Ok sorarım
Aynen benim oğlan :) ben de bugün sorcam zatenBenim oğlan da çok fazla su içiyor,bizim ki 250 ml'den daha fazlasını içiyor, 400-500 ml civarı, gece kalktığında da su içmek istiyor, ben de içiriyorum, ben de en fazla 3 saatte bir bez değiştiriyorum, çok çiş yapıyor
Bu hafta kontrolümüz var dr ben de sorayım şimdi kafam karıştı:S
Yüklenen foto silinmiyor ama avatar fotosu olarak koyarsan kaldırabilirsinSağol canım teşekkürler, eşim foto koymamı istemiyo koyup daha sonra silebilir miyim acaba nasıl yapsam bilemedim
Ben sadece 2. Ayda asm ye gittim onun dışında tüm aşılarını hastanede yaptırdım. Zaten her ay kontrole gidiyorum o aya denk gelen aşıları da hastanede yaptırıyorum. Ili kez git gel olmasın diye. Bizimki biraz ilginç ücretli olan rota menenjit gibi aşıların bile %80 ini sigorta karşıladı az bişey ödedik. Ama bizimki özel sigorta olduğu için karşılamış olabilir, herşeyin %80ini karşılıyor.Bişey sorucam kızlar. Aşılarını hastanede mi yaptırıyosunuz? Biz sağlık ocağında yaptırdık hep de. Burda görmüştüm sanki hastanede yaptırdık diyen. Ekstra ücret alıyorlar mı onun için?
12 ay da kontrolümüz var eğer ek ücret vs gerekmiyosa sağlık ocağına ayrı hastaneye ayrı gitmeyeyim
Tc mi bilerek yanlış yazdım böyle bir tc bulunamamıştır dedi. Tcyi doğru yazıp doğum tarihimi yanlış yazdım. Yine böyle bir kayıt yoktur dedi.Kizlar reklamlar da sleepy sensetive islak havlu reklami cikiyo hatta sitede tklayan ilk 50 bin kisiye ucretsiz numune yolluyolar ben bir hatta once sitye girdim formu doldurdum bugun numune islak havlular geldi iki paket eger bakarsaniz www.sleepy.com.tr sitenin adi
ben hastanede yaptırıyorum kızamıkta almamışlardı devlet karşılıyo diye menenjit özel olduğu için ben ödedim öncekileri bilmiyorum ödemeleri eşim yapmıştı :)
bende üye oldum şimdi 50bin kişi olmuş mudur acaba :))
anladım teşekkür ederim. Git gel yapmayayım bende o zaman yaparlarsa hastanede yaptırayımOk sorarım
Aynen benim oğlan :) ben de bugün sorcam zaten
Yüklenen foto silinmiyor ama avatar fotosu olarak koyarsan kaldırabilirsin
Ben sadece 2. Ayda asm ye gittim onun dışında tüm aşılarını hastanede yaptırdım. Zaten her ay kontrole gidiyorum o aya denk gelen aşıları da hastanede yaptırıyorum. Ili kez git gel olmasın diye. Bizimki biraz ilginç ücretli olan rota menenjit gibi aşıların bile %80 ini sigorta karşıladı az bişey ödedik. Ama bizimki özel sigorta olduğu için karşılamış olabilir, herşeyin %80ini karşılıyor.
Ben hep n11 den alıyorum. Bazen 150 liraya 25 tl indirim oluyo. Bi ara yine öyle olmuştu. 3 kutu aldımEki Görüntüle 1531219 Kizlarrr a101de bezde indrm var hftya
Her şey çok güzel görünüyo. Hemde açıkhava yeşillik. Aile tablonuz bozulmasın inşallah çok güzel görünüyosunuzKızlar profilime oğlumun yaşgününden bi foto koydum biraz durduktan sonra silicem, yorumlarınızı bekliyorum
Amin canım sağolHer şey çok güzel görünüyo. Hemde açıkhava yeşillik. Aile tablonuz bozulmasın inşallah çok güzel görünüyosunuz
Maşallah çok güzel görünüyor, nice uzun güzel yaşlarını görün :)Kızlar profilime oğlumun yaşgününden bi foto koydum biraz durduktan sonra silicem, yorumlarınızı bekliyorum
Amin inşallah hepimiz görelimMaşallah çok güzel görünüyor, nice uzun güzel yaşlarını görün :)
bende n11 den alıyorum ıslak mendil bez kendime süt saklama poşeti dediğin gibi hem indirim kuponları oluyo hemde eve geliyor misler gibiBen hep n11 den alıyorum. Bazen 150 liraya 25 tl indirim oluyo. Bi ara yine öyle olmuştu. 3 kutu aldımbir tanesi yarı fiyatına geldi. En düşük49.99 oluyo n11 de. Birde sallamatik var 3 tl de her ay ordan geliyo:))
Bondigonun aktivite masası da yine kupon kazanmıştık 25 tllik. 75 liraya aldık. Hemde yorulmuyosun kapına kadar geliyo koli.
ayy herşey çok güzel görünüyo açık havada ne güzel olmuş maşallah güzel ailene canımKızlar profilime oğlumun yaşgününden bi foto koydum biraz durduktan sonra silicem, yorumlarınızı bekliyorum
Sağol canımbende n11 den alıyorum ıslak mendil bez kendime süt saklama poşeti dediğin gibi hem indirim kuponları oluyo hemde eve geliyor misler gibi
ayy herşey çok güzel görünüyo açık havada ne güzel olmuş maşallah güzel ailene canım
ayyy doğum salonunda elemana ihtiyac varmis oraya gonderdiler kadinla beraber sanci cekiyoruz cok heycanli
Canim masallah ogluna cok guzel gorunuyorsunuz nice yaslara insallahKızlar profilime oğlumun yaşgününden bi foto koydum biraz durduktan sonra silicem, yorumlarınızı bekliyorum
kolay gelsin en bi hamarat hatun benim öyle bi temizliğe girişmem imkansız gibi azar azar yapıyorum bişiler ama şuan camlar imdat vaziyette onu bi halletmem lazım artık yarın bi girişsem mi acabaKizlae bahar temizligine basladim salonda mobilyalarin icini bosalttim makinaya yerlestirdim yikaniyor iclerini silip yerlestircem tabi hemen bir mola kizima yemek yedirdim uyutuyorum simdi bu temizlik boyle bir ayda anca biter gibi en son halilari yikatcam kizimda uyumamakta direniyordu emdi ama uyumadi bende eski usul gozlerine tulbent orttum bizim sikintili acmak istedi ellerini tutup ninni soyledim hemencik uyudu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?