2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O kadar yüksek oluncada başka çare kalmaz ki canım ya. Havale falan geçirmediğine şükür 40 çok yüksek

Evet canm kaninda enfeksiyon vardi o yuzden dusmuyodu.secim yapmak zorunda kaliyosun

A apriori11 . cnm cok basarili pasta son halini.metak eiyoruz.

ben ruzgara birde keciboynuzu tozu veriyorum arkadaslar. sizde kullaniyormusunuz. sutune muhallebisine felan katiyorum o da cok faydali

Ben duydum da vermedm canm.keciboynuzu pekmezi veriyorm arada.ne kadar koyuyosn peki denym ben de

Alintilamayi unutmusum @minnakkartal canm su basit atesolcerler yok mu koltukaltni falan olctgmuz onunla olculuyo.ucuna zyagi surersen acitmyo ama birinin de mirayi tutmasi lazm.smdi o kadar yuksek degl sanirm.biz dusla ve surupla dusuremeynce makattan bakmstk

Arkadaşlar müdürüm dengemi bozuyor. Süt iznimi o kadar çok öne sürüyor ki. Hep suçlu benim ve süt iznim. 2saatlik yoklugum yarim gun yokum demekmiş. Bir de kadın olacak. Inanamazsiniz bana dediklerini duysaniz. Bunyem bu kadar kendini bilmez müdürü kaldırmıyor Psikolojimi bozdu resmen. Garip Allahindan bulsun. Ağlattı beni. Dayanamiyorum başım catladi. Psikolojik baski mi desem mobing mi desem öyle bir şey

Ne hakki var boyle bisey yapmaya ya.ne is yapyosn sen canm?

Haazırııımmm haazııırrııımmm paartiyeeee haazııırrııımmm

Vayyssss valla bravo hatun

Bizimde bu kadardı bol bol arttı bile

Anladım canım inşallah yaparda gerek kalmaz dpktora

Makattan ölçmek için özel bişi var canım nasıl ölçülüyor Korkmazmı

şimdi ilaç verip kısa kollu giydirdim düşmezse duş yaptırcam

Betülü götürdüğümüzde de önce albından sonra makattan ölçtü
Makattan minimum 1 derece daha yüksek çıkar dedi hemşire ölçtü o hemen uç kısımda ölçtü dr baktı olmadı dedi biraz daha içerde olmasıngerekiyomuş ateşölçerin betül ağlamadı bile

Haazırııımmm haazııırrııımmm paartiyeeee haazııırrııımmm

Maşallah maşallah

Canim güzel olmuş eline sağlık üstünü nasıl düşünüyorsun
Citcitli bady olursa olmazsa tsort baski 1 ve öykü yazcam renkli biseyler bakalim onu tasarlamadim daha :) bunu becerirsem yapcam dedim fena da olmadi 8.5 tl maliyeti 10-15 tl de baskiya versem dusunum yani 100-150 tl civari hazirlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…