bencede un ne kadar değiştirdi normalde de yapıyordum ama yarım limon kesiyordum eline bi limon bi balık yiyodu ama yarısını dün aksam hepsi bitti şükür devam artık unlu çorbayaafyt olsunn yarasiinnn:)
Bnm kizimda cok seviyo dun bi kase yedi. bi un bukdr degistirdi tarifi
annmi gonderdim almis
Balık yapmıştım nasıl olduysa küçük bi parçayı blendr yapmamışım ağzında çiğnedi sonra kaçınılmaz son hepsini kustu. Allahım biz ne zaman pütürlü yicez
Günaydın kızlar :) sabahın 8 inden beri ayaktayız . Kahvaltıda oğluşuma kocaman bi omlet yaptım. İçinde un, peynir, yoğurt ve yumurta vardı. Yumurta beyazının yarısını kullandım. Hepsini yedi, yanında da bi pınar beyaz peynir yedi. 80 cc açık ıhlamur içti. Yarasın tosunuma, beslenme kampı bereketli başladı :)
Kızlar aranızda hazır kaşık maması kullanan milupa'nın hipp'in filan bebeğine yediren var mı?
Ben her zaman değil ama bir yere gittiğimizde evde hazırlayıp götüremiyosam hastaysam falan hipp inkinden yediriyorum canım. Hipp bulamazsam milupa alıyorum.Kızlar aranızda hazır kaşık maması kullanan milupa'nın hipp'in filan bebeğine yediren var mı?
isiracak bir disiniz var ne guzel:)Oglum kolumu isirdiacitti ama
benim kız pek yemese de ben inatla hipp almaya devam ediyorum bi kaşık bi kaşıktır mantığıylaKızlar aranızda hazır kaşık maması kullanan milupa'nın hipp'in filan bebeğine yediren var mı?
ben bazen herobayb aliyorum memnunumKızlar aranızda hazır kaşık maması kullanan milupa'nın hipp'in filan bebeğine yediren var mı?
Ben un yerine patates koyuyorum hep çırbalarına kıvam versin diye. Hatta kırmı mercimeği kerevizli yapıyorum kızım çok seviyo.bencede un ne kadar değiştirdi normalde de yapıyordum ama yarım limon kesiyordum eline bi limon bi balık yiyodu ama yarısını dün aksam hepsi bitti şükür devam artık unlu çorbayabaşka tariflerin varsa paylaşabilir misin canım..
Ay ne güzelmiş öyle. Ben gittim ama konyadakilerde yokmuş malesef
Taze daha iyi olur tabi. Ama insan her zaman fırsat bulamıyo yada her zaman malzeme olmuyo. Evde bi iki tane bulundurmak iyi oluyoBende tavuklu olanlardan alıyorum, dün hindili çorba almıştım büyük boy hepsini bitirdi neredeyse, kararsız kalıyorum vermekte acaba taze taze yapıp mı versek diye(
annelik ne zorr
Canım zaten haşlanmış yumurtada tam sarısını ve azıcık beyazını yiyordu, bu kez yağda verdim. Kg alamama sebebinin karbonhidrat almaması olduğunu düşünüyorum. Çünkü bisküvi unlu şeyler ve ekmekte ve muhallebiletde hep kustu oğlum ve ben de hiç vermedim o yüzden. Ama artık eşek kadar oldu kusmaz heralde diyip başladım un katmaya, çorbasına da ekmek doğrayacağım falan. Adama o kadar protein vitamin yükledim ki düz duvara tırmanıyor, azıcık karbonhidrat alsın ağırlık çöksün de bi yatsın aşağıEmre de bayagi bi sure ogurdu canm ama kusmadi.ben de vermedm hic korkuyodm.gecen hafta basladm ogurmeler sklasirsa birakiyorm hemen.aren de alisir daha sonra denersin.
