- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
semizotu gercekten benim kronik kabız kızımda bile işe yarıyo bide ben yarma katıyorum onunda faydası oluyo diye düşünüyorum tadımlık verdin dimi canım ben pek vermek istemiyorum hoş yemez de Zararı olur diye de düşünüyorumBende iki gundur semiz otu katmistim salataya sutume gecti galiba kizim ondan kaka yapai duruyodu dun ikindiden beri bi daha yapmdi kaka kizlar ben bide bugun kahvaltida kizima sucuk vermistim hergun ayni seyleri yemsin diye agzini sapirdatarak yedi şapşik
Mirada öle ama saçı yok iki teli çekiştiriyor garibimBenim psikopat kızım sürekli saçlarını çekiyo ya. İnsan kendi saçını niye avuçlayıp çeker ki
Keşke öyle olduğunda yapsa en azından uykusu geldi derim sürekli yapıyoBeyzada uykusu gelince yapiyo canim
bizimde oturma odamiz buram buram kokuyor:)Kızlar yatak odamız mis gibi Gökçe'nin boku kokuyorNe Karadut ne Kayısı ne Zeytinyağı ne fitil. Kurtarıcımız Semiz otu oldu Odamızda bu kokuyu pek özlemişim hiç Kabızlık yaşamamıştık daha önce inşallah bi daha da yaşamayız.
İyi bari ben hiç görmemiştim bi tek biz değiliz demekki.semizotu gercekten benim kronik kabız kızımda bile işe yarıyo bide ben yarma katıyorum onunda faydası oluyo diye düşünüyorum tadımlık verdin dimi canım ben pek vermek istemiyorum hoş yemez de Zararı olur diye de düşünüyorum
Mirada öle ama saçı yok iki teli çekiştiriyor garibim
Canim uzunsa kasindiriyo olabilirmiKeşke öyle olduğunda yapsa en azından uykusu geldi derim sürekli yapıyoben acıyacak diye korkuyorum. Binanın önüne çimenlik alan yapıp çardak koydular her gün çıkarıyorum ordaki çocuklaraın yanına gitmek istiyo sürekli. Bitlendi mi diye korktum ama yok öyle bişeyde baktım iyice. Hergün yıkamaya çalışıyorum bazende iki güne bir. Anlamadım yani. Ensesinden kulağının üstünden tepesinden. Her yerinden çekip çekip duruyo. Ne biçim huy anlamadım ya
Aynen bi de bi reklam daha var mama reklamı mı neydi ikisinde bende bi tuhaf oluyorum eşim bile pınarın reklamı be güzelmiş dedi ben bişey demedenYa bu pinar sut reklami cok etkiledi beni cocuguna kaleci olmasi icin yardim ediyo sonunda topu kurtariyo ya cok duygulandim ya
semizotu gercekten benim kronik kabız kızımda bile işe yarıyo bide ben yarma katıyorum onunda faydası oluyo diye düşünüyorum tadımlık verdin dimi canım ben pek vermek istemiyorum hoş yemez de Zararı olur diye de düşünüyorum
Mirada öle ama saçı yok iki teli çekiştiriyor garibim
Kızlar yatak odamız mis gibi Gökçe'nin boku kokuyorNe Karadut ne Kayısı ne Zeytinyağı ne fitil. Kurtarıcımız Semiz otu oldu Odamızda bu kokuyu pek özlemişim hiç Kabızlık yaşamamıştık daha önce inşallah bi daha da yaşamayız.
Benim psikopat kızım sürekli saçlarını çekiyo ya. İnsan kendi saçını niye avuçlayıp çeker ki
Ya bu pinar sut reklami cok etkiledi beni cocuguna kaleci olmasi icin yardim ediyo sonunda topu kurtariyo ya cok duygulandim ya
Çok uzun değil aslında ama genellikle tepesini çekiştiriyo kulak üstü ensr falan olsa neyse de anlamadım hoşuna gidiyo heraldeCanim uzunsa kasindiriyo olabilirmi
Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki
Canım ben 2 en fazla 2.30 saat de bir mutlaka yediriyorum. Bi verdiğimde yemek verdiysem öbür sefer emziriyoruö. Gecede en az 2 kez kalkar mutlaka emmek için.Kizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki
Sağol canım :)@Akaibu benim kızda çekiştiriyor arada
@minnakkartal inş diştendir
A apriori11 maşaallah ne güzel elinle yaptın miss
canım ben iki saatte bir zorluyorum olmazsa emziriyorum gece saatbaşı kalkıyo hemen her seferinde emiyo uykunun açlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorumKizlar bebislerinize kac saat arayla ne kadar yediriyosunuz gece 10 kere kalkiyoruz diş belirtiside goremedim acaba acmi kaliyorki
Sağol canım umarım Öyledir@Akaibu benim kızda çekiştiriyor arada
@minnakkartal inş diştendir
A apriori11 maşaallah ne güzel elinle yaptın miss
Bizde aynı öyle sonra bide böyle içini çekiyo benimde ağlayasım geliyo biz zaten pek yemiyoduk ama Ateşle birlikte yine kaşıktan öğürmeye başladı üç gün evdeyim sadece emzircem mecbur bugün şu saate kadar minnacık bi dilim kaşar yedi zar zorDiş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecekhuysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.
Diş midir yoksa bizim sıpalar yine aralarında anlaşıp büyüme atağı adı altında yeni saçmalıklar mı yapıyorlar ben de anlamadım. Benim oğlum da durduk yete deli gibi bağırıp ağlıyor. Biri duysa dayak attığını zannedecekhuysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık had safhada sadece emmek istiyor hiçbişey yemek istemiyor.
Supersin ellerine saglik valla sen yapinca cok ozendim limonlusunun yumurtasiz olani yani cakmasini yaptim muhallevili falan dolapta simdi bakalim nasil olacakBu da son halikaliptan cikaramam dye korkuyodm ama sag salim cikardm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?