2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A apriori11 bugun dr a gidecen sanirsm biz bebeklere ne zaman sut vermeye basliyacaz devam sutu mu normal sut mu olacak gecenlerde de mevzusu gecmisti topikte
Ok sorarım ;)

Benim oğlan da çok fazla su içiyor,bizim ki 250 ml'den daha fazlasını içiyor, 400-500 ml civarı, gece kalktığında da su içmek istiyor, ben de içiriyorum, ben de en fazla 3 saatte bir bez değiştiriyorum, çok çiş yapıyor:KK70:
Bu hafta kontrolümüz var dr ben de sorayım şimdi kafam karıştı:S
Aynen benim oğlan :) ben de bugün sorcam zaten
Sağol canım teşekkürler, eşim foto koymamı istemiyo koyup daha sonra silebilir miyim acaba nasıl yapsam bilemedim
Yüklenen foto silinmiyor ama avatar fotosu olarak koyarsan kaldırabilirsin

Bişey sorucam kızlar. Aşılarını hastanede mi yaptırıyosunuz? Biz sağlık ocağında yaptırdık hep de. Burda görmüştüm sanki hastanede yaptırdık diyen. Ekstra ücret alıyorlar mı onun için?
12 ay da kontrolümüz var eğer ek ücret vs gerekmiyosa sağlık ocağına ayrı hastaneye ayrı gitmeyeyim
Ben sadece 2. Ayda asm ye gittim onun dışında tüm aşılarını hastanede yaptırdım. Zaten her ay kontrole gidiyorum o aya denk gelen aşıları da hastanede yaptırıyorum. Ili kez git gel olmasın diye. Bizimki biraz ilginç ücretli olan rota menenjit gibi aşıların bile %80 ini sigorta karşıladı az bişey ödedik. Ama bizimki özel sigorta olduğu için karşılamış olabilir, herşeyin %80ini karşılıyor.

Screenshot_2015-05-18-12-23-58.webp
Kizlarrr a101de bezde indrm var hftya

Muhallebilerinde süt kullanmaya başlayanlara;

Malzemeler
1 su bardağı süt
1 adet yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı pirinç unu
1 tatlı kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tereyağı
Hazırlama süresi: 5 dak
Pişirme süresi: 10
Miktar: 1 porsiyon
Başlama zamanı: 12. ay

Hazırlanışı
• Bir kasede süt, pirinç unu, irmik, yumurta sarısı ve şekeri 1-2 dakika çırpalım.
• Küçük bir tencereye aldığımız karışımı ağır ateşte kaynayıncaya kadar karıştıralım.
• Muhallebi kaynadıktan sonra tereyağını ekleyelim ve kısık ateşte 3-4 dakika karıştırdıktan sonra ocaktan alalım.
• Bir kaseye aldığımız muhallebi soğuduktan sonra üzerine tarçın serperek bebeğimize sunalım.

Kizlar reklamlar da sleepy sensetive islak havlu reklami cikiyo hatta sitede tklayan ilk 50 bin kisiye ucretsiz numune yolluyolar ben bir hatta once sitye girdim formu doldurdum bugun numune islak havlular geldi iki paket eger bakarsaniz www.sleepy.com.tr sitenin adi
Tc mi bilerek yanlış yazdım böyle bir tc bulunamamıştır dedi. Tcyi doğru yazıp doğum tarihimi yanlış yazdım. Yine böyle bir kayıt yoktur dedi.
İkisinide dığru yapınca kabul etti.
Devlet kişiye özel tc numarasını nasıl verebilir ki böyle firmalara. Hiç doğru bişey değil aslında.

ben hastanede yaptırıyorum kızamıkta almamışlardı devlet karşılıyo diye menenjit özel olduğu için ben ödedim öncekileri bilmiyorum ödemeleri eşim yapmıştı :)

bende üye oldum şimdi 50bin kişi olmuş mudur acaba :))

Ok sorarım :KK66:

