- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Hmm anladım canım inşallh o kdr yükselmez öyle bakarım olmadı sağolasınAlintilamayi unutmusum @minnakkartal canm su basit atesolcerler yok mu koltukaltni falan olctgmuz onunla olculuyo.ucuna zyagi surersen acitmyo ama birinin de mirayi tutmasi lazm.smdi o kadar yuksek degl sanirm.biz dusla ve surupla dusuremeynce makattan bakmstk
Mira kesin Ağlar o kdr fitil popo uyarma iice korkar olduBizimde bu kadardı bol bol arttı bile
Anladım canım inşallah yaparda gerek kalmaz dpktora
Betülü götürdüğümüzde de önce albından sonra makattan ölçtü
Makattan minimum 1 derece daha yüksek çıkar dedi hemşire ölçtü o hemen uç kısımda ölçtü dr baktı olmadı dedi biraz daha içerde olmasıngerekiyomuş ateşölçerin betül ağlamadı bile
Maşallah maşallah
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkPastanın son hali ve beklemedeki kurabiyeler
SaĞol canım ben pasta yapamam yahu bana göre değil hazır alıcamA apriori11 pasta super olmus
@minnakkartal gecmis olsun ins cok yukselmeden atlatirsiniz bende pastayi 1 yapicam oyle dusunuyosan bence kendin yap ben kendim yapicam
ay çok tatlı eline sağlıkEki Görüntüle 1513732 Son hali :)
Kesinlikle o kadar para veremem bizde diş mi diyoruz ama gece hep bi yeri ağrıyor gibi çığlıkla uyandı inşallh diştrŞaka gibi fiyatlar bi dilimi 18tl nasıl olur ay şimdi benim ki çok ucuz geldi :) bencede basit bişey yaptır süslemesini fazla yaparsın. Miranın da ateşi düşmüş çok sevindim cnm. Acaba diş mi çıkarıyor.
Oh maşallah tabi sabh Kalkış biraz erken olmuş :)Herkese gğnaydın :) Gökçe hanım akşam 7 buçukta uyudu sabah 6 buçukta uyandı.
Miranın ateşi biraz evvel 37.3 tü gece daha düşüktü inşallh tekrar yükselmiyordurMinanın ateşi düşmüştür inşallah
Gece ateş yoktu ama çok ağladı doğru dürüst uyumadı eşimle sırayla kucakta dolaştırdık şimdi uyuyo ateş 37.3 uyansın calpol vercem uyku arası şırıngadan korkuyo@minnakkartalmira nasıl oldu canım. Gece ateslenmemistir insallah
Kızlar
bence de gayet güzel olmuşEki Görüntüle 1513732 Son hali :)
Pasta konusunda ben senin kadar becerikli değilim. Ben yemek yapmayı seviyorum ayıptır söylemesi çok da güzel yaparım :) pastanada bayıldım...
Çook güzel olmuş. Rengi de öyle. Yeni evimize taşınalım bende yapıcam. Rejimdeyim diye uzun zamandır eve böyle şeyler girmiyo.
Zeytinyağı sürdüm ama sıkmak aklıma gelmedi hiç. Ama lavman Yaptılar öyle bile a bişey yaptı. Zeytinyağı işe yarar mı ki ? Kafam karıştı. Bilemedim ki
Çamaşır makinam bozuldu.225tl ye yapıyo servis yaptirsammi yoksa alsakmi karar veremedik. Biz karar verene kadarda bizim yikanacaklar dağ gibi oldu.
Hmm anladım canım inşallh o kdr yükselmez öyle bakarım olmadı sağolasın
Mira kesin Ağlar o kdr fitil popo uyarma iice korkar oldu
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
SaĞol canım ben pasta yapamam yahu bana göre değil hazır alıcam
ay çok tatlı eline sağlık
Kesinlikle o kadar para veremem bizde diş mi diyoruz ama gece hep bi yeri ağrıyor gibi çığlıkla uyandı inşallh diştr
Oh maşallah tabi sabh Kalkış biraz erken olmuş :)
Miranın ateşi biraz evvel 37.3 tü gece daha düşüktü inşallh tekrar yükselmiyordur
Ayyy canim gercekten abin olmasa vide nöbetçi eczane arayacaksin hergün eşime soyledigim laf benimde biri büyük biri kucuk aybi yaşta 2 cocugum var diye :))Yani ben şimdi bu adama ne diyim salonun ortasında top oynayıp miranın şurubunu düşürdü Kırıldı bide gülüyo Allahtan abim var bide üstüne canım kaynadı diyip popodan ısırmış çocuğu ağladı zor sakinleştirdim mira ne zamn büyücek derken eşimin de bi çocuk olduğunu unutmuşum
Gözünüz aydınKızlar yatak odamız mis gibi Gökçe'nin boku kokuyorNe Karadut ne Kayısı ne Zeytinyağı ne fitil. Kurtarıcımız Semiz otu oldu Odamızda bu kokuyu pek özlemişim hiç Kabızlık yaşamamıştık daha önce inşallah bi daha da yaşamayız.
Wuwwww eline sağlık. Çok güzel görünüyor.
Ay harika olmuş. Elinize sağlık
Super olmus canim:)
Sağolun kızlar :)Hmm anladım canım inşallh o kdr yükselmez öyle bakarım olmadı sağolasın
Mira kesin Ağlar o kdr fitil popo uyarma iice korkar oldu
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
SaĞol canım ben pasta yapamam yahu bana göre değil hazır alıcam
ay çok tatlı eline sağlık
Kesinlikle o kadar para veremem bizde diş mi diyoruz ama gece hep bi yeri ağrıyor gibi çığlıkla uyandı inşallh diştr
Oh maşallah tabi sabh Kalkış biraz erken olmuş :)
Miranın ateşi biraz evvel 37.3 tü gece daha düşüktü inşallh tekrar yükselmiyordur
Beyzada uykusu gelince yapiyo canimBenim psikopat kızım sürekli saçlarını çekiyo ya. İnsan kendi saçını niye avuçlayıp çeker ki
iki kere 38 oldu ama genel seyir 37.5 lar birde alnı sıcak ama kafası o kdr değil geçenki ateşi daa farklı gibidi umarım diştrBen gevsettim diyeti azck
canm ben de emre birkqc aylikken gaz problemi yasadgnda kulak copunu zyagina batirip uyariyodm poposunu yapyodu hemen.ablamin cocuk dr u önermis
Bence al yenisni.1 kere servise gitti mi adam olmuyo bi daha
Insallah canm distir umarim.dr lar dis atesi 37.5 i gecmez dyolar ama emiragam in bebegi de dis donemlerini hep yuksek atesle geciriyo.gecen hafta emrenin atesi de 37.3 tu dise yordum ben de.daha fazla yukselmedi cunku
Bugün abim nöbetçiymiş :)) ikinciyi yap diyenlere artık bende böle dicem :))Ayyy canim gercekten abin olmasa vide nöbetçi eczane arayacaksin hergün eşime soyledigim laf benimde biri büyük biri kucuk aybi yaşta 2 cocugum var diye :))
Hadi gözünüz aydın tekrarlamasın inşallahKızlar yatak odamız mis gibi Gökçe'nin boku kokuyorNe Karadut ne Kayısı ne Zeytinyağı ne fitil. Kurtarıcımız Semiz otu oldu Odamızda bu kokuyu pek özlemişim hiç Kabızlık yaşamamıştık daha önce inşallah bi daha da yaşamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?