2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Azıcık güneş görüp kahvaltıya çıktık güya yine burnunuzdan geldi, ben cinnet geçirdim, masada tek başıma oturuyorum, eşim sahilde Azadı gezdiriyordu ki bi de yağmur yağdı
Hadi ya kötü olmuş bizde bugün havadan dolayı cesaret edip çıkamadık ama evde pineklemekte fena olmadı :)

Biz eşimle ya emekli olursa yada iş değiştirirse görüşürüz artık öğrenciyken ne güzel sürekli birlikteydik 2 sene oldu evleneli hala alışamadım
Ecede hastaydı sana daha zordur
Evlenince sorumluluklar artyor canım o yüzden kızım hasta hiç durmuyor abileriyle de oyalanmiyor hafta sonu oğlumun kursu var bende biraz iş yapayım diyorum yapamiyirum uyuttum balkon u yıkamaya çıktım bir baktım abisinin kucağında uyanmış şu kulağı iyilesseydi o yüzden uyumuyor cabuk uyanıyor

Kızlar daha önce bahsetmistim oğlum okul futbol takımına seçilmişti uzak diye ben izin vermemistim ondan sonra okul servis tuttu katildi maçlara sinifca birinci olmuşlar madalya almış çok mutlu oldu:)
Çok iyi olmuş servis tutmaları. Çocuğunda içinde kalmamış ve ne güzel birinci de olmuşlar :) çok sevindim Valla.

Kızlar daha önce bahsetmistim oğlum okul futbol takımına seçilmişti uzak diye ben izin vermemistim ondan sonra okul servis tuttu katildi maçlara sinifca birinci olmuşlar madalya almış çok mutlu oldu:)
Olimpik anne oldun yani:)) iyi ki tutmuşlar servisi. Spor çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyo. Ne güzel kazanmışlarda.
Bende olimpik annenolcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…