2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sanki bnm kv yi anlatmissin. Gungun gezer. Bide cok bliyo herseyi gbi akil verir. Iyidr aslinda ama cocugumu birakamam. O konuda bnce bilgisz. Bazen laf atiyo kendj annene birakiyosn hep bna birak diyo duymuyorum hc. Bide bnm saglk sorunlarim var 3sy snra ameliyat olucam buyuk ihtimal omurilikten bna bisey olursa kizim nolucak. Anneme birakmazlar kesin alirlar. Bakarlar ama anne sevgisni veremezler. Buaralar bu dusunceler bni bitirdi

Kızlar Dr kontrolünden geldik, 0 gr hiç kg almamış, 1 cm uzamış ve kafa 1 cm büyümüş . Dr diş çıkardığı ve çok hareketli olduğu için olabilir ama boy ve kg olarak zatrn 1 yaş çocuğu gibi falan dedi. Beslenme programı verdi, yine zorla besleme günlerimiz başlıyor. Balık yağı meselesi 1 yaştan önce önermiyor balığın kendisini tüketsin dedi. Bi sorun yok çok şükür. Kızamık aşısını da hastanede yaptırdım.

Kizlaaaarrrrr bugün benim doğum günüm

Cancan'ım doğum günün kutlu olsun..gönlünden geçtiği gibi bir hayat dilerim..ailen ve sevdiklerinle beraber..sağlıklı ve mutlu huzurlu şekilde..

Eki Görüntüle 1496071 Burda hava çook güzel. Areni parka götürdüm. İlk defa salıncağa bindik :)

Oyyy maşallah çok yakışıklı..Allah bağışlasın..Efe'de çok seviyor salıncağı,geç bile kalmışsın annesi bindir bindir..çok hoşlarına gidiyor..

Canımcım valla hayalimsin..idolümsün diyeyim ya da..benimde hayalim 3 çocuk ve aralarını da çok uzatmadan..hatta öyle ki,sezeryan olayı izin verse 4.yü bile düşünebilirdim hem kalabalık aileleri hem de çocukları çok seviyorum..Allah inşallah banada sağlıkla,hayırlısıyla nasip eder..şimdi çok şükür oğlum var,tabi bir tanesi de kız olursa ooohhh değmeyin keyfime..

canım benim lütfen kötü şeyleri düşünme allahın izniyle ameliyatını olup sağlıkla kızına yine en iyi sen bakacaksın ki inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşmiş olursun
canım bence de azadın maşallahı var o kadar harekete normaldir tabi biliyosun mira çok daha sıkıntılı bende hep bunlardan bahsediyorum ama en azından kuzunun kilosu kendini kotaracak kadar iyi sen zaten beslenme kampıyla hemen düzenlersin çok şükür sağlığı yerinde keyfi yerinde bizim doktor da vitamin iştah şurubu balık yağı hepsi bir yaştan sonra demişti

Amaaan boşver canım takılma kiloya yaaa..sağlıklı nasıl olsa çok şükür..benim oğlumda 1 yaş ölçüleri,kilosuna göre gidiyor..ve bu ay 110 gr almış mesela..ilk defa bu kadar az aldı mesela..ama balık yağının önemli olduğunu düşünüyorum ben,kullanıyoruz biz (Zincomega) hem balık yiyemeyen ya da yemeyen bebelerde var..bu arada bende kızamık aşısını hastanede yaptırmıştım..hadi geçmiş olsun bakalım..

Sağol canim ben de kalabalık aileyi çok seviyorum çok güzel birşey Allah gönlüne gore hayirlisiyla nasip etsin inşallah

Canim hareketli olmasından ve diş çıkarmasından dolayı almamıştır kilo ve boy da iyiymis ayına gore bir daha ki aya daha iyi olur inşallah

Aaaa dünür saçmalama daha kız istemeye gelicez düğün falan yapıcaz, kaynanalık yapıcaz :) dikkat et kendine kötü şeyler de düşünme .

Sağol canım zaten zorla beslerden bugünler için beslemiştim, diş zamanı depodan yesin diyodum ya aynen öyle oldu. Bi de taşınma falan karambole geldi bu ay ama derhal kampa başlıyoruz.

Sağol canım takmamaya çalışıcam kg meselesini :/

Öyle demeyin allah acil şifalar versin bir an önce kalkar bebeğinizin yanında olursunuz inşallah körü düşünmeyin

Bu aralar iyice hareketleniyolar az kilo alıyo bebekler zaten .
Balık yağınıda sorduğunuz için teşekkür ederim. Genel tavsiye bir yaş sonrası için sanırım bende öyle yapayım

Bugün programim Ece öğlende uyuyacak ben o uyurken yemeği yapcam uyanınca yemeğini yedirip pazara gitcem öyle gezelim diye ama Ece uyudu on dakika sonra komşunun kızı zile bastı Ece uyandı durmadı oynadik biraz yemek yedi simdi uyudu program iptal

Off gökçe yüzünden devamlı karıştıramadım kesildi yoğurt çorbası

hadi ya kötü olmuş şu komşu kızından nedir çektiğin senin
bende cumartesi için plan yapıyorum havalar inşallah güzel olur miroşla gezesim var

Cok gecmis olsun canim ne ameliyati olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…