Biz whatsappta takiliyorz doktrla:)Geçmiş olsun canım.
Doktorumuz telefon vermiyor ki kimseye. Doktor olarak çok iyi bi hekim ama telefonunu hastalara vermiyor maalesef.
bn kullaniyorum bir aydr arada muhallebisine toz katiyorum hergunde bir tatli kasigi pekmexini veriyorum istah aciyo
Vayy supersin tatlimmHaazırııımmm haazııırrııımmm paartiyeeee haazııırrııımmm
cokguzel gorunuyo canm bnde yspcm birazdan cilekli arkds gelcek yap dedi:)Bu da son halikaliptan cikaramam dye korkuyodm ama sag salim cikardm:))
Diş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecekhuysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.
AYnen dişi çıkacak ondan yemiyo dedim diş de çıktı ama bi lokma yemiyo sadece emiyo yeni doğan gibi. Agzina verdiğim yiyeceği diliyle itekleyip atıyo. Kesin anlaştı bunlar gene aralarinda:)Diş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecekhuysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.
çok güzel olmuş canım eline sağlıkBuarada hiranin kiyafetini bn yaptim nasil olmuss:) @oslew sende duz badiye keceyle yazi yazabilirsin
Canım ateş kusma olmasın da varsın az yesin . Unutma bize söz vermiştin mirayı yemeye zorlamayacaktın, önemli olan sağlıkcanım ben iki saatte bir zorluyorum olmazsa emziriyorum gece saatbaşı kalkıyo hemen her seferinde emiyo uykunun açlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Sağol canım umarım Öyledir
Bizde aynı öyle sonra bide böyle içini çekiyo benimde ağlayasım geliyo biz zaten pek yemiyoduk ama Ateşle birlikte yine kaşıktan öğürmeye başladı üç gün evdeyim sadece emzircem mecbur bugün şu saate kadar minnacık bi dilim kaşar yedi zar zorneyseki ateş düştü
Ha o da var babası bile tutamıyor, wc ye bile gitsem gelip kapısının önünde ağlıyor. Nenyapacağomı şaşırsım.Benmki de kucakci oldu ciktidun aksam esime verdm dus alym dedm nasl aglyo ya hemen ciktm banyodan napcz biz boyle umarim gecici bir durumdur.istahta bir sknti yok ama mizmizlikla beynimi yiyo
Merci dünürcümBiz whatsappta takiliyorz doktrla:)
bn kullaniyorum bir aydr arada muhallebisine toz katiyorum hergunde bir tatli kasigi pekmexini veriyorum istah aciyo
Vayy supersin tatlimm
cokguzel gorunuyo canm bnde yspcm birazdan cilekli arkds gelcek yap dedi:)
İnşallah
Şapşikler ya :)Bizde de ayni modelden var canim havalar atik isindi gunum balkon da geciyo mama sandalyesine koyuyom nasi bagiriyo gelen gecen bize bakiyo evimin onunde de durak var otobus delisi nasi seviniyo gectikce
Bizimki de elindeki kaşığa vuruyorAYnen dişi çıkacak ondan yemiyo dedim diş de çıktı ama bi lokma yemiyo sadece emiyo yeni doğan gibi. Agzina verdiğim yiyeceği diliyle itekleyip atıyo. Kesin anlaştı bunlar gene aralarinda:)
Supersin ellerine saglik valla sen yapinca cok ozendim limonlusunun yumurtasiz olani yani cakmasini yaptim muhallevili falan dolapta simdi bakalim nasil olacak
Bide uzerine yazimi yazsan acana krem santiyle buzdolabi posetinin ucunu küçücük kesip icine krem santi doldurup iyiki dogdun gibi tabi once baska yerde denede pastayi bozma gerci boylede cok güzel fikir olarak dedim canim
Biz whatsappta takiliyorz doktrla:)
Vayy supersin tatlimm
cokguzel gorunuyo canm bnde yspcm birazdan cilekli arkds gelcek yap dedi:)
Hep yanlis yazmisim pek anladilmadi sanirim stankinin yapmis oldugu stickerleri sizlerde yapmayi dusunuyormusunuz.Acikcasi benim cok hosuma gitti ve evde baya bi bos kavanoz var degerlendireyim diyorum.Stickerleri nerde yaptirabilirim.
