2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
afyt olsunn yarasiinnn:)

Bnm kizimda cok seviyo dun bi kase yedi. bi un bukdr degistirdi tarifi
annmi gonderdim almis
bencede un ne kadar değiştirdi normalde de yapıyordum ama yarım limon kesiyordum eline bi limon bi balık yiyodu ama yarısını dün aksam hepsi bitti şükür devam artık unlu çorbaya başka tariflerin varsa paylaşabilir misin canım..

Balık yapmıştım nasıl olduysa küçük bi parçayı blendr yapmamışım ağzında çiğnedi sonra kaçınılmaz son hepsini kustu. Allahım biz ne zaman pütürlü yicez

Emre de bayagi bi sure ogurdu canm ama kusmadi.ben de vermedm hic korkuyodm.gecen hafta basladm ogurmeler sklasirsa birakiyorm hemen.aren de alisir daha sonra denersin.

Ben de omlet yedirmwye basladm ama 1 yumurtanin omleti cok gibi geliyo yarisini yediriyorm:)yaninda peynir ekmek veya biskuviyi islatp yediriyorm ama

Kızlar aranızda hazır kaşık maması kullanan milupa'nın hipp'in filan bebeğine yediren var mı?

Ben hipp in kasik mamalarni kullanyorm.bulamazsam da bebelac.ama herobaby veya milupa almadm hic

Kızlar aranızda hazır kaşık maması kullanan milupa'nın hipp'in filan bebeğine yediren var mı?
Ben her zaman değil ama bir yere gittiğimizde evde hazırlayıp götüremiyosam hastaysam falan hipp inkinden yediriyorum canım. Hipp bulamazsam milupa alıyorum.
Ama hippe daha çok gğveniyorum

Ben un yerine patates koyuyorum hep çırbalarına kıvam versin diye. Hatta kırmı mercimeği kerevizli yapıyorum kızım çok seviyo.
Biz kendimizedr un yerine patates kullanırız mercimek falan daha lezzetli oluyo
Hemde daha sağlıklı

Bende tavuklu olanlardan alıyorum, dün hindili çorba almıştım büyük boy hepsini bitirdi neredeyse, kararsız kalıyorum vermekte acaba taze taze yapıp mı versek diye(
annelik ne zorr

Bende tavuklu olanlardan alıyorum, dün hindili çorba almıştım büyük boy hepsini bitirdi neredeyse, kararsız kalıyorum vermekte acaba taze taze yapıp mı versek diye(
annelik ne zorr
Taze daha iyi olur tabi. Ama insan her zaman fırsat bulamıyo yada her zaman malzeme olmuyo. Evde bi iki tane bulundurmak iyi oluyo

Balık çorbanıza maydonozda koyabilirsiniz arkadaşlar ben bi iki dal maydonozu sapıyla birlikte hiç doğramadan ekliyorum. Piştikten sonra çıkarıyorum. Hem çok vitaminli hemde İdrar yollarına böbreklere sindirime öksürüğe iyi gelir.

Canım zaten haşlanmış yumurtada tam sarısını ve azıcık beyazını yiyordu, bu kez yağda verdim. Kg alamama sebebinin karbonhidrat almaması olduğunu düşünüyorum. Çünkü bisküvi unlu şeyler ve ekmekte ve muhallebiletde hep kustu oğlum ve ben de hiç vermedim o yüzden. Ama artık eşek kadar oldu kusmaz heralde diyip başladım un katmaya, çorbasına da ekmek doğrayacağım falan. Adama o kadar protein vitamin yükledim ki düz duvara tırmanıyor, azıcık karbonhidrat alsın ağırlık çöksün de bi yatsın aşağı
annelik ne zorr
Ben dışarı çıkarken kullanmak ve evde acil hallerde vermek için hippin sebze ve meyve pürelerinden alıyorum kavanozda.

Canim ben muhallebi yi tamamen bıraktım sevmiyordu zaten akşamları yemek ya da çorba veriyorum ekmekte veriyorum kilo da almıştı son dra gittiğimizde bence de ekmek verebilirsin çorba ve yemekle beraber

Bu tarifi ben vermiştim cnm. Tamamen sallamıştım. Yani balık yemiyordu bende unla birleştirdim. Bu şekilde yedirerek doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum.

isiracak bir disiniz var ne guzel:)

Iki dis var sadece digerlerini cikarmayi dusunmuyo galiba sipa tik yok:)

annelik ne zorr

Ben sebze almadm hic canm icime sinmiyo nedense.hasta oldugu donemlerde hicbisey yemyodu meyvelilerden almstm bende sadece onlari yedi taze meyve bile yemiyodu.gecti cok sukur almyorum artk.ama acil durumlar icin evde bulundurmakta fayda var.muhallebi olarak da yulafli elmali ve sutlu yogurtlu meyveliyi veriyorm bazen de ari mama yediriyorm.corbayi kendn yap bence ya tavuga hindiye zaten guven olmuyo bi de hazir olmasn.disardayken falan kullanrsin olmadi.

Sadece muhallebide kusuyo diye biliyodum ben.bazen menuleri yazarken ne guzel dyodum hic ekmek yedirmyo azada ben de pek yedirmyodm arada corbasna koyuyodm.kusuyomus meger:)her seyi biliyolar da ekmegi mi yiyemycek sipalar.hadi bakalm karbonhidrat yavaslatckmi azadi gorcez

Bizde aşıdan geldik. 16 günde 150 gr almışız. 75cm de boyumuz olmuş. Kızamık aşısı ateş yapmıyo dimi?

Gecms olsun canm.bizde yapmadi ates de dokuntu de.boyuna da masallah emre de 76 cm di o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…