Aynen benim oğlan :) ben de bugün sorcam zaten

Yüklenen foto silinmiyor ama avatar fotosu olarak koyarsan kaldırabilirsin

Ben sadece 2. Ayda asm ye gittim onun dışında tüm aşılarını hastanede yaptırdım. Zaten her ay kontrole gidiyorum o aya denk gelen aşıları da hastanede yaptırıyorum. Ili kez git gel olmasın diye. Bizimki biraz ilginç ücretli olan rota menenjit gibi aşıların bile %80 ini sigorta karşıladı az bişey ödedik. Ama bizimki özel sigorta olduğu için karşılamış olabilir, herşeyin %80ini karşılıyor.
anladım teşekkür ederim. Git gel yapmayayım bende o zaman yaparlarsa hastanede yaptırayım

Eki Görüntüle 1531219 Kizlarrr a101de bezde indrm var hftya
Ben hep n11 den alıyorum. Bazen 150 liraya 25 tl indirim oluyo. Bi ara yine öyle olmuştu. 3 kutu aldım:KK53: bir tanesi yarı fiyatına geldi. En düşük49.99 oluyo n11 de. Birde sallamatik var 3 tl de her ay ordan geliyo:))
Bondigonun aktivite masası da yine kupon kazanmıştık 25 tllik. 75 liraya aldık. Hemde yorulmuyosun kapına kadar geliyo koli.

Ben hep n11 den alıyorum. Bazen 150 liraya 25 tl indirim oluyo. Bi ara yine öyle olmuştu. 3 kutu aldım:KK53: bir tanesi yarı fiyatına geldi. En düşük49.99 oluyo n11 de. Birde sallamatik var 3 tl de her ay ordan geliyo:))
Bondigonun aktivite masası da yine kupon kazanmıştık 25 tllik. 75 liraya aldık. Hemde yorulmuyosun kapına kadar geliyo koli.
bende n11 den alıyorum ıslak mendil bez kendime süt saklama poşeti dediğin gibi hem indirim kuponları oluyo hemde eve geliyor misler gibi

Kızlar profilime oğlumun yaşgününden bi foto koydum biraz durduktan sonra silicem, yorumlarınızı bekliyorum
ayy herşey çok güzel görünüyo açık havada ne güzel olmuş maşallah güzel ailene canım

@kmltm canim cok gecmis olsun ablana.esiylede tartismus ama bankaninda stresi falab tabi etkilemistir.yahuu nasil anlamazz doktorlarr kalbi durmuss yavrucaginn:( cok gecmis olsun acil sifalar her anlamda

ayyy doğum salonunda elemana ihtiyac varmis oraya gonderdiler kadinla beraber sanci cekiyoruz cok heycanli

Anamm Allah yardimcisi olsun.gecen ben de hastanedeyken bi kadun doguruyodu ciglik cigliga:(aklima kendi halim geldi cok tuhaf olmustum.

S stepfordk guzel gorunuyo canm acik hava mis gbi biz evde yapcz artk.nice senelere insallah:)

Kizlae bahar temizligine basladim salonda mobilyalarin icini bosalttim makinaya yerlestirdim yikaniyor iclerini silip yerlestircem tabi hemen bir mola kizima yemek yedirdim uyutuyorum simdi bu temizlik boyle bir ayda anca biter gibi en son halilari yikatcam kizimda uyumamakta direniyordu emdi ama uyumadi bende eski usul gozlerine tulbent orttum bizim sikintili acmak istedi ellerini tutup ninni soyledim hemencik uyudu:)

Kizlae bahar temizligine basladim salonda mobilyalarin icini bosalttim makinaya yerlestirdim yikaniyor iclerini silip yerlestircem tabi hemen bir mola kizima yemek yedirdim uyutuyorum simdi bu temizlik boyle bir ayda anca biter gibi en son halilari yikatcam kizimda uyumamakta direniyordu emdi ama uyumadi bende eski usul gozlerine tulbent orttum bizim sikintili acmak istedi ellerini tutup ninni soyledim hemencik uyudu:)
kolay gelsin en bi hamarat hatun benim öyle bi temizliğe girişmem imkansız gibi azar azar yapıyorum bişiler ama şuan camlar imdat vaziyette onu bi halletmem lazım artık yarın bi girişsem mi acaba

Back
X