Ben de omlet yedirmwye basladm ama 1 yumurtanin omleti cok gibi geliyo yarisini yediriyorm:)yaninda peynir ekmek veya biskuviyi islatp yediriyorm ama
Ben hipp in kasik mamalarni kullanyorm.bulamazsam da bebelac.ama herobaby veya milupa almadm hic
Ben dışarı çıkarken kullanmak ve evde acil hallerde vermek için hippin sebze ve meyve pürelerinden alıyorum kavanozda.Bende tavuklu olanlardan alıyorum, dün hindili çorba almıştım büyük boy hepsini bitirdi neredeyse, kararsız kalıyorum vermekte acaba taze taze yapıp mı versek diye(
annelik ne zorr
Dişi olmayan bi ikimiz varız heralde:) ben yürümeye başladıktan sonra çıkarmışım. Bakalım kızım be zaman çıkarcakisiracak bir disiniz var ne guzel:)
Canim ben muhallebi yi tamamen bıraktım sevmiyordu zaten akşamları yemek ya da çorba veriyorum ekmekte veriyorum kilo da almıştı son dra gittiğimizde bence de ekmek verebilirsin çorba ve yemekle beraberCanım zaten haşlanmış yumurtada tam sarısını ve azıcık beyazını yiyordu, bu kez yağda verdim. Kg alamama sebebinin karbonhidrat almaması olduğunu düşünüyorum. Çünkü bisküvi unlu şeyler ve ekmekte ve muhallebiletde hep kustu oğlum ve ben de hiç vermedim o yüzden. Ama artık eşek kadar oldu kusmaz heralde diyip başladım un katmaya, çorbasına da ekmek doğrayacağım falan. Adama o kadar protein vitamin yükledim ki düz duvara tırmanıyor, azıcık karbonhidrat alsın ağırlık çöksün de bi yatsın aşağı
Ben dışarı çıkarken kullanmak ve evde acil hallerde vermek için hippin sebze ve meyve pürelerinden alıyorum kavanozda.
Bu tarifi ben vermiştim cnm. Tamamen sallamıştım. Yani balık yemiyordu bende unla birleştirdim. Bu şekilde yedirerek doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum.bencede un ne kadar değiştirdi normalde de yapıyordum ama yarım limon kesiyordum eline bi limon bi balık yiyodu ama yarısını dün aksam hepsi bitti şükür devam artık unlu çorbayabaşka tariflerin varsa paylaşabilir misin canım..
Ben kullanıyorum. 7tahıllı ve yulaflı. Süt hiç içmiyor bende bu şekilde veriyorum. Hippin.Kızlar aranızda hazır kaşık maması kullanan milupa'nın hipp'in filan bebeğine yediren var mı?
isiracak bir disiniz var ne guzel:)
Bende tavuklu olanlardan alıyorum, dün hindili çorba almıştım büyük boy hepsini bitirdi neredeyse, kararsız kalıyorum vermekte acaba taze taze yapıp mı versek diye(
annelik ne zorr
Canım zaten haşlanmış yumurtada tam sarısını ve azıcık beyazını yiyordu, bu kez yağda verdim. Kg alamama sebebinin karbonhidrat almaması olduğunu düşünüyorum. Çünkü bisküvi unlu şeyler ve ekmekte ve muhallebiletde hep kustu oğlum ve ben de hiç vermedim o yüzden. Ama artık eşek kadar oldu kusmaz heralde diyip başladım un katmaya, çorbasına da ekmek doğrayacağım falan. Adama o kadar protein vitamin yükledim ki düz duvara tırmanıyor, azıcık karbonhidrat alsın ağırlık çöksün de bi yatsın aşağı
Ben dışarı çıkarken kullanmak ve evde acil hallerde vermek için hippin sebze ve meyve pürelerinden alıyorum kavanozda.
Bizde aşıdan geldik. 16 günde 150 gr almışız. 75cm de boyumuz olmuş. Kızamık aşısı ateş yapmıyo dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?