- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Kızlar sizin boy kaçBenm hedef 57-58:))o zaman ben de citir olcm
biz uyuyorduk:))Kimsecikler yok saatlerdir ;/ hayırdır nerelerdesiniz kızlar.
Hira yazmis. Bnde cevapla yaptm.:) baktiki kmsecikler yok benyaziyim demistir:)Bir 2 gdet
Kolay gelsin canım. Mali Müşavirmiydin sen?Valla ben evdeyim ama calisiyrm kurumlar vergisi ayi cok yogun
Kızlar sizin boy kaç
Ceviz verince mi kızarıyorBen veriyorum ama çok az. Çünkü biraz faZla verince burnunun üstü kızarıyor :)
Herkes kilo verme derdinde benimkide tam tersi
Ben yEmiyorum ama:) yesem kilo alırımda yemek yemeyi sevmiyorum.Olmak istedigim insan tipiyiyip kilo almamak
Nice mutlu, sağlıklı, huzur dolu yaşlar diliyorum..Veeee tarihlerden 13 Nisan....
Artik 24. yasiMi devirmis bulunuyorum bacilarim....
24 leride gordum cok sukur Rabb'ime ♥♥♥
İnşallah düşer canım çin yagi ilk defa duydum nasıl kullanılıyor aklımızda bulunsunBu ateş nası bişi ya bi saatte bir iniyo çıkıyo tam seviniyoruz başa dönüyoruz
Bu arada abim miranın burnunu çekemediğinizden ve tıkanıklık arttığı için çin Yağı getirdi çok şükür o ii geldi tavsiye ederim
Inşallah şuan sakin anımızdayızİnşallah düşer canım çin yagi ilk defa duydum nasıl kullanılıyor aklımızda bulunsun
Benim oglanlarinda çok sık burnu tikaniyor büyük oğlumun polen alerjisi var ilkbahar ve sonbaharda sprey ve alerji ilacı kullanıyor alıp deneyeyim bende teşekkür ederimInşallah şuan sakin anımızdayız
Canım kıyafetinin yakasına bi damla damlatıyosun kokusu rahatlatıyo yatarkende yastığına damlatıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?