- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
sağol canım çok şükür tatil ateşi olduğunu duyduğumdan beri zaten çalıştığımdan bişi anlamıyorum neyseki bi saate evdeyim inşallah düşmüştür bi daa çıkmaz ateşiAy çok geçmiş olsn. Düşer inş. ateşi. İyi ki yrn da tatil. 3 gün mira ile olacaksın. Ben evdeyim hep arenleyim ama inan sen ve çalışan annelere tatil oluyo ya acayip seviniyorum. Kardeşim de çalışan anne ordan biliyorum zorluğunu..
aynen beni yazmışsın canım.. artık hiç bir şeye sabrım kalmadı... bir söyleyen bin işitiyor.. napim kaşınmasınlar..Ay ben iyice psikopat olmuşum laf edeni ettiğine pişman ediyorum. Millet de şok oluyor eskiden bişey demediğim şeylere şimdi bağırıp çağırıyorum. Hayır olsun valla :) tabi millet de azıcık lafına çeki düzen vermeyi öğrensin
Gökçe'nin doktoru bugün randevusuz hasta almıyormuş gidemedik :/ Karadut yedirdim 6 tane yedi. Kayısı suyu içirdim ama içmedi bende Kayısı veriyorum şimdi. Minnacık yapabildi sadeceçok güzel olmuş canım ellerine sağlık bende artık başlasam iyi olacak yoksa hiçbişi yetiştiremicem
geçmiş olsun canım mutlaka kendi doktoruna git özelde olsa aciller bi tuhaf hele de bebek olunca takip eden doktor daha ii anlıyo kabızlık o kadar zorki bizimki kronikleşti inşallah sizinki geçici bişidir
canım sende iyiki vermemişsin ilacı kendi doktoruna görünmek en iisi
yok canım @hiraysen demişti bizim kız yemedi ne yazık ki
sinir oluyorum böyle olunca bende arayınca ulaşamıyorum öyle zırt pırt ta aramam sinir bu hastanelerGökçe'nin doktoru bugün randevusuz hasta almıyormuş gidemedik :/ Karadut yedirdim 6 tane yedi. Kayısı suyu içirdim ama içmedi bende Kayısı veriyorum şimdi. Minnacık yapabildi sadece
Kendin yapmayı dene bence vakit varken küçük pastalar dene otur eşinle yeİstedigim pasta için kadınla konuştum kesinlikle dilim başı 10 tl diyor. Çocuklarla beraber 40 kişiyiz. Hadi 30 kişilik yapsam 300 tl. Bu pastadan vazmıgeçsem ya. Doğumgünü yapacağım yerde pasta yapacaklar tadı güzel ama istedigim şekil olmayacak. Çok kararsız kaldm.
Aynen öyleBende dün kp im ile tartıştımçocuklar için tahammülümüzü zorluyoruz onlara kızamıyoruz. Başkalarına tahammülümüz kalmıyo heralde
Sorma canım ya ve hanımlarına saygım katlanarak artıyor :) mesleğimi yaparken hır gür müvekkillerle yuvarlanıp gidiyordum, ev işleri yaşlandırdı beni. Taş gibi avukattım şimdi tipsiz bir ev kadınına dönüştüm
Sağol canım :) Zeytinyağı içirdim ama arkasından su vermemiştim. Gliserinli fitil hiç işe yaramadı@oslew veisimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun kızlar. Ya anlamadığım siz mi çok efendisiniZ ben mi çok cadalozum. Ben o hastaneyi tepelerine yıkmadan çıkmazdım. Eşek gibi de işlerini yaptırırdım. En ufak işin bile bağırış çağırış ancak yaptırılanildiği bir memlekette yaşadığımızı unutmayalım, hiçbir meslek dalında da insanlar iş aşkıyla yanıp tutuşmuyor, ite kaka ancak iş yaptırılıyor insanlara. Ay bak yine sabah sabah sinirlendim.
