2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben lohusayken oyleydim su an azck torpuledm kendimi:))

Yuhhben ogretmenligi birakip pasta isine mi girsem yahuben yaptirmazdim canm o kadar para vermem alti ustu pasta ya

Alqbiliyosun canm.ben de ogretmenim haziran 15 e kadar izin aldm seminer donemi gitcm iki hafta.eylulde de bakici bulursam ise baslycm bulamazsam tekrar izne ayrilcm.sen de rapor al bence alabiliyosan.okul idaresinin de sorun cikaracagni sanmyorum.mayis 15 ten sonra sana ders vermelri gerekecek bu da ders programinin degismesi demek falan filan.seminer donemine kadar rapor al seminere gidersn olmadi bebegni de goturursn ben oyle yapcm sahsen:)ha yok sorun olur dyosan da ara milli egtmi sor goreve baslayp hemen tekrar izne ayrilirsin veya dilekceyle iznini uzatirsin.daha detayli bilgi verirler sana

Yeterli bence.ben pogaca pasta dis kurabiyesi havuclu toplar ve dis bugdayi yapmstm.seninki cok bile benmkinin yaninda:))

@kmltm

cnmcim ben pisirmiyorum.corbanin icine 1 tatli kasigi bazende bir yemek kasigi ekliuorum. bazende direkt yogurda karistiriyorum.

bizim cocuklar hazirani bekleyemedi iste acleylen geldiler mayis sonunda:))) haziran annesi de olamadik :)) saglikla buyuduler iate cok sukur ruzgar abi tabiiiii 1 gun 1 gundur :)))

cnm magneti hangi siteden siparis verdin. benimde cok hossuma gitti. bende herseyi begeniyom ama daha bi icraaat yok ortada ))

atttttttt icinde tutma hicbiseyiiiii bazen gerek oyle laf kondurmalar :))

Herkes kabizliktan bahsetmis kizim dunden beri ishal gibi dun 4 kez bugun de 3 kez sulu kaka yapti yarin da takip edecem eger devam ederse cumartesi dr a gotururum

canlarimmmm bana cupcake tarifi lazimmmm. kolayca varsa bana yazabilir misiniz rica etsemmm en sirin halimle ))

bende hala cok zorlaniyor kuzum dun biraz kaka yaptida bayram ettkm resmen
Offff bu sıpalar kaka yapsalar bi dert yapmasalar bi dert :/ Karadut ve Kayısı pek işe yaramadı. Şimdi gene Zeytinyağı verdim üzerine ılık su veremedim mama verdim. İnşallah yapar. Sende ilaca takviye Kayısı falan veriyor musun ?

şok ta 9.95 bez bebekler var aldım öyküye gösterdim ayy ayy yaptı sevdi bebeği aldık şoktan çıktım biraz gittik arabadan attı bebeği psikopat bu çocuk
Gökçe de öyle yapıyor :) dün Arp alacaktım almadım. Bu kız oyuncak değil tabakla çanakla oynamayı seviyor.

Sağol canım. :)

Bizim doktorumuz kesinlikle almıyor. Abimin eski eşi orda Çalışmaya başladı. Onu arayıp sordum gitmeden önce. Bugün tek çalıştığını, yoğun olduğunu ve bugün için başka hasta kabul etmediğini söyledi. Bende boşu boşuna gitmedim. Şimdi uyudu Gökçe hanım. Kaka yapmadan yarın Semiz otu yapıcam bakalım.

Teşekkür ederim..idare raporla seminere kadar idare etme taraftarısanırım bende öyle yapacağım..seminer dönemindede eşimle idare edemezsek nille giderim..korkum ,bakıcı içime sinmezse tekrar ayrılalirmiyim diye idi. Allaha şükür aylıksız izin hakkımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…