İnşallah severKızlar Eceye dil balığı pisiriyorum gurme bebekte ki tarife gore bakalım sevecek mi
Ya günlerdir pek zorlamıyodum bugn biraz suratını süzülmüş gördüm çok az uğraştım kusacak gibi oldu bırakıp emzirdim sözüm söz yani tabi uğraşmalar devamCanım ateş kusma olmasın da varsın az yesin . Unutma bize söz vermiştin mirayı yemeye zorlamayacaktın, önemli olan sağlık
Ha o da var babası bile tutamıyor, wc ye bile gitsem gelip kapısının önünde ağlıyor. Nenyapacağomı şaşırsım.
Merci dünürcüm
İnşallah
Şapşikler ya :)
Bizimki de elindeki kaşığa vuruyor
Canım pinterestten banner olarak aratırsan bulabilirsin hazır sitelerde de car ordan indirip basabilirsinHep yanlis yazmisim pek anladilmadi sanirim stankinin yapmis oldugu stickerleri sizlerde yapmayi dusunuyormusunuz.Acikcasi benim cok hosuma gitti ve evde baya bi bos kavanoz var degerlendireyim diyorum.Stickerleri nerde yaptirabilirim.
Ayy Şekli güzel bende tadını çok merak ediyorumYazamadim canm skma poseti bulamadm markettesosla denym dedm pasta cok buyuk degl en iyi bozmym dedm 1 cilek koydm ustne o kadar:)
Tadina bakmadk henuz ama ilk denemeye gore basarili duruyo:)
Benim Ece baligi pek sevmedi insallah seninki sever.Kızlar Eceye dil balığı pisiriyorum gurme bebekte ki tarife gore bakalım sevecek mi
Sag ol canim bi bakayim ben de mira kiz nasil simdiİnşallah sever
Ya günlerdir pek zorlamıyodum bugn biraz suratını süzülmüş gördüm çok az uğraştım kusacak gibi oldu bırakıp emzirdim sözüm söz yani tabi uğraşmalar devam
Canım pinterestten banner olarak aratırsan bulabilirsin hazır sitelerde de car ordan indirip basabilirsin
Ayy Şekli güzel bende tadını çok merak ediyorum
İnşallah sever
Ya günlerdir pek zorlamıyodum bugn biraz suratını süzülmüş gördüm çok az uğraştım kusacak gibi oldu bırakıp emzirdim sözüm söz yani tabi uğraşmalar devam
Canım pinterestten banner olarak aratırsan bulabilirsin hazır sitelerde de car ordan indirip basabilirsin
Ayy Şekli güzel bende tadını çok merak ediyorum
dil balığını ilk kez verdim sevdi kızlar diğer balıkları da sevmişti ama dil balığını biz pek sevmedikBenim Ece baligi pek sevmedi insallah seninki sever.
Sag ol canim bi bakayim ben de mira kiz nasil simdi
Bende gökçeye levrek ve dil balığı yediriyorum sadece. Somonu verdiğimde reddetmişti. Ki gökçe kolay kolay yemek reddetmezdil balığını ilk kez verdim sevdi kızlar diğer balıkları da sevmişti ama dil balığını biz pek sevmedik
Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki
Kizlar dogumgunu veya fis bigadayinda verfiginiz hefiyelerin uzrtine sticerlati nerde bastirdinuz
dijital baski yapan yerlerde kirtasiyelerde falan yaptirabilirsin nette bakip tasarim ciktisi alabilirsinHep yanlis yazmisim pek anladilmadi sanirim stankinin yapmis oldugu stickerleri sizlerde yapmayi dusunuyormusunuz.Acikcasi benim cok hosuma gitti ve evde baya bi bos kavanoz var degerlendireyim diyorum.Stickerleri nerde yaptirabilirim.
Aren artık sabah erken kalkıyo 09.00 gibi kahvaltı yapıyoruz (1 yumurta sarısı 20gr peynir 1 çay kaşıgı tereyağı ıhlamur) 11.00 12.00 arası 100 cc sütle yulaflı veriyorum. Sonra yatıyor 2 yada 3 saat. Kalktığında 15.00 gibi yemek yiyor 17.30 gibi meyve yiyip 1 saat daha uyuyor. Sonra 20.00 gibi yemek. 22.30 gibi 7tahıllı veriyorum. Bütün gece süt içmek istemiyor sadece su içiyor dolayısıyla sabah kahvaltısını güzel yapıyor.Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki
Eşime bir arkadaşı söylemiş dil balığı verin tam bebeklere gore diye aldık bizde ama bize biraz tatsız geldi Ece hepsini seviyor ben buğulama şeklinde yapıp önüne koyuyorum o şekilde yiyiyorBende gökçeye levrek ve dil balığı yediriyorum sadece. Somonu verdiğimde reddetmişti. Ki gökçe kolay kolay yemek reddetmez
Dil palamut levrek bebkler için en uygun balıklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?