En azından bi tek ben değilmişim
İkinciyi doğur kız olursa neden olmasın :)
sanki bnm kv yi anlatmissin. Gungun gezer. Bide cok bliyo herseyi gbi akil verir. Iyidr aslinda ama cocugumu birakamam. O konuda bnce bilgisz. Bazen laf atiyo kendj annene birakiyosn hep bna birak diyo duymuyorum hc. Bide bnm saglk sorunlarim var 3sy snra ameliyat olucam buyuk ihtimal omurilikten bna bisey olursa kizim nolucak. Anneme birakmazlar kesin alirlar. Bakarlar ama anne sevgisni veremezler. Buaralar bu dusunceler bni bitirdi
Kızlar Dr kontrolünden geldik, 0 grhiç kg almamış, 1 cm uzamış ve kafa 1 cm büyümüş . Dr diş çıkardığı ve çok hareketli olduğu için olabilir ama boy ve kg olarak zatrn 1 yaş çocuğu gibi falan dedi. Beslenme programı verdi, yine zorla besleme günlerimiz başlıyor. Balık yağı meselesi 1 yaştan önce önermiyor balığın kendisini tüketsin dedi. Bi sorun yok çok şükür. Kızamık aşısını da hastanede yaptırdım.
canım benim lütfen kötü şeyleri düşünme allahın izniyle ameliyatını olup sağlıkla kızına yine en iyi sen bakacaksın ki inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşmiş olursun
canım bence de azadın maşallahı var o kadar harekete normaldir tabi biliyosun mira çok daha sıkıntılı bende hep bunlardan bahsediyorum ama en azından kuzunun kilosu kendini kotaracak kadar iyi sen zaten beslenme kampıyla hemen düzenlersin çok şükür sağlığı yerinde keyfi yerinde bizim doktor da vitamin iştah şurubu balık yağı hepsi bir yaştan sonra demişti
Öyle demeyin allah acil şifalar versin bir an önce kalkar bebeğinizin yanında olursunuz inşallah körü düşünmeyin
@hiraysen kötü düşünmek yok canım Allahın izniyle ameliyatın iyi geçecek inşallah
sagolun arkadslar insallah.. @cann10 omurilikte tumor olusmus o alinicak cnm riskli ameliyatCok gecmis olsun canim ne ameliyati olacaksın
Ben de hep dusunuyorum bana birsey olsa yavruma ne olur diye.Aman canim ya yazdigina cok uzuldum kotu dusunmeyelim iyi dudunelim iyi olsunsagolun arkadslar insallah.. @cann10 omurilikte tumor olusmus o alinicak cnm riskli ameliyat
Bitek kizimi dusunuyorum zaten insallh gerek kalmazBen de hep dusunuyorum bana birsey olsa yavruma ne olur diye.Aman canim ya yazdigina cok uzuldum kotu dusunmeyelim iyi dudunelim iyi olsun
Aynen canım annesi dün doğum yaptı belki kardeş heyecanıyla birkaç gün gelmez dedim optum optum optum sonra buraya geldim dedihadi ya kötü olmuş şu komşu kızından nedir çektiğin senin
bende cumartesi için plan yapıyorum havalar inşallah güzel olur miroşla gezesim var
Hiç kötü düşünme. İnş. ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.sanki bnm kv yi anlatmissin. Gungun gezer. Bide cok bliyo herseyi gbi akil verir. Iyidr aslinda ama cocugumu birakamam. O konuda bnce bilgisz. Bazen laf atiyo kendj annene birakiyosn hep bna birak diyo duymuyorum hc. Bide bnm saglk sorunlarim var 3sy snra ameliyat olucam buyuk ihtimal omurilikten bna bisey olursa kizim nolucak. Anneme birakmazlar kesin alirlar. Bakarlar ama anne sevgisni veremezler. Buaralar bu dusunceler bni bitirdi
diş döneminde genel de kilo bile veriliyor. Sizin kilonuz sabit kalmış en azından. Bu arada kilonuz ve boyunuz kaçtı ?Kızlar Dr kontrolünden geldik, 0 grhiç kg almamış, 1 cm uzamış ve kafa 1 cm büyümüş . Dr diş çıkardığı ve çok hareketli olduğu için olabilir ama boy ve kg olarak zatrn 1 yaş çocuğu gibi falan dedi. Beslenme programı verdi, yine zorla besleme günlerimiz başlıyor. Balık yağı meselesi 1 yaştan önce önermiyor balığın kendisini tüketsin dedi. Bi sorun yok çok şükür. Kızamık aşısını da hastanede yaptırdım.
Teşk ederiz :) ya havalardan bi türlü çıkamamıştık. Kısmet bugüneymiş :)Cancan'ım doğum günün kutlu olsun..gönlünden geçtiği gibi bir hayat dilerim..ailen ve sevdiklerinle beraber..sağlıklı ve mutlu huzurlu şekilde..
Oyyy maşallah çok yakışıklı..Allah bağışlasın..Efe'de çok seviyor salıncağı,geç bile kalmışsın annesi bindir bindir..çok hoşlarına gidiyor..
Canımcım valla hayalimsin..idolümsün diyeyim ya da..benimde hayalim 3 çocuk ve aralarını da çok uzatmadan..hatta öyle ki,sezeryan olayı izin verse 4.yü bile düşünebilirdimhem kalabalık aileleri hem de çocukları çok seviyorum..Allah inşallah banada sağlıkla,hayırlısıyla nasip eder..şimdi çok şükür oğlum var,tabi bir tanesi de kız olursa ooohhh değmeyin keyfime..
Sağol :)
Aynen canim bitek dusundugumuz onlar gerisi basinin caresine bakar.Neyse canim insallah amaliyata bile gerek kalmaz iyilesiverirsin tip matematuk gubi degil hastalik degil hasta onemli sen iyi yinden bak gencsin ve kolay atlatirsin.Bitek kizimi dusunuyorum zaten insallh gerek kalmaz
insallah cnmHiç kötü düşünme. İnş. ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.
diş döneminde genel de kilo bile veriliyor. Sizin kilonuz sabit kalmış en azından. Bu arada kilonuz ve boyunuz kaçtı ?
Teşk ederiz :) ya havalardan bi türlü çıkamamıştık. Kısmet bugüneymiş :)
Sağol :)
amincanim insallah cok sagol@hiraysen kötü dusunme canim bol bol dua et hepimizde edelim rabbim kizini sana seni kizina bağışlasın
Aynenyazyagmuru kes zilin telini :) simdi daha cok gelcek anasi basedemdikce sana yollucak anlasilan
Zil bizim sadece yumruklayinca çalıyor normal basınca calmiyor aslında o biliyor tabi nasıl çaldığını bir daha bize geldiğinde zile basma dedim tamam dedi bakalım bende aşağıya gönderdim benim oğlanla ikisini Eceyi uyutcam diyeyazyagmuru kes zilin telini :) simdi daha cok gelcek anasi basedemdikce sana yollucak anlasilan
Ay cok guldum oppup opup gelmis haQUOTE="yaz yagmuru, post: 40535654, member: 619731"]Aynen canım annesi dün doğum yaptı belki kardeş heyecanıyla birkaç gün gelmez dedim optum optum optum sonra buraya geldim dedi
Evet canım bebeğe yazık vallahi kız fena bayağı benim oğlanlar aylarca öpmedi hasta olur annecim ben de opmuyorum daha çok küçük demistim öpmek isteyenlere onlarda aynısını söylüyorlardı[/QUOTE]Ay cok guldum oppup opup gelmis haAnasi basindan savmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?