- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Yol canim acilmadi neydi kihttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10205340241158366&id=1018464846 Kızlar açılr mı link bilmiyorum :)
Kadının biri çocuğa yemek yediriyordu. :) çok enteresan bir şekilde.Yol canim acilmadi neydi ki
KafAsına telefonu bağlayıp çizgi film açan kadın mı:)Kadının biri çocuğa yemek yediriyordu. :) çok enteresan bir şekilde.
Bi tanesini bize verseniz bizde hiç yoktaBizim 5.disimiz cikti ucu gozuktu artik iki gecedir ikide bi uyanip durdu herkes kalkmasinda da memeye yapisiyodu
Hadi ya kötü olmuş bizde bugün havadan dolayı cesaret edip çıkamadık ama evde pineklemekte fena olmadı :)Azıcık güneş görüp kahvaltıya çıktık güya yine burnunuzdan geldi, ben cinnet geçirdim, masada tek başıma oturuyorum, eşim sahilde Azadı gezdiriyordu ki bi de yağmur yağdı
Evlenince sorumluluklar artyor canım o yüzden kızım hasta hiç durmuyor abileriyle de oyalanmiyor hafta sonu oğlumun kursu var bende biraz iş yapayım diyorum yapamiyirum uyuttum balkon u yıkamaya çıktım bir baktım abisinin kucağında uyanmış şu kulağı iyilesseydi o yüzden uyumuyor cabuk uyanıyorBiz eşimle ya emekli olursa yada iş değiştirirse görüşürüz artıköğrenciyken ne güzel sürekli birlikteydik 2 sene oldu evleneli hala alışamadım
Ecede hastaydı sana daha zordur
Bize tatil 4 gün de ayıptır söylemesiHadi ya kötü olmuş bizde bugün havadan dolayı cesaret edip çıkamadık ama evde pineklemekte fena olmadı :)
Hiç kıskanmadımBize tatil 4 gün de ayıptır söylemesi
ayy ne kadar güzel tebrik ediyorumKızlar daha önce bahsetmistim oğlum okul futbol takımına seçilmişti uzak diye ben izin vermemistim ondan sonra okul servis tuttu katildi maçlara sinifca birinci olmuşlar madalya almış çok mutlu oldu:)
Hahhah yeni farkettim yanlis yazmisim uykusuz olunca boyle oluyo isteBi tanesini bize verseniz bizde hiç yokta
Yok canım bu yabancı :) kepçeyle yediriyor resmen. Çocukta yiyoKafAsına telefonu bağlayıp çizgi film açan kadın mı:)
Yok canım bu yabancı :) kepçeyle yediriyor resmen. Çocukta yiyo
Yok canım bu yabancı :) kepçeyle yediriyor resmen. Çocukta yiyo
Çok iyi olmuş servis tutmaları. Çocuğunda içinde kalmamış ve ne güzel birinci de olmuşlar :) çok sevindim Valla.Kızlar daha önce bahsetmistim oğlum okul futbol takımına seçilmişti uzak diye ben izin vermemistim ondan sonra okul servis tuttu katildi maçlara sinifca birinci olmuşlar madalya almış çok mutlu oldu:)
Aynen ya. Lokma döker gibi döküyor çocuğun ağzına :)Aynen ben de cok sasirdm ya.yorumlar cok guzel ama catladm gulmekten.biri kadin sanki lokma dokuyo yazmis koptum
Hiç kıskanmadım
ayy ne kadar güzel tebrik ediyorum
teşekkür ederim kızlar:)Çok iyi olmuş servis tutmaları. Çocuğunda içinde kalmamış ve ne güzel birinci de olmuşlar :) çok sevindim Valla.
Olimpik anne oldun yani:)) iyi ki tutmuşlar servisi. Spor çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyo. Ne güzel kazanmışlarda.Kızlar daha önce bahsetmistim oğlum okul futbol takımına seçilmişti uzak diye ben izin vermemistim ondan sonra okul servis tuttu katildi maçlara sinifca birinci olmuşlar madalya almış çok mutlu oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?