Ay bi de romantik :) ben yusyuvarlak yapmıştımCheese kek dolaba gider
Ay ben iyice psikopat olmuşum laf edeni ettiğine pişman ediyorum. Millet de şok oluyor eskiden bişey demediğim şeylere şimdi bağırıp çağırıyorum. Hayır olsun valla :) tabi millet de azıcık lafına çeki düzen vermeyi öğrensin
İstedigim pasta için kadınla konuştum kesinlikle dilim başı 10 tl diyor. Çocuklarla beraber 40 kişiyiz. Hadi 30 kişilik yapsam 300 tl. Bu pastadan vazmıgeçsem ya. Doğumgünü yapacağım yerde pasta yapacaklar tadı güzel ama istedigim şekil olmayacak. Çok kararsız kaldm.
Öğretmen arkadaşlara bi şey sorsam belki yardımcı olursunuz:aylıksız izin bitip göreve başladıktan sonra aynı sene içinde yeniden aylıksız izine aytılabiliyormuyız? Ben şzne ayrılırken mayıs 15 diye yazmış bulundum, memurun karışmasıyla..haziran başında başlarım dedim memur maaş alayım diye mayıs 15 e çekti..öyle kaldı..etik bulmamakla beraber rapor alıcam, sene sonu ders vermeyecekler falan.. Kafamda deli sorular..içim daralıyor düşündükçe..bakıcı bulamadım henüz..annem ve kv den de hayır yok ..bakalım ne yapacağım?sürekli karar değiştiriyorum
Kızlar menümüzü sayıyorum ve önerilerinizi bekliyorum sanki az gibi geldi :/
Diş oastası
Diş buğdayı
Çupcake
Poğaça
Gül böreği
Tatlı tuzlu hazır kurabiye
Rus salatası (ayşegülün paylaştığı gibi kaplumbağa şeklinde)
Ay ben iyice psikopat olmuşum laf edeni ettiğine pişman ediyorum. Millet de şok oluyor eskiden bişey demediğim şeylere şimdi bağırıp çağırıyorum. Hayır olsun valla :) tabi millet de azıcık lafına çeki düzen vermeyi öğrensin
Rezene hiç vermedim ama Ihlamur ve ada çayını severek içiyor. Rezene yarın alayım.
cnm adacayi zararli diil mi verebiliyozmuRezene hiç vermedim ama Ihlamur ve ada çayını severek içiyor. Rezene yarın alayım.
Ya evet ben de adaçayı içilmez diye biliyorum. Hamilelikte de yasaktıcnm adacayi zararli diil mi verebiliyozmu
disten oluyo cnm muz yedirseydin azicikHerkes kabizliktan bahsetmis kizim dunden beri ishal gibi dun 4 kez bugun de 3 kez sulu kaka yapti yarin da takip edecem eger devam ederse cumartesi dr a gotururum
http://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tatlilar/sevgili-cupcakecanlarimmmm bana cupcake tarifi lazimmmm. kolayca varsa bana yazabilir misiniz rica etsemmm en sirin halimle))
Offff bu sıpalar kaka yapsalar bi dert yapmasalar bi dert :/ Karadut ve Kayısı pek işe yaramadı. Şimdi gene Zeytinyağı verdim üzerine ılık su veremedim mama verdim. İnşallah yapar. Sende ilaca takviye Kayısı falan veriyor musun ?bende hala cok zorlaniyor kuzum dun biraz kaka yaptida bayram ettkm resmen
Gökçe de öyle yapıyor :) dün Arp alacaktım almadım. Bu kız oyuncak değil tabakla çanakla oynamayı seviyor.şok ta 9.95 bez bebekler var aldım öyküye gösterdim ayy ayy yaptı sevdi bebeği aldık şoktan çıktım biraz gittik arabadan attı bebeğipsikopat bu çocuk
Sağol canım. :)Canım bir küçük soğanın çeyreğini küçük küçük doğra yarım havucu minik küp küp doğra. Zeytinyağında kavur. Üzerine semizleri doğrayıp ekle bir tane doneteside küp küp ekle suyunu ekle 20 dk pişir.
Bendeki kitaptaki zeytinyağlı senizotu tarifi.
K
Bizim doktorumuz kesinlikle almıyor. Abimin eski eşi orda Çalışmaya başladı. Onu arayıp sordum gitmeden önce. Bugün tek çalıştığını, yoğun olduğunu ve bugün için başka hasta kabul etmediğini söyledi. Bende boşu boşuna gitmedim. Şimdi uyudu Gökçe hanım. Kaka yapmadan yarın Semiz otu yapıcam bakalım.O dilimler kocaman oluyo zaten 20 kişilik de pastayı az gelir diye de endişe edersen evde normal bi pasta da sen yap baktın pasta yetmiyo ondan ilave edersin
Gittiğimiz hastanede 1 tane çocuk dr var arıyoruö randevu tarihini hep bikaç gün sonry veriyolar bizde son iki seferde randevusuz gitti hastanede çalışan bi arkadaşım var tıbbı sekreter mi be diyolar ya onlardan o dr un sekreterini arıyo bi 10-15 dk sonra alıyolar
Semiz otunu haşlayıp ya da biraz zeytinyağında kavurup yoğurtlada verebilirsin
Bi de ıspanakta işe yarayabilir
Ben bazen veriyorum. Ne zararı var ki?cnm adacayi zararli diil mi verebiliyozmu
Östrojen hormonundan dolayı olabilir bol miktarda var adaçayında. Brnde verilmex diye biliyorumBen bazen veriyorum. Ne zararı var ki?
Teşekkür ederim..idare raporla seminere kadar idare etme taraftarısanırım bende öyle yapacağım..seminer dönemindede eşimle idare edemezsek nille giderim..korkum ,bakıcı içime sinmezse tekrar ayrılalirmiyim diye idi. Allaha şükür aylıksız izin hakkımız varBen lohusayken oyleydim su an azck torpuledm kendimi:))
Yuhhben ogretmenligi birakip pasta isine mi girsem yahu ben yaptirmazdim canm o kadar para vermem alti ustu pasta ya
Alqbiliyosun canm.ben de ogretmenim haziran 15 e kadar izin aldm seminer donemi gitcm iki hafta.eylulde de bakici bulursam ise baslycm bulamazsam tekrar izne ayrilcm.sen de rapor al bence alabiliyosan.okul idaresinin de sorun cikaracagni sanmyorum.mayis 15 ten sonra sana ders vermelri gerekecek bu da ders programinin degismesi demek falan filan.seminer donemine kadar rapor al seminere gidersn olmadi bebegni de goturursn ben oyle yapcm sahsen:)ha yok sorun olur dyosan da ara milli egtmi sor goreve baslayp hemen tekrar izne ayrilirsin veya dilekceyle iznini uzatirsin.daha detayli bilgi verirler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?