Kızlar gaz ve kabızda bir numara olan oğlumda denemesinin yöntem kalmadığı için; rezene (gazda işe yarar, suyu sıcağa yakın ılık olsun), zeytinyağı içirmek üzerine de yine sıcağa yakın su içirmek kaka yaptırıyor, supp gliserin fitil anında yaptırıyor, yemek olarak ise bikaç gün bol zeytinyağlı karnınahar, semizotu, ıspanak yedirilebilir.tekrwr çok geçmiş olsun
yavaş yavaş eski haline dönersin hele bi hava iyice ısınsın azad sokağın tadını alsın bak nasıl gitcek kilolar hoş zaten çokta fazlan yok ondan sonra taş ev hanımı avukat :)Sorma canım ya ve hanımlarına saygım katlanarak artıyor :) mesleğimi yaparken hır gür müvekkillerle yuvarlanıp gidiyordum, ev işleri yaşlandırdı beni. Taş gibi avukattım şimdi tipsiz bir ev kadınına dönüştüm
Rezene hiç vermedim ama Ihlamur ve ada çayını severek içiyor. Rezene yarın alayım.Benimki de acayîp seviyor o tarz çayları ki ben de hiç sevmem. Versem 100 falan içer rahat
Canım bir küçük soğanın çeyreğini küçük küçük doğra yarım havucu minik küp küp doğra. Zeytinyağında kavur. Üzerine semizleri doğrayıp ekle bir tane doneteside küp küp ekle suyunu ekle 20 dk pişir.Sağol canım :) Zeytinyağı içirdim ama arkasından su vermemiştim. Gliserinli fitil hiç işe yaramadıbugün Semiz otu aldım nasıl vereyim onu.
Hastane konusuna gelince cidden sabrımı zorladılar ama sesimi çıkarmadım ve hala sinirliyim. Hele o gerizekalı hemşireye uyuz oldum.
İstedigim pasta için kadınla konuştum kesinlikle dilim başı 10 tl diyor. Çocuklarla beraber 40 kişiyiz. Hadi 30 kişilik yapsam 300 tl. Bu pastadan vazmıgeçsem ya. Doğumgünü yapacağım yerde pasta yapacaklar tadı güzel ama istedigim şekil olmayacak. Çok kararsız kaldm.
Gökçe'nin doktoru bugün randevusuz hasta almıyormuş gidemedik :/ Karadut yedirdim 6 tane yedi. Kayısı suyu içirdim ama içmedi bende Kayısı veriyorum şimdi. Minnacık yapabildi sadece
sinir oluyorum böyle olunca bende arayınca ulaşamıyorum öyle zırt pırt ta aramam sinir bu hastaneler
Sağol canım :) Zeytinyağı içirdim ama arkasından su vermemiştim. Gliserinli fitil hiç işe yaramadıbugün Semiz otu aldım nasıl vereyim onu.
Hastane konusuna gelince cidden sabrımı zorladılar ama sesimi çıkarmadım ve hala sinirliyim. Hele o gerizekalı hemşireye uyuz oldum.
Çok geçmiş olsun kuzum . İnşallah doğumgününüz keyifli geçerBacilarim nasilsiniz ???
Epey oldu giremeyeli...
Ara ara okuyordum fakat yazamiyordum acikcasi...
Oglumun dogumgununu bu pazar yapacagim ins.
Normalde ayin 4 unde fakat haftasonu herkes rahatca gelebilsin diye birgun erken kutlama karari aldim...
Bu aralar kalp carpintim olmaya basladi hazirliklara aniden baslayip yuklendigimden sanirim...
Yardimci aldim camlarimi kapilarimi temizlemesi icin...
Kolay kolay temizletmezdim ama mecbur kaldim...
Kv de de kendi evini dip kose temizliyo sanki gelen ona gelecek
Her neyse benim hazirliklar son gaz devam etmekte ... instagrama yuklerim ins. Resimlerimizi
Bu aralar giremiyorum mazur gorun ...
Gercekten bos birr gunum bile yok esim bile acillik oldu ..
Bu aralar var bizde birseyler ama haydi hayirlisi...
Miniklerinizle birlikte hepinizi opuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?