hepsi çok güzel ellerine sağlık.. bizim 2 diş buğdayı da bitti çok şükür darısı doğum günlerinin başına....Bunlar da tarçınlı diş kurabiyelerimiz, akşama şeker hamuruyla kaplıycam, diğeri hediyelik diş çerçevelerimiz, diğeri de diş buğdayı iç malzemeleri :)
Daha önce de gelmişti ben Ece ye almıştım Ece nin arkadaşı oldu çok seviyor adini da Fatmagul koyduk nerede diye soruyorum gidip getiriyor gecen kardesimler geldi bizimki aldı Fatmagulu kucağına eee eee diyor bir yandan da vuruyor kardeşim de kızım sen çocuğu boyle uyutuyon herhalde diyor o kadar komik ki sürekli eee eee diyor kucağına alıpşok ta 9.95 bez bebekler var aldım öyküye gösterdim ayy ayy yaptı sevdi bebeği aldık şoktan çıktım biraz gittik arabadan attı bebeğipsikopat bu çocuk
Ellerine sağlık canım güzel görünüyor cercevinize de bayıldımBunlar da tarçınlı diş kurabiyelerimiz, akşama şeker hamuruyla kaplıycam, diğeri hediyelik diş çerçevelerimiz, diğeri de diş buğdayı iç malzemeleri :)
sağol canım bende anlamadım daha yeni düzelmiştik bizBizim de kabariklik donemi uzun surmustu canm.iltihap olsa aglayip huysuzluk ederdi herhalde ya
Kulak icin mi verdi antibiyotigi?kullan brncr canm ya ilerlemesn
Insallah canm bebekle zor oluyo ben de kac gun onceden baslamstm
insallah degldr canm.karadut herkeste ise yaradi gokceye de yarar umarim
Bizim ev serin biraz canm kisin da iki kat giydiryodm smdi ince iki kat giydriyorm.emekledgi icin usur dye iki kat pijama giydryorm bizim yerler parke degl soguk oluyo
Hadi ya duser insallah noluyo bu kuzulara ya
sağol canım evet neyseki tatil çok şükür çıkışa da bi kaç saat kaldı inşallah ben gidene kadar düşmüş olur ateşihay allah inş düşer hemen bi iyileşemedi bu çocuklar tam düzeliyolar tekrar yamuluyolar neyseki yarın tatil evdesin
sağol canım aman hemen önlem al canım ilerlemesinCanim inşallah düşer ateşi Ece ninde bugün biraz burnu akmaya başladı
sağol canım bence de cıbıl cıbıl gezsinler üşüttük mü terlettik mi derdimiz de olmasın ayrıca ellerine sağlık herşey çok güzel olacak belli@minnakkartal çok geçmiş olsun ya bu yaz bebekleri yazlarına kavuşsun artık topikçe rahat edelim
aferin akıllı bızdığaDaha önce de gelmişti ben Ece ye almıştım Ece nin arkadaşı oldu çok seviyor adini da Fatmagul koyduk nerede diye soruyorum gidip getiriyor gecen kardesimler geldi bizimki aldı Fatmagulu kucağına eee eee diyor bir yandan da vuruyor kardeşim de kızım sen çocuğu boyle uyutuyon herhalde diyor o kadar komik ki sürekli eee eee diyor kucağına alıp
hepsi çok güzel ellerine sağlık.. bizim 2 diş buğdayı da bitti çok şükür darısı doğum günlerinin başına....
hasta olan kuzucuklara da geçmiş olsun..
burdayım ama her zaman yazamıyorum... kendinize iyi bakın iyi tatiller...
Ellerine sağlık canım güzel görünüyor cercevinize de bayıldım
Sağolun kızlar alnımın akıyla çıksaydım şu işten :) valla stres oldum doğumgünü fikrinden vazgeçicem nerdeysesağol canım bende anlamadım daha yeni düzelmiştik biz
sağol canım evet neyseki tatil çok şükür çıkışa da bi kaç saat kaldı inşallah ben gidene kadar düşmüş olur ateşi
sağol canım aman hemen önlem al canım ilerlemesin
sağol canım bence de cıbıl cıbıl gezsinler üşüttük mü terlettik mi derdimiz de olmasın ayrıca ellerine sağlık herşey çok güzel olacak belli
aferin akıllı bızdığa
hadi bakalm sonucunu bekliyorum:))@hiraysen senin cheese keki yapmaya basladm hadi bismillah:))
Haklisin canım stres oluyor insan ama yapınca da güzel oluyor hele ki yıllar sonra resimlere bakmasiSağolun kızlar alnımın akıyla çıksaydım şu işten :) valla stres oldum doğumgünü fikrinden vazgeçicem nerdeyse
Kizlar ruseym kullanan var mi?neler yapabiliriz?
bende öyle düşünmüştüm ama üzerinden zaman geçince tekrar doğum gününü düşünmeye başladım..Sağolun kızlar alnımın akıyla çıksaydım şu işten :) valla stres oldum doğumgünü fikrinden vazgeçicem nerdeyse
Canim nereden aliyorsun internetten miben bugday ruseymi kullaniyorum cnm. yogurtla yada corbalarin icine karistirip veriyorum cok faydali.
Canim nereden aliyorsun internetten mi
Anladım canım ben de bakayım sağolyok tatlim bana konyadan bi akrabamiz getirmisti ama internette de satiliyo hatta ben marketlerde bile gormustum..
canım makarnalütfen de var güvenilir bir yer ben başka ürünleri aldım memnun kaldım hep ruşeym de alerjik olabilir doktor verme demişti (mira alerjik bir bebek olduğu için) o yüzden almadım yaşından sonra vericem ama çok faydalı olduğunu okumuştum birçok yerdeCanim nereden aliyorsun internetten mi
inşallah uyur bu kez uykularını alamayınca ayrı bi huysuz oluyorlar benimde çıkışa son bir saat eve gitmek istiyorum bir an önce ateşi 38e düştü dedi annem inşallah düşüşe geçmiştirBugün yaptığım tek iş Eceyle uğraşmak birkaç saat önce uyuttum yarin saat sonra tuhaf sesler uyanmış yatağının yanindaki fileye parmaklarını surtuyor e uyumayınca durmadida hic simdi tekrar uyutuyorum uyur inşallah biraz
Bizimde 2 haziran salı günü oluyor bende sonraki cumartesi yaparım diye düşünüyorum ben de hic hazırlık yapmadımbizim dogum tarihimiz 27 mayis. tamda o haftasonu sSPK sinavlarina giriyorum. dogungunu 1 hafta sonra yapabilicem. daha hicbi hazirlik yapmadim yaaaaaaa
Tamam canım bakayım makarnalutfene sağol inşallah düşer canım Mira nin ateşi yarin da tatil yaninda olacaksın bir an önce iyileşir inşallahcanım makarnalütfen de var güvenilir bir yer ben başka ürünleri aldım memnun kaldım hep ruşeym de alerjik olabilir doktor verme demişti (mira alerjik bir bebek olduğu için) o yüzden almadım yaşından sonra vericem ama çok faydalı olduğunu okumuştum birçok yerde
inşallah uyur bu kez uykularını alamayınca ayrı bi huysuz oluyorlar benimde çıkışa son bir saat eve gitmek istiyorum bir an önce ateşi 38e düştü dedi annem inşallah düşüşe geçmiştir
@kmltm kendi doktoru gerek yok dedi akşam acile götürmüştüm işte kızarıklık var gibi antibiyotik yazcam dedi bugün kendi doktoru gerek yok dedi bugün daha iyi zaten yemek falan yiyo
güzel olursa bende denicem :)
Bunlar da tarçınlı diş kurabiyelerimiz, akşama şeker hamuruyla kaplıycam, diğeri hediyelik diş çerçevelerimiz, diğeri de diş buğdayı iç malzemeleri :)
hadi bakalm sonucunu bekliyorum:))
ben bugday ruseymi kullaniyorum cnm. yogurtla yada corbalarin icine karistirip veriyorum cok faydali.
Canim nereden aliyorsun internetten mi
bizim dogum tarihimiz 27 mayis. tamda o haftasonu sSPK sinavlarina giriyorum. dogungunu 1 hafta sonra yapabilicem. daha hicbi hazirlik yapmadim yaaaaaaa
Ay çok geçmiş olsn. Düşer inş. ateşi. İyi ki yrn da tatil. 3 gün mira ile olacaksın. Ben evdeyim hep arenleyim ama inan sen ve çalışan annelere tatil oluyo ya acayip seviniyorum. Kardeşim de çalışan anne ordan biliyorum zorluğunu..miranın ateşi 38.9 olmuşanneme sürekli ölç demiştim ama fark edemedi sanırım şimdi calpol verdi inşallah düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?