2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bunlar da tarçınlı diş kurabiyelerimiz, akşama şeker hamuruyla kaplıycam, diğeri hediyelik diş çerçevelerimiz, diğeri de diş buğdayı iç malzemeleri :)
hepsi çok güzel ellerine sağlık.. bizim 2 diş buğdayı da bitti çok şükür darısı doğum günlerinin başına....

hasta olan kuzucuklara da geçmiş olsun..

burdayım ama her zaman yazamıyorum... kendinize iyi bakın iyi tatiller...

şok ta 9.95 bez bebekler var aldım öyküye gösterdim ayy ayy yaptı sevdi bebeği aldık şoktan çıktım biraz gittik arabadan attı bebeği psikopat bu çocuk
Daha önce de gelmişti ben Ece ye almıştım Ece nin arkadaşı oldu çok seviyor adini da Fatmagul koyduk nerede diye soruyorum gidip getiriyor gecen kardesimler geldi bizimki aldı Fatmagulu kucağına eee eee diyor bir yandan da vuruyor kardeşim de kızım sen çocuğu boyle uyutuyon herhalde diyor o kadar komik ki sürekli eee eee diyor kucağına alıp

sağol canım bende anlamadım daha yeni düzelmiştik biz

hay allah inş düşer hemen bi iyileşemedi bu çocuklar tam düzeliyolar tekrar yamuluyolar neyseki yarın tatil evdesin
sağol canım evet neyseki tatil çok şükür çıkışa da bi kaç saat kaldı inşallah ben gidene kadar düşmüş olur ateşi

Canim inşallah düşer ateşi Ece ninde bugün biraz burnu akmaya başladı
sağol canım aman hemen önlem al canım ilerlemesin

@minnakkartal çok geçmiş olsun ya bu yaz bebekleri yazlarına kavuşsun artık topikçe rahat edelim
sağol canım bence de cıbıl cıbıl gezsinler üşüttük mü terlettik mi derdimiz de olmasın ayrıca ellerine sağlık herşey çok güzel olacak belli

aferin akıllı bızdığa

Ellerine sağlık canım güzel görünüyor cercevinize de bayıldım

Sağolun kızlar alnımın akıyla çıksaydım şu işten :) valla stres oldum doğumgünü fikrinden vazgeçicem nerdeyse

Bugün yaptığım tek iş Eceyle uğraşmak birkaç saat önce uyuttum yarin saat sonra tuhaf sesler uyanmış yatağının yanindaki fileye parmaklarını surtuyor e uyumayınca durmadida hic simdi tekrar uyutuyorum uyur inşallah biraz

bizim dogum tarihimiz 27 mayis. tamda o haftasonu sSPK sinavlarina giriyorum. dogungunu 1 hafta sonra yapabilicem. daha hicbi hazirlik yapmadim yaaaaaaa

Canim nereden aliyorsun internetten mi
canım makarnalütfen de var güvenilir bir yer ben başka ürünleri aldım memnun kaldım hep ruşeym de alerjik olabilir doktor verme demişti (mira alerjik bir bebek olduğu için) o yüzden almadım yaşından sonra vericem ama çok faydalı olduğunu okumuştum birçok yerde

inşallah uyur bu kez uykularını alamayınca ayrı bi huysuz oluyorlar benimde çıkışa son bir saat eve gitmek istiyorum bir an önce ateşi 38e düştü dedi annem inşallah düşüşe geçmiştir

Tamam canım bakayım makarnalutfene sağol inşallah düşer canım Mira nin ateşi yarin da tatil yaninda olacaksın bir an önce iyileşir inşallah

@kmltm kendi doktoru gerek yok dedi akşam acile götürmüştüm işte kızarıklık var gibi antibiyotik yazcam dedi bugün kendi doktoru gerek yok dedi bugün daha iyi zaten yemek falan yiyo

Hmm yanlis okumusm demekki kendi dr u verdi de sen kullanmyosun sandm:)acildekiler yazip yazip gonderiyolar zaten

güzel olursa bende denicem :)

Pisti bakalm soguyunca sosunu dokcm:)

Bunlar da tarçınlı diş kurabiyelerimiz, akşama şeker hamuruyla kaplıycam, diğeri hediyelik diş çerçevelerimiz, diğeri de diş buğdayı iç malzemeleri :)

Ay cok guzelmis magnetler ya bi daha yapasim geldi

hadi bakalm sonucunu bekliyorum:))

Ben kelepceli kalipla yaptm canm sosunu dokcm birazdan soguyunca.1 gece dolapta beklycek.sonra kaliptan cikarym degil mi?simdi cikarirsam sos dokulur sanirim.ay hic bilmiyorum su pasta islerini:))

ben bugday ruseymi kullaniyorum cnm. yogurtla yada corbalarin icine karistirip veriyorum cok faydali.

Pisiriyomusun peki canm corbayla beraber yoksa en son mu ekliyosun?ben dun yaptm pisirdim.gunde 1 yemek kasigini gecmesin yazyodu paketinde.besleyici oldugu icin agir gelebiliyomus.

Canim nereden aliyorsun internetten mi

ben markette gordum canm selva nin.ordan aldm.paketinde yaziyo zaten kullanm sekli.dun verdm alerji falan yapmadi.acildktan sonra 1 ay suresi varms buzdolabina koydm bakalm.ama kokusu bile cok guzel.dene bence ece de sever buyuk ihtimalle

bizim dogum tarihimiz 27 mayis. tamda o haftasonu sSPK sinavlarina giriyorum. dogungunu 1 hafta sonra yapabilicem. daha hicbi hazirlik yapmadim yaaaaaaa

Ay ruzgar emrenin abisi miymis yaaemre de 28 mayis dogumlu:)ben netten sipars verdm fotograf istediler de adam gibi dursa cekcm de cekemiyorum fotograf kurabiye kalibi hamur sus falan alcm bi de tamamdir.sen calstgn icin vakit bulamiyosunur.esim de giriyodu spk sinavlarina lisans aldi da rahatladik darisi basina:)

miranın ateşi 38.9 olmuş anneme sürekli ölç demiştim ama fark edemedi sanırım şimdi calpol verdi inşallah düşer
Ay çok geçmiş olsn. Düşer inş. ateşi. İyi ki yrn da tatil. 3 gün mira ile olacaksın. Ben evdeyim hep arenleyim ama inan sen ve çalışan annelere tatil oluyo ya acayip seviniyorum. Kardeşim de çalışan anne ordan biliyorum zorluğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…