arkadaşının bebeğide 10 aylıkken beşiğin korkuluklarındn sarkıp düşüyo gece yere. Kolunun birinde çatlak oluşmuş bebeğin.Amin canm.bende gecen gece yataga yatrdm odaya geldm klimayi kapatmak icin.sesi gelince yatak odasina gittim uyanmak uzere herhalde dye 1-2 dk icinde oluyo bunlar tabi.bi baktm yatagn ucunda.nasl kaptim bilmiyorm.ne ara uyandin emekledn de oraya kadar gittin bacaksiz
Insallah yukselmez canim.benm senin kadar olmam icin 8-9 kilo vermem lazm ama o kdar diyet yapamam.58 olsam yeter:))
Ben 57yi görünce profiterol yiyeceğim demiştim :) senin de daha fazla zayıflamana ihtiyacın yok bence. Gayet iyisin. bu arada güzel yorumların için çok teşk. ederim. Bende hepinizi çok sevdim. Umarım en yakın zamanda tekrar görüşürüz :)@minnakkartal canım çok geçmiş olsun biran önce toparlar insallah.
@AreN5 tebrikler canim zaten fistik gibisin :)
Ben de dietin bitmesini bekliorum lahmacun cigkofte ve tatli yemek istiyorummmmm :) az kaldi az sabir. Benim de hedefim 52 ve insallah haziran itibariyle ulasmis olcam :)
Yaramazlarinizi takip edemiyorumm resmen bu ne hizli ilerliyo sayfalar.
azerikizi91 dogumgunun kutlu olsun canimm
Bulusmaya istinaden ben de bisiler karalamak istiyorum.
L Lilium3 onerisiyle gittigimiz mekan bebekler ve bizim icin inanilmaz rahatti kendisine tesekkuru bir borc bilirim. Kendisini daha onceden tanidigim icin ve ortak paydamiz oldugu icin onunl sanki senelerdir gorusuyo gibiyim.
@minnakkartal tam tahmin ettigimiz gibi bicir bicir sevimli cok tatli bir anne keza kizi da ole :)
@oslew de tam bekledigim gibi sicakkanli konuskan ve cok tatliydi oyku tam bir cimcimeydi.
@AreN5 de gayet hos kibar genc bir anne oglu ise masallah beyefendiligin timsali. Alan rahat eder ilerde :)
Son olarak hepsinin ortak ozelligi cok guzeller ve cok sicakkanlilar ve cok samimiler ve cok tatli dilli guzel annelerdi. Hepinizle tanistigima cok memnun oldum. Bir dahaki bulusmaya gorusmek uzere insallah :)
ben 162.Kızlar sizin boy kaç
Minnakkartal ve kmltm sizin de üstünüze oturup öldürücem sizi en şişman benim çünkü
hepiniz bi susun burda en kilolu benim ben oturcam üzerinize
Aman allah korusun. Eşimin iş yerinden bi arkadaşının bebeğide 10 aylıkken beşiğin korkuluklarındn sarkıp düşüyo gece yere. Kolunun birinde çatlak oluşmuş bebeğin.
Benimde korkulu eüyam haline geldi bunu duyduğumdan beri çocuk dönse uyanıyorum
Evt cnmKolay gelsin canım. Mali Müşavirmiydin sen?
Allah (c.c.) iyiligini versin apriorimAzerikızı akaibu ve isimdeyimgücğmdeyim bi yere toplanın gelip sizi dövücemYa da 66 kg luk hacmimle üzerinize oturup sizi öldürücem
AbowwwwwwwwwwSenin bi iki kiloyla halledilebilir bişeyse yine iyiymiş. Ben 170 boyla 44 kiloyumallahtan kemiklerîm çok ince değilde aşırı sırıtmıyorum
Baslarina gelebilecek kazalari tam 12 den buluyorlar sanki stankim...Allah başka dert vermesin. İki gecedir üzgün yatıyorum. Dün eşimle ben dibindeyiz gitti kanepenin tahtasına kafasının arkasını vurdu. Bugün havuzun içinde kafasını vurabileceği hiç birşey yokken gitti anlını dizime vurdu. Gözle kaş arası olanlar oluyor.
Oh cok sukur atesi normallere gelmis bacim ....yok ya değilim ama olucam seninde benimde bi kaç kilo fazlamız
Oğlumla yer değiştirdik resmen . Ben uykuya dalamıyorym onu koklamadan o yüzden yatağa aldım, bu sefer de o beni istemedi. Odasında özgürlüğe mi alıştı nedir :/ nasıl uyuyacam ben emzik mi alsam ne yapsam :/
Dogumgunumu kutlayan tum dostlar ....
Iyi ki varsiniz ♥♥♥
Hepinizi teker teker opuyorum...
Dogumgunumu bu sene kardeslerimden hicbiri kutlamadi....
Kutlamak icin aramadi bile....
Esim ise Sabahtan beri hicbir belirti vermedi kutlamak icin...
Su ana kadar hep kutladi sagolsun ama hep farkettirerek....
Bir kere ne odunsun bir kerede surptiz yap demistim...
Ve dogumgunumde surpriz yapacagi tuttu...
Zaten sabahtan beri sizler haric (iyi ki varsiniz ♥♥♥ ) baska kimse ne arafi ne sordu nede yazdi....
Moralim alt ust olmus vaziyette....
Aksam saat 11 oldu hala baktim esimden kutlama namina bisi yok...
Suratimi astim iyice...(cok bile dayandim valla )
Esimde o halimi gorunce ne oldu diye sormaya basladi...
Bariz bir sekilde unuttugunu dusundum ve iyice sert bakmaya basladim esdim gurledim falan...
Uyur musun iyi degilsin sen dedi ve isiklari kapatti...
Bende yataga uzandim aglamaya basladim ve bir baktim ki pastami almis bana dogru geliyo
Esiminde bos yere moralini bozmus oldum....
Bi tanem benim ya surpriz yapmak istemis ve ben bunu maafettim...
Az daha dayansaydim nolurdu sanki :-(
Esim tabi durur mu soylendi " Surpriz yapmiyorum ne odunsun diyorsun....
Eee surpriz yaptim burnumdan getirdin...
Ben ne yapayim bilmiyorum ki ''dedi ...
Esimi uzdugum icin cok uzgunum...
Ben bu tarz davranisini haketmedim dedi.... ki dedigi ile hakliydi da....
Unutmus olsa bile bu sekilde sinirimi ondan cikarmamam gerekirdi....
Kac gundur beni iyilestirmek icin neler yapiyor neler....
Allah (c.c.) razi olsun ondan....
Kiyafetime kadar giyindirirdi yorulmayim diye...
Gonlunu nasil alsam bir akil verin nolur....
Cok uzun yazdim kusuuma bakmayin su an gercekten esimi uzdugum icin uzgunum:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?