a aslında takmıyorum. Sağlıklı olsunda sıpam boy önemli değil diyorum kendi kendime. Ama düşünüyorum yinede ister istemezCanım benim hiç kafana takma Gökçe hanımın boyunu . Benim kardeşim küçükken o kadar kısaymış ki annem onun adile naşit gibi olacağını düşünüyormuş :) ben hep ondan daha uzunmuşum. Ergenlikte bi evrim geçirdi kardeşim. Gören şok oldu :) şimdi 170 boyunda. Ben ise 165 :) ve ailenin en kısası benim.
Gunayyddiiin hava cok guzell. Bugun bimdd kizlar icin tutu kelebek kanadi degnegi var 10tl. Bn bi bakicam
Burda yoktu ya. Şehirden şehire değişiyo heralde ürünlerGunayyddiiin hava cok guzell. Bugun bimdd kizlar icin tutu kelebek kanadi degnegi var 10tl. Bn bi bakicam
Maşallah çok güzel yemiş. Yarasın löp löp et olsunGünaydın kızlar :) sabahın 8 inden beri ayaktayız . Kahvaltıda oğluşuma kocaman bi omlet yaptım. İçinde un, peynir, yoğurt ve yumurta vardı. Yumurta beyazının yarısını kullandım. Hepsini yedi, yanında da bi pınar beyaz peynir yedi. 80 cc açık ıhlamur içti. Yarasın tosunuma, beslenme kampı bereketli başladı :)
Benim oğlum da aynısını yapıyor, totoları kurtlu bunların bi oturmayı bilmiyorlar.Gökçeyi salııncağa oturttum poposunu kaydıra kaydıra korkuluğun altından kayıp yere inmeye çalıştı
afyt olsunn yarasiinnn:)Günaydın kızlar :) sabahın 8 inden beri ayaktayız . Kahvaltıda oğluşuma kocaman bi omlet yaptım. İçinde un, peynir, yoğurt ve yumurta vardı. Yumurta beyazının yarısını kullandım. Hepsini yedi, yanında da bi pınar beyaz peynir yedi. 80 cc açık ıhlamur içti. Yarasın tosunuma, beslenme kampı bereketli başladı :)
Bnm kizimda cok seviyo dun bi kase yedi. bi un bukdr degistirdi tarifigünaydınlar hayırlı cumalar..
canım senin tarifinle balık çorbasını yaptım çok teşekkür ederim.. normalde yarısını yerdi.. dün akşam hepsini hüpletti...
annmi gonderdim almisBurda yoktu ya. Şehirden şehire değişiyo heralde ürünler
geçmiş olsun belki doktor balgam yumuşatıcı falan verirGünaydın kızlar, oğlumun balgamlı öksürüğü var bugün doktoruna gidicez bakalım ne dicek allahtan huysuzluğu biraz azaldı sanki ama tam geçmedi tabi
kusmadan bahsetmişsiniz beni canımdan bezdirdi oğlumun kusmaları, bebeklerine ezmeden pilav makarna vs veren annelere çok özeniyorum inşallah bigün ben de yazarım buraya oğlum makarna yedi falan diye. Gerçi bizim kusma olayımız değişik biraz tamamen taneli şeylerle ilgili değil mesela şehriye çorbasını ezmeden yiyebiliyo iştahı olduğunda ama bezen elimle ezerek minicik patates koyuyorum ağzına aman allahım sanki ağzına kamyon koymuşum gibi morarmalar öğürmeler kusmalar ...
sanırım doktorumuzun da dediği gibi benim oğlum kıl biraz
çok güzelmiş ben gidene kadar kalmaz heralde
ah ben tam deneyecekken hasta oldu şimdi daa ii çok şükür yarın olmasada pazar denerim bende
Oğlumu okula gönderdim canım
Bana sanki oğlum 15 yaşıba kadar kusarmış gibi geliyo o kadaf kestim ümidimigeçmiş olsun belki doktor balgam yumuşatıcı falan verir
ahşu pütürlü gıdalar ah şu kusmalar inşallah yakın zamanda bizim kuzular da düzelir
çok güzelmiş ben gidene kadar kalmaz heralde
ah ben tam deneyecekken hasta oldu şimdi daa ii çok şükür yarın olmasada pazar denerim bende
iyi düşünelim iyi olsun malum bugün cuma azıcık polyanna olalımBana sanki oğlum 15 yaşıba kadar kusarmış gibi geliyo o kadaf kestim ümidimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?