Ok sorarım

Aynen benim oğlan :) ben de bugün sorcam zatenBenim oğlan da çok fazla su içiyor,bizim ki 250 ml'den daha fazlasını içiyor, 400-500 ml civarı, gece kalktığında da su içmek istiyor, ben de içiriyorum, ben de en fazla 3 saatte bir bez değiştiriyorum, çok çiş yapıyor
Bu hafta kontrolümüz var dr ben de sorayım şimdi kafam karıştı:S
Yüklenen foto silinmiyor ama avatar fotosu olarak koyarsan kaldırabilirsinSağol canım teşekkürler, eşim foto koymamı istemiyo koyup daha sonra silebilir miyim acaba nasıl yapsam bilemedim
Ben sadece 2. Ayda asm ye gittim onun dışında tüm aşılarını hastanede yaptırdım. Zaten her ay kontrole gidiyorum o aya denk gelen aşıları da hastanede yaptırıyorum. Ili kez git gel olmasın diye. Bizimki biraz ilginç ücretli olan rota menenjit gibi aşıların bile %80 ini sigorta karşıladı az bişey ödedik. Ama bizimki özel sigorta olduğu için karşılamış olabilir, herşeyin %80ini karşılıyor.Bişey sorucam kızlar. Aşılarını hastanede mi yaptırıyosunuz? Biz sağlık ocağında yaptırdık hep de. Burda görmüştüm sanki hastanede yaptırdık diyen. Ekstra ücret alıyorlar mı onun için?
12 ay da kontrolümüz var eğer ek ücret vs gerekmiyosa sağlık ocağına ayrı hastaneye ayrı gitmeyeyim