2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sayfalar almis başını gitmis okuyamadim kizlar bunalim halindeyim bu aralar ev yemek tamam olsa kizimla yeterince ilgilnemiyorum kizimla ilgilensem evi temizleyemiyorum ozamanda olmuyor esimle zaten doğumdan beri bi dargın bi barisik ne oldugumuzu sasirdik okadarki ben yokken bile disari cikmasina tahammülüm kalmamis ben cikamiyorum ya evde tek başına otursun istiyorum bencilce onuda bunalttim ailesiyle yeterli kadar ilgilenmiyor ilgilensin diye baski yapiyorum. Abilerim ilgilenmedigi icin onlar gibi olsun istemiyorum ama bunuda ters anliyor ne biliim iste karman corman oldu.kafam ne dogru ne yanlis ayirt edemez oldum

Sayfalar almis başını gitmis okuyamadim kizlar bunalim halindeyim bu aralar ev yemek tamam olsa kizimla yeterince ilgilnemiyorum kizimla ilgilensem evi temizleyemiyorum ozamanda olmuyor esimle zaten doğumdan beri bi dargın bi barisik ne oldugumuzu sasirdik okadarki ben yokken bile disari cikmasina tahammülüm kalmamis ben cikamiyorum ya evde tek başına otursun istiyorum bencilce onuda bunalttim ailesiyle yeterli kadar ilgilenmiyor ilgilensin diye baski yapiyorum. Abilerim ilgilenmedigi icin onlar gibi olsun istemiyorum ama bunuda ters anliyor ne biliim iste karman corman oldu.kafam ne dogru ne yanlis ayirt edemez oldum

Canım arasıra hepimiz bunalıp birilerine sarıyoruz Artı herşeye yetmek mümkün değil o yüzden biraz rahat olmaya çalış olduğu kadar kuzular biraz büyüsün ayaklansın uykular yemeler düzelsin hayatta eski akışına donecek inşallah
@yaz yagmuru tebrik ederim yakışıklıyı bizim de hayalimiz bjk ye yazdırmak ilerde. Ben de sporun sadece fiziksel değil kişilik gelişimine de faydalı olduğunu düşünüyorum
bizde voleybol için yazdırmak istiyoruz inşallah ilgisi ve yeteneği olur :))

Canım bu zamanlarda erkeklerde napacaklrını şaşırıyolar belki onlarada hak vermek lAzım istersen bi süre evi boşver kızın ve eşinle ilgilen sadece çünkü kendi adıma söylüyorum eşimle iyi olmadım mı hiç bi işim rast gitmiyo daha bi moralim bozuk oluyo
Belki sizde öncelikle eşinle olan sıkıntıları gidermeye çalışsanız herşey daha güzel olur

@yaz yagmuru tebrik ederim yakışıklıyı bizim de hayalimiz bjk ye yazdırmak ilerde. Ben de sporun sadece fiziksel değil kişilik gelişimine de faydalı olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim canım kesinlikle çok faydalı inşallah Azad buyusun eminim o da hevesle gitmek isteyecektir

Cnm ya daha geçmedımi meleğimin kulağı dr ne dıyor ?

Cnm ya ara ara bu hepimizde oluyor çok sabır etmek lazım inan bizde ev arkadaşı gibiyiz eve çok gec gelıyo eşim bende dilimde tüy bitti bıraz erken gel dıyorum istese gelır ama gelmiyor tüm elemanlardan sonra geliyor bende alıştım herseyı tek yapmaya calışıyorum bayramlarda 3,4 gun tatıl evde katlanamıyorum düşün ne kadar alışmışsam yalnızlığa tabı siz daha gençsiniz hep beraber olmak ıstersınız belli bir zamandan sonra ben istemiyorum zaten oğlum için odalarımızıda ayırdık iyi geceler diyip herkes odasına gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…