Kolanyalara etiketleri yapıştırdıım.
O kadar yüksek oluncada başka çare kalmaz ki canım ya. Havale falan geçirmediğine şükür 40 çok yüksek
hu huuu az kalmis ben sadece kekini yaptimPastanın yüzü kaldı bi tek :)
Arkadaşlar müdürüm dengemi bozuyor. Süt iznimi o kadar çok öne sürüyor ki. Hep suçlu benim ve süt iznim. 2saatlik yoklugum yarim gun yokum demekmiş. Bir de kadın olacak. Inanamazsiniz bana dediklerini duysaniz. Bunyem bu kadar kendini bilmez müdürü kaldırmıyor Psikolojimi bozdu resmen. Garip Allahindan bulsun. Ağlattı beni. Dayanamiyorum başım catladi. Psikolojik baski mi desem mobing mi desem öyle bir şey
Haazırııımmm haazııırrııımmm paartiyeeee haazııırrııımmm
supersin valla ellerine saglikHaazırııımmm haazııırrııımmm paartiyeeee haazııırrııımmm
Kızlar menümüzü sayıyorum ve önerilerinizi bekliyorum sanki az gibi geldi :/
Diş oastası
Diş buğdayı
Çupcake
Poğaça
Gül böreği
Tatlı tuzlu hazır kurabiye
Rus salatası (ayşegülün paylaştığı gibi kaplumbağa şeklinde)
Bizim doktorumuz kesinlikle almıyor. Abimin eski eşi orda Çalışmaya başladı. Onu arayıp sordum gitmeden önce. Bugün tek çalıştığını, yoğun olduğunu ve bugün için başka hasta kabul etmediğini söyledi. Bende boşu boşuna gitmedim. Şimdi uyudu Gökçe hanım. Kaka yapmadan yarın Semiz otu yapıcam bakalım.
Makattan ölçmek için özel bişi var canım nasıl ölçülüyor Korkmazmı
şimdi ilaç verip kısa kollu giydirdim düşmezse duş yaptırcam
Haazırııımmm haazııırrııımmm paartiyeeee haazııırrııımmm
çok şirşn olmuşEki Görüntüle 1513727 Kizlaarr tütümüz hazir.
Begenip begenmedinizi soyleyin lutfen kararsizim
Turuncu kisim cikcak buyuk oldu cunku
eline sağlık canım pasta çok güzel görünüyor bravoHaazırııımmm haazııırrııımmm paartiyeeee haazııırrııımmm
Canim güzel olmuş eline sağlık üstünü nasıl düşünüyorsunEki Görüntüle 1513732 Son hali :)
Citcitli bady olursa olmazsa tsort baski 1 ve öykü yazcam renkli biseyler bakalim onu tasarlamadim daha :) bunu becerirsem yapcam dedim fena da olmadi 8.5 tl maliyeti 10-15 tl de baskiya versem dusunum yani 100-150 tl civari hazirlariCanim güzel olmuş eline sağlık üstünü nasıl düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?