Teşekkür ederim canım dün hava güzeldi biz dışarı çıktık hicbir şey yapamadimBen de mi oyle yapsam
Vuuuvv citir hatun:))ben gecen hafta 60.2 dm.bu hafta 61.5 olmusum
Ben dun yaptim temzligihava soguktu cikamadk emreyi verdm babasina dip kose temzledim kolay gelsin sana:)
Ben de temizlik yapmaya niyetleniyorum esime veriyorum eceyi bes dskika sinra yanimdakar gel de temizlik yapBen de mi oyle yapsam
Ben dun yaptim temzligihava soguktu cikamadk emreyi verdm babasina dip kose temzledim kolay gelsin sana:)
Gecmis olsun ins yukselmez bidaha mira kat kat giyinmekten sıkılmış ben bi ates yapayimda soysunlar demis heraldeHasta olan minik kazalar yaşayan kuzulara geçmiş olsun Alıntı yapamadım mira pek uyumuyo kucak istiyo sürekli halsiz ama uyuyamıyor doktoru viral enfeksiyon dedi tıkanıklığı için sprey verdi şu acil doktorlarını anlamak mümkün değil şuan ateş 37 buçuk yaz erken geldi miraya Şort askılı takılıyo bi kaç gün Sürer ateş takibi yapın düşürün atlatır dedi yarın nasıl işe gidicem bilmiyorum inşallh sabaha kadar toparlarız hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar
Aynen. Eşim iki dk sonra sesleniyor annesiiiiiiBen de temizlik yapmaya niyetleniyorum esime veriyorum eceyi bes dskika sinra yanimdakar gel de temizlik yap
Ateş huysuzluk olmasında aman. Yinede 2 haftadır geçmemesi sinir etti beniOf valla bizumkinin de burnu bir haftadir akiyor.Antalyata gittik basladi hala devam ediyor.Ates yok ama burun tikanuk
Bizim bebislerin dogum gunu huylari da ayni babalarinin huykari da ayni ciktiAynen. Eşim iki dk sonra sesleniyor annesiiiiiikendisi de kahvesini sigarasını alıp hoopppp balkona. Iki dk sonra da canı sıkılır, ya boşver temizliği bi haftasonumuz var hadi çıkalım der herşey yarım kalır. O yüzden ben haftaiçi daha rahat iş yapıyorum, eşim azaddan beter ayak bağı çünkü :)
Cok sukur onkar yokayAteş huysuzluk olmasında aman. Yinede 2 haftadır geçmemesi sinir etti beni
Aynen surekli burnunu aciyorum.Dun aksam sanirim tahrip etmisim az kan geldi odum koptu neyseki tahripten mis.Havalarin dengesizli eee bide hava degisimi de oldu boyle oldu.Ateş huysuzluk olmasında aman. Yinede 2 haftadır geçmemesi sinir etti beni
Teşk. ederim. Yaklaşık bir aydır hem diyet hep spor yapınca geri dönüşümü çok güzel oldu :)Maşallah canım supersin
Yok daha değilim önce 54 sonra 52 olunca olcam :)Ben de mi oyle yapsam
Tekrar geçmiş olsn cnm. Yıllık izin kullansan yada durumu açıklayıp 1 2 gün daha izin alsan. Gerçi alamasanda mira emanet ellerde.Hasta olan minik kazalar yaşayan kuzulara geçmiş olsun Alıntı yapamadım mira pek uyumuyo kucak istiyo sürekli halsiz ama uyuyamıyor doktoru viral enfeksiyon dedi tıkanıklığı için sprey verdi şu acil doktorlarını anlamak mümkün değil şuan ateş 37 buçuk yaz erken geldi miraya Şort askılı takılıyo bi kaç gün Sürer ateş takibi yapın düşürün atlatır dedi yarın nasıl işe gidicem bilmiyorum inşallh sabaha kadar toparlarız hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar
Ahahaha aynen yaBizim bebislerin dogum gunu huylari da ayni babalarinin huykari da ayni cikti
Doğum günün kutlu olsun canımVeeee tarihlerden 13 Nisan....
Artik 24. yasiMi devirmis bulunuyorum bacilarim....
24 leride gordum cok sukur Rabb'ime ♥♥♥
Ben ceviz veriyorum ama kaju hiç vermedim. Verebilir miyiz ki?İsi
isinlerin karakteri olur derler ya öledir belkide:)
Bu gün kahvalttıda ceviz yerine kaju verdim sıpama. Dönüşümlü yapıcam artık
Sordum verebilirsiniz dediler.Ben ceviz veriyorum ama kaju hiç vermedim. Verebilir miyiz ki?
Eline verince parçalayıp yere atıyor :)Ben de mi oyle yapsam
Deniyim bende. Farklılık olsun :)Sordum verebilirsiniz dediler.
Bende ceviz veriyodum kajuya yeni başladım. 100er gram alıp bi ondan bi ondan vericem. Kaju çok faydalı hamileykende çok yemiştim ben. Deneyin bence
Verdim cnm bugun iki kere. Oksuruk surubudA verdim sabh bikere oksurdu bidha oksrmediCanm daya ihlamuru hiraya:)
bn cevizde vermiyorum hlaBen ceviz veriyorum ama kaju hiç vermedim. Verebilir miyiz ki?
Teşk. ederim. Yaklaşık bir aydır hem diyet hep spor yapınca geri dönüşümü çok güzel oldu :)
Yok daha değilim önce 54 sonra 52 olunca olcam :)
Tekrar geçmiş olsn cnm. Yıllık izin kullansan yada durumu açıklayıp 1 2 gün daha izin alsan. Gerçi alamasanda mira emanet ellerde.
Ben veriyorum ama çok az. Çünkü biraz faZla verince burnunun üstü kızarıyor :)Verdim cnm bugun iki kere. Oksuruk surubudA verdim sabh bikere oksurdu bidha oksrmedi
bn cevizde vermiyorum